+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Utazás Avalon Földjére július 14-19.

Avalon

Egy szabad hely teremtődött még, a mágikus tizenharmadik! Érzed, hogy téged hívnak, ugye, csak habozol? Gyere kérlek, mert elég nyomatékos Számodra a hívás… :-)

Mágikus utazásra hívlak, az ősi Avalon földjére. Az utazás témája Valódi Életfeladatod, Saját Utad felfedezése lesz.

Avalon a Csodák Földje. Anglia egy kis városkájából juthatsz át oda, mert a város másik dimenziós kiterjesztése ez a Túloldali Tündérbirodalom.

Az Avaloni Varázslónők, a Morgenek segítenek majd abban, hogy világosabban ráláthass az életedre, megadják a bátorságot ahhoz, hogy nekiindulhass, erőt adnak a változtatáshoz. A varázslatos Stonehenge energiája megadja neked az égi beavatást ahhoz, hogy kihozd magadból a legjobbat, és sok tudás, kaland, nevetés, valamint csodás útitársak várnak…

A programon a Hét Próbatétel állította blokkokat, nehézségeket oldjuk az életedben, a mágikus földenergiák, tündérek, törpék, sárkányok, varázslónők és Avaloni papnők (evilági és másik dimenziós) segítségével. Hiszem, hogy a program után nagyot fog előre ugrani az életed, hiszen aki egyszer Avalonba eljut, annak soha többé nem lesz az élete ugyanolyan… Meg fogod tapasztalni azokat az energiákat, amelyeket régóta keresel, s melyek megszólításával az isteni erők képesek lesznek változást elérni az életedben – ha te is úgy akarod.

Mit kell tudnod Életed Valódi Útjának Hét Próbatételéről?  (ide kattintva is kaphatsz bővebb információt minderről)

2018 energiái érezhetően erőteljesek lesznek, változásokat hoznak, és ami az áldás mindebben: közelebb visznek életünk, megtestesülésünk céljához.

Hiszen nem véletlenül vagyunk ebben a testben, ebben az időszakban a Föld nevű bolygón, ám a legtöbbször nem tudjuk, hogy mi a feladatunk; s ezért végig lézengjük, boldogtalanul a mindennapjainkat.

Ahhoz, hogy megtaláld a Saját Utadat, át kell menned olyan próbatételeken, melyeket az Égiek állítanak eléd, hogy be tudd bizonyítani az alkalmasságodat. Néha ezek a próbatételek, melyek megannyi formában jelentkeznek, olyan nehéznek tűnnek, hogy csak keveseknek sikerül teljesíteni azokat, így jól jön a segítség…

A Hét Próbatétel a következő:

Az első az Alázat próbatétele, vagyis Valódi Életfeladatod minden esetben szolgál másokat, és a világot.

A második az Egyszerűség próbatétele; ne a megkereshető pénz mennyisége hajtson előre, mikor a Valódi Életfeladatodat keresed. Mert a pénzt megadják ehhez az Égiek. Először is tesztelik az alázatodat; még ingyen is megcsinálnád ezt? Mert a Valódi Életfeladatodat bizony még ingyen is, és örömmel végeznéd.

A harmadik a Vakhit próbatétele; mersz-e beleugrani a Semmibe? Mert az Út csak akkor rajzolódik ki a lábad előtt, amikor már meg merted tenni az első lépést. De utána már az Égiek fognak tolni előre rendesen. Itt láthatsz egy olyan filmrészletet, ami arról szól, hogy az Égiek akkor támogatnak, mikor vakhit van benned (klikk ide: Ugorj el az Oroszlán fejétől)

A negyedik próbatétel az Eredetiség próbatétele. Mert Valódi Életfeladatod csak a tiéd. Utánozhatsz mást, de nem leszel benne sikeres. Csak akkor érhetsz el sikert, ha Önmagad vagy. Mert belőled csak egy van. Senki nem képes ugyanarra, mint amire te. Csak te vagy képes betölteni az Isteni Terv hiányzó puzzle darabkáját.

Az ötödik a Tudás próbatétele. Jónak kell lenned abban, amit csinálsz, tanulnod kell, és továbbképezned magad, folyamatosan nyitnod kell az új ismeretekre, hogy kreatív maradhass. Nem gondolhatod azt, ülve a babérjaidon, hogy már végeztél, nem kell több iskola, több tanfolyam, készen vagy. Mert soha nem vagy készen, mindig jönnek új, friss ismeretek.

A hatodik a Kitartás próbatétele. A legtöbb esetben nem fogod azonnal megkapni azt, amit szeretnél, hanem bizonyítanod kell az Égieknek az alkalmasságodat, extrém körülmények közepette is. Le kell győznöd mások véleményét, a bátortalanságot, a “mi lesz holnap” ego-félelmeket, és meg kell nyugodnod abban a tudatban, hogy valahogy mindig lesz, és biztonságban leszel, még ha nem is tudod, hogyan oldódik meg egy-egy helyzet.

avalon kútA hetedik az Elengedés próbatétele. Tudnod kell elengedni egód kínzó vágyait, és átengedni az irányítást az Égieknek, ha arra kerül a sor, még ha érzed is, hogy készen vagy az indulásra, és lábad már az ösvényeden van. Hiszen a végső pecsétet ők nyomják rá Valódi Küldetésed forgatókönyvére, de ehhez egy időre át kell engedned ezt nekik, hogy a kellő időben visszakaphasd azt, és indulhass… általában akkor, mikor nem is számítasz rá.

Ha ezt a Hét Próbatételt próbatételt beépíted az életedbe, vagy számítasz arra, hogy találkozol velük, mert bizony fogsz, és bebizonyítod, hogy alkalmas vagy rá, akkor nem lesz, ami megállítson! Az út során mindent megteszek majd, hogy segíthessek neked meghaladni ezeket a próbatételeket, hogy 2018 valóban a te éved legyen.

A tervezett program:

Július 14. (szombat) Repülőút Bristolba, transzfer Avalon evilági városkájába, Glastonburybe, a szállás elfoglalása. Érkezés 21 óra körül.

Július 15. (vasárnap) Nyitókör, az Alázat és Egyszerűség blokkjainak feloldási az ősi Mária Magdolna templomban. A Kitartás blokkjainak feloldása a Tor Sárkánydombon, az Avaloni Varázslónők és a Sárkányok energiájával.

Július 16. (hétfő)  Utazás Stonehenge-hez, ahol a Tudás próbatételének blokkját oldjuk fel. Salisbury városának megtekintése.

Július 17. (kedd) A Chalice Well, a Kehely Forrás, valamint az ősi Nagymama fa felkeresése, ahol a Vakhit és az Elengedés próbatételeink blokkjait oldjuk majd fel. (Az Oroszlán feje a Kehely Forrás egyik mágikus kútjánál található).

Július 18. (szerda)  Látogatás Bridie’s Mound mezejére, a gyógyító Brigid istennő energiájában, amivel az Eredetiség blokkját oldjuk majd fel, ezáltal kreativitásunk felszabadul. Kirándulás a közeli Wells városkába (amely a legkisebb város Angliában, és szerintem a leghelyesebb is), ahol a katedrális királynői kápolnájában kapcsolódunk a megtisztító Unikornis-energiával. Szórakozásképpen böngészhetünk a helyi piacon is, ahol kitűnő és olcsó ajándékokat találhatunk.

Július 19. (csütörtök) – Zárókör, kapcsolódás Avalon szellemével. Érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

Elhelyezés: Glastonbury központi részén található szálláshelyeken, ahol a reggeli biztosított.

Részvételi díj: 199000 Ft + repülőjegy + belépőjegyek (kb. 35 font). Ebben benne van a szállás, a program, és minden buszos transzfer.

A repülőjegy ára jelenleg kb. 90000 Ft + poggyászdíj. Ha szükséges, tudunk segíteni a repülőjegy megvételében, a becsekkolásban is.

Jelentkezni, avagy bővebb információt kérni Lunánál lehet a holdtemplom@gmail.com emailcímen avagy a +36704089351-es telefonszámon.

A jelentkezés feltétele: 50.000 Ft előleg, mely nem visszatérítendő, valamint a repülőjegy megvásárlása. A helyek a jelentkezés sorrendjében telnek be. Az utazásra 13 főt tudunk fogadni, melyből már 12 hely betelt, még egy fő számára van hely, a mágikus tizenharmadiknak, akivel biztosan nagy és pozitív változások történnek majd…

A teljes részvételi díj kiegyenlítésének június 11-ig kell megtörténnie.

Várunk sok szeretettel,

Luna, és a Hold Templom boszorkányai

 

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “Utazás Avalon Földjére július 14-19.”

Szerző: Kókai Mariann - 25 április 2018 Válasz

Kedves Luna! Nagyon sajnálom hogy ezen a programon most nem tudok részt venni. Remélem lesz még ilyen alkalom. Kérlek szólj majd,hogy tudjak előre tervezni. Köszönettel: Kókai Mariann

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás