+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Esti tarot tanfolyam indul február 8-tól

tarotTöbb mint egy évtizede használom a tarot kártyát, e nélkül sokkal nehezebb lenne megtervezni a napjaimat, és semmilyen fontos dologban nem hozok úgy döntést, hogy a tarot kártya tanácsát kihagynám belőle. 

Évek óta dolgozom jósnőként, és nagyon sok emberrel foglalkoztam már.Sokféle jósnő van, én a racionális és megoldó típushoz tartozom, aki főleg a való élet eseményeire alapozva használom és tanítom is a kártyajóslást.

A tarot kártya nem csak misztikum, hanem valós megoldásokat nyújt az élet ügyes-bajos dolgaira vonatkozóan. Minden problémának van megoldása, és a kártya ezt a megoldást árulja el mindig nekünk. A jövőbe is tud látni, és tanácsot is tud adni arra vonatkozóan, merre menj, melyik út lesz a jobb, mit válassz. Hiszen a legtöbb dolog az életedben választás kérdése, még ha oly véglegesnek is tűnnek.

És mivel a tarot olvasás egyszerre racionális és misztikus tudomány, így az alapjai könnyen megtanulhatók.

Az, hogy a későbbiekben mennyit gyakorolsz, milyen jó kapcsolatot alakítasz ki a kártyával, az már csak rajtad múlik. Könnyen lehet belőled is jós vagy jósnő, ám a mindennapi életre is használatos, nagyon hasznos útmutatásokat is meg tudsz majd nézni, saját magad és szeretteid számára is.

A kártyavetés tanfolyam január 18-án 18 órától indul, és 8 hétig tart, hétfő esténként. A Rider-Waite tarot kártyát használjuk hozzá, ezt kérlek szerezd be és hozd magaddal, továbbá jegyzetfüzetet és tollat, mert írni sokat fogunk. Lesz arra lehetőség, hogy külön ránézzünk a téged foglalkoztató problémára is.

Az esti tarot tanfolyam díja alkalmanként 3000 Ft.

Várlak szeretettel,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás