+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Tökéletes nap szertartás 09.24.

Tökéletes Nap szertartás Földanya (Mérleg) energiájában:
Szeptember 24-én fél hétkor az ÖrömSzigeten (XII. Greguss utca 3.)

A szertartás az egyensúly visszanyerését tűzi ki céljául, hiszen az őszi napéjegyenlőséghez kapcsolódik,

amikor egyenlő hosszú a nappal és az éjszaka.

Hogy miért ez a Tökéletes Nap?

Mert EGYENSÚLYBAN van.

autumn-equinox211

Lassan lenyugszanak az energiák, mi is elcsendesedünk a nyári pörgés után, elkezdünk szépen-lassan befelé fordulni, a természettel együtt.

Mivel az ember akkor van harmóniában, amikor egyensúlyban van az élete, ha ez az állapot, akár az alsó, akár a felső csakrák eltömődése miatt felborul, az ember hatalmas anyagi, avagy lelki krízist tud megélni.

Sokan vannak, akik annyira boldogtalanok, hogy úgy érzik, nem is akarnak már itt a Földön lenni, mert az energiaközpontjaik tisztátalansága miatt már képtelenek észrevenni azokat a hatalmas ajándékokat, melyeket Földanya nap mint nap eléjük tesz.

Sok spirituális úton járó ember is érezheti ezt, hiszen rájuk az jellemző, hogy nagyon, de nagyon akarnak kapcsolódni az Égi Szférákhoz, míg figyelmen kívül hagyják a földi csakráikat.

Pedig, ha a túlélés ösztöne, a földi örömök megélésének képessége, vagy a saját erőm érvényesítésének képessége  hiányzik, hiába akarok az Éggel kapcsolódni, feltétel nélküli szeretetet megélni, fejleszteni az érzékelésemet, mert nincs alap, amire építhetek.

A szertartáson Földanyával fogunk kapcsolódni, és segítségével kipucoljuk a pszichés szennyet az alsóbb csakráinkból.

Kitörünk a „rabszolgaságból” ott, ahol az Anyag olyan mértékben bebörtönzött bennünket , hogy képtelenek vagyunk tovább lépni (legyenek ezek megélhetési nehézségek, elengedési nehézségek, vagy bármilyen nehézség, ami miatt földelésünk nem valósulhat meg a kellő mértékben).

Felturbózzuk szexcsakránk forgását, hogy kilökje magából azt a szennyet, ami miatt a világot ellenségesnek, gyűlölettel telinek látjuk és megérkezünk abba az állapotba, amikor a világ gyönyörökkel teli hely lesz a szemünkben.

És megéljük a személyes erőnket, felébresztjük az egészséges düh képességét magunkban, hogy napfonat csakránk újra ragyogjon és hogy élvezni tudjunk minden pillanatot, letépni minden rózsának a bimbaját, vagyis hogy meg tudjuk élni a „carpe diem” érzését.

És összekötjük a szívünket Földanya szívével, hogy észre tudjuk venni folyamatosan ajándékait.

Valamint személyes üzenetet kapunk a delphoicától, Földanya papnőjétől. A delphoi jósdában jósoltak a görög papnők, a földből és a fekete galambok üzenetéből.

Gyere el, ha

  • néha már túl nehezek a földi terhek

  • ha túl sokat vagy a fejedben

  • ha meg akarod teremteni a testi-lelki egyensúlyt az életedben

  • ha Földanya áldására vágysz

  • és még sok ajándék vár.

Kérlek hozz magaddal egy ásványt vagy egy követ, vagy kavicsot

 

A szertartás díja 3500 Ft.

Várlak sok szeretettel:
Damara

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás