+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Yule ünnep december 21. 18 óra

yuletreeEgy olyan szertartásra hívlak, ahol elengedheted a 2016-os éved nehézségeit úgy, hogy azok lenyomatát se vidd át az új évbe, csak a megtanult leckéket és a szeretetet.

Yule, az ősi  pogány föld ünnep, a Nap visszatértének ideje december 21-én jön el, és a téli napfordulóval fordul sorsunk kereke is, nagy nyikorgással felfelé indul el, a Fény felé, hiszen eddig a Sötétség mélyébe merült.

Az idei Yule ünnep még a 2016-os, 9-es, a lezárás évének energiáját hordozza, így év végéig kaptunk időt arra, hogy elengedjük mindazokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálják a fejlődésünket.

„Ne vesztegesd az idődet arra, hogy hátrafelé nézel, mert nem arra mész” – mondja Ragnar Lothbrok, a Vikingek sorozat főszereplője a tengeren a kisfiainak, akiket magával visz a csatába, és akik pityeregve néznek vissza otthonukra, ahogy a hajó előre halad. Hiszen haladunk mi is előre életünk folyóján, mert jövőre, 2017-ben már az 1-es, az új kezdet éve vár ránk. De az új ajtó csak akkor nyílhat meg előttünk, ha a régi becsukódott mögöttünk.

Számomra a vikingek világa jelképezi legjobban Yule ünnepét, mert a messzi északot idézi fel. Thor istenség energiáját hívjuk meg a szertartásra azért, hogy “tegyen pontot” azoknak a dolgoknak a végére, amit már nem akarunk tovább vinni az új évbe, amelyek rosszat tesznek nekünk, és “élessze újjá” azokat a dolgokat, amelyeket szeretnénk új életre kelteni, legyen ez egy új szerelem, új munkahely, vagy bármi, ami látszólag elmúlt, és ami újraélesztésre szorul az életünkben.

Thor az egyik kedvenc istenségem. Hatalmas, vörös hajú és szakállú, nagyhangú, becsületes és igaz istenség, aki képtelen alakoskodásra. Hatalmas kalapácsa van, a Mjölnir, ami varázserejű fegyver. Thor nevéből származik a Mennydörgés és mikor vihar van, dörög az ég, és csapkodnak a villámok, Thor lengeti meg az égen a kalapácsát.

thorA szertartáson megnézzük tarot kártyával, hogy pontosan mi az, ami 2016 tanított neked; és mi az, amit 2017 hoz neked. Egyénileg elemezzük, hogy mit érdemes elengedned, és mit érdemes továbbvinned, avagy újraélesztened az életedben. Milyen leckét viszel magaddal az új évbe, és ezt hogyan tudod majd a legjobban hasznosítani.

Majd ősi istennő fény-spirált járunk, felébresztjük életedben a fényt, ahogy a természetben is kezdi majd a Nap a Sötétségtől átvenni az uralmat.

Hívlak téged erre a szertartásra akkor, ha nehéz volt a 2016-os éved, és elengednéd a súlyos energiákat, ha szeretnéd 2017-et tiszta lappal kezdeni, ha szeretnéd a Fény erejét növelni az életedben, ha részt vennél egy ősi pogány ünnepen, ha szeretnéd a karácsonyt könnyedebben és lazábban megélni. Ha szeretnéd életed hajóját tudatosan új partok felé kormányozni. Vagy ha szereted a vikingeket.

A szertartás a Hold Templom Stúdióban lesz, Yule estéjén, december 21-én 18 órától kb. 21:45-ig.

Hozzájárulás: 4000 Ft.

Kérlek hozz magaddal egy tetszőleges gyertyát, amit megáldunk Yule fényével, és akár a karácsonyi vacsoránál is égetheted, hogy növeld a fény, az összetartás és a béke erejét.

Kérlek, jelentkezz be előre a holdtemplom@gmail.com emailcímen, ha részt vennél a szertartáson.

Az új kezdetek áldásával várlak szeretettel,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás