+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

justitiaOlyan világban élünk, ahol az élet nem mindig igazságos velünk. Viták, peres ügyek, gonosz emberek, furcsa, néha csak a döntéshozók számára kedvező emberi törvények uralkodnak felettünk, és sokszor érezhetjük úgy, hogy igazságtalan, ami történik velünk. 

A legtöbb ember nem is hisz abban, hogy az élet igazságos, vagy arra számítanak, hogy az Univerzum, a karma törvényei szerint egyszer majd egyenlít, ám ez sokszor, nagyon sokszor nem történik meg.

Vigasztaló gondolat lehet az, hogy a támadó, rosszakaró, minket kisemmiző vagy bántó ember vagy intézmény majd a következő életben megkapja a méltó büntetését. Ám leélhetjük az életünket azon panaszkodva, hogy elbántak velünk, bele is betegedhetünk a tehetetlenségbe.

Én úgy gondolom, hogy meg kell tenni mindent, amit lehet, hogy búcsút intsünk a tehetetlenségnek és aktívan kérjük az Univerzum igazságtételét, még ebben az életben.

Ez a komoly, atlantiszi mágikus szertartás arra szolgál, hogy felvegyük a kapcsolatot az Igazság Istennőjével, és kérjük az igazságtételét, beavatkozását a dolgok menetébe, legyen szó bármiről, ami az életünket érinti. Az Univerzum mindig igazságos, és a helyes döntést fogja meghozni, az isteni igazságszolgáltatás szerint. 

A szertartás meghozhatja nekünk az anyagi és erkölcsi jóvátételt bármiben, ahol igazságtalanul bántak velünk és a rosszakaró – amennyiben tényleg gonosz volt velünk – megkapja méltó büntetését.

Ez a csodálatos szertartás megnyugtatja a lelked és visszaállítja hitedet az Égiek jóakaratában, segítőkészségében.

A szertartás során megkérjük Maat avagy Justitia istennőt, hogy fordítsa ránk a figyelmét, és ítéljen igazságosan.

A szertartás körülbelül két órás, díja 25.000 Ft.

Várlak szeretettel,

Luna

06 70 408 9351

info@holdtemplom.hu

 

Megosztások: