+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Tarot tanfolyam

 

Szeretnél megtanulni jósolni? Itt a lehetőség!

Évek óta dolgozom jósnőként, és nagyon sok emberrel foglalkoztam már. A racionális és megoldó típushoz tartozom, aki főleg a való életre alapozva, és a pszichológia eszközeit használva tartja a szeánszokat.

A tarot kártya nem csak misztikum, hanem valós megoldásokat nyújt az élet ügyes-bajos dolgaira vonatkozóan. Minden problémának van megoldása, és ezt a megoldást árulja el mindig nekünk. A jövőbe is tud látni, és tanácsot is tud adni arra vonatkozóan, merre menj, melyik út lesz a jobb, mit válassz.

És mivel a tarot olvasás egyszerre racionális és misztikus tudomány, így az alapjai könnyen megtanulhatók.

Az, hogy a későbbiekben mennyit gyakorolsz, milyen jó kapcsolatot alakítasz ki a kártyával, az már csak rajtad múlik. Könnyen lehet belőled is jós vagy jósnő, ám a mindennapi életre is használatos, nagyon hasznos útmutatásokat is meg tudsz majd nézni, saját magad és szeretteid számára is. (Egyszer egy komoly csalótól is megmentett minket a tarot tanácsa.)

A kártyavetés tanfolyam 8 alkalmas és a Rider Waite tarot kártyát használjuk hozzá, ezt a második alkalomra kérlek, hozd magaddal (mind a Nagy Arkánumokkal, mind pedig a Kis Arkánumokkal foglalkozunk majd.)

2016. május 5-én, csütörtökön indul a következő tanfolyam, minden héten csütörtökön 18-20:30 óráig tart egy alkalom, és 8 hét alatt sajátíthatod el a tarot jóslás alapjait.

Egy alkalom ára 3000 Ft.

Várlak szeretettel,

Luna

06 70 408 9351

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “Tarot tanfolyam”

Szerző: Molnár Gabriella - 26 április 2016 Válasz

Kedves Luna,

Mi lesz a tematika, azt lehet tudni? Szeretnék jelentkezni a tanfolyamra, itt kell ezt megtenni?

Üdv,
Gabi

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás