+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 10. hét energiája – A Vörös Úrnő

sekhmet1A héten az egyiptomi Sekhmet istennő üzent neked. Üzenete: légy úrrá minden alacsony rendű késztetésen, így fogsz győzni, bármiben. Higgy benne, hogy szabadulásod már közel van azokból a körülményekből, melyek jelenleg gúzsba kötnek téged. Ne habozz, cselekedj! Védelemben részesülsz.

Az ősi Egyiptom tudásának hatalmas rajongója vagyok. Imádom az egyiptomi isteneket és istennőket, akik közül sokan félig ember, félig állat alakú lények. Erejük még mindig, több ezer év távlatából is hatalmas, kozmikus.

De miért van az, hogy ezek az istenek félig emberek, félig állatok? Dan Millman egyik könyvében elmeséli azt a történetet, amikor nálunk magasabb tudati szinten álló lények a Földre érkeztek az Univerzumból, akkor beköltöztek állatok tudatába is, hogy megtapasztalják a Lét több fajtáját.

Ám, amikor el akarták hagyni az állatok tudatát, már nem tudták teljes egészében megtenni ezt, hiszen az állatok energetikája jelentősen különbözik az emberekétől, így a Föld szellemük egy részét nem engedte el.

Így születtek meg többek között az egyiptomi istenek is; akik égi és földi tulajdonságokat is birtokolnak, fényesek és zabolátlanul, állati módon ösztönösek is egyben. Közülük az egyik legvadabb és legerősebb a vörös ruhás Sekhmet, aki vadállat fejű, embertestű istennő, Ré főisten leánya.

A Vörös Úrnő a perzselő sivatagi nap oroszlánfejű istennője, az anyák oltalmazója, a háború úrnője, gyógyító és pusztító egyben. Neve azt jelenti: az Erős. Homlokán az ureus kígyó, a harmadik szem kinyílásának és a hatalomnak a jelképe, feje felett a ragyogó napkorong. Vörös ruhája a vér színét viseli.

Sekhmet a járványok úrnője, akitől mindenki fél. Nézz szét most a világban – ugye mindenki Sekhmet erejétől retteg? A boltokból kifogytak a készletek, egyre több szájmaszkos ember tűnik fel az utcákon, és mindenki a pusztító vírusról beszél.

Murphy törvénye, hogy azt rabolják ki, akinek a legtutibb riasztórendszere van, nem pedig azt, aki nyitva hagyta az ajtaját, így hiszem azt is, hogy a járványtól való rettegés bevonzza a félelem tárgyát. Az erő az, amitől minden sötétség menekül.

sekmetA héten Sekhmet istennő arra kér, hogy legyél vele jóban, hogy csak fényes dolgok történhessenek veled, ezt pedig úgy tudod megtenni, hogy felturbózod az erődet.

Sekhmet a következőkre szólít fel téged: Lásd magad erősnek és győzedelmesnek! Ne panaszkodj semmi miatt! Ne hibáztass senkit és semmilyen körülményt! Az erő megtestesülése vagy, nem pedig áldozat. Amint felülkerekedsz a régi hajlamokon, és az erő új fényében látod magad, életed magától mágikus magasságokba emelkedik.

Új lehetőségek nyílnak meg előtted, a jólét különböző formái, és olyan kapcsolatok, amelyek segítenek megvalósítani legjobb adottságaidat. Erősnek lenni annyit jelent, hogy az elképzelhető legkedvezőbb színben látod magad. Maradj őszinte, engedd meg magadnak a valódi érzéseket, de mindenekelőtt legyél erős!

Így lesz a tiéd a győzelem.

Mivel Sekhmet a gyógyítás és védelem istennője is, Ő képes téged egészségessé varázsolni. Ő volt Egyiptomban a gyógyítók és orvosok védelmező istennője, hiszen ismer minden gyógymódot, minden földi nyavalyára. Éppen ezért papjai tapasztalt orvosok is voltak. A Vörös Úrnő két arcú; ő a Félelem és az Élet úrnője is egyben.

Ő védelmezi az igazságosztó Maat istennőt is, így karmikus igazságtételi kérdésekben is fordulhatsz hozzá, hiszen úgy is nevezik őt, mint „Ő, aki szereti Maatot, és aki megveti a Gonoszt.

Minden félelem, rettegés, aggódás, túlgondolás a sötétség szüleménye, mert gátolja azt, hogy erőd teljébe lépj, és cselekedni tudj. Sekhmet segítségével viszont kiteljesedhetsz.

Ehhez elég a képére koncentrálnod, és magadban megkérni Őt, hogy segítsen. Rögtön érezni fogod az erejét.

Kívánok neked olyan hetet, mikor minden alacsony rendű erő, a betegség, a sötétség, a gyengeség visítva menekül fényed és erőd elől,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás