+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 15. hét energiája – Atlantiszi álom

saint-germainA héten Adamus Saint-Germain mester üzent neked.

Mivel a felemelkedett mesterek képesek kívülről szemlélni a helyzetet, így biztos lehetsz benne, hogy pontos útmutatást tudnak adni a jövőt illetően.

Rendkívüli időszakban járunk, hiszen minden változik, és – bár a változás már évekkel ezelőtt elkezdődött – csak most tapasztaljuk az első hullámait. A másik dimenzióból kapott üzeneteim szerint  nyáron tetőzik majd ez az energiahullám. Aztán lassan lecsillapodik.

Adamus Saint-Germain mester az angyali Bíbor tanács tanítója. Több földi megtestesüléséről tudunk, különböző személyiségként. Minden inkarnációjában mestere volt az energiával való munkának; s felemelkedett mesterként is az új energiáról s az új tudatosságról tanít.

Saint-Germain a héten azt kéri tőled, hogy ne félj, hanem lásd meg a jelen helyzetben rejlő ajándékot – hogy egy új világ készül megszületni. Ám semmi új nem tud megszületni úgy, hogy a régi le ne bomlana, s jelenleg ebben a folyamatban vagyunk benne. Ebben a világban pedig nem szeretjük az elmúlás folyamatát, mindig inkább a régit megtartva, újítanánk. Ez pedig most nem lehetséges. 

Saint-Germain szeretné eléd vetíteni azt, hogy milyen lesz az új világ, szeretné, hogy a megszokott körülmények felbomlása miatt érzett aggodalmaidat felváltaná a nyugalom.

Így ír erről: „Gyere, vessünk egy pillantást arra, hogy mi vár rád! Mi, akik nem inkarnálódtunk a Földre, látjuk a legfontosabb tendenciákat és energia mozgásokat. Mintha csak egy hegy tetején állnánk, látjuk, mi történik odalent, míg számodra, ki lent élsz a síkságon, lényegesen nehezebb meglátni, mi is zajlik éppen körülötted. Mi az atlantiszi álom beteljesedését látjuk.

Ebben az atlantiszi álomban minden egyes ember számára ott a valódi szabadság.

Látjuk az új energia megérkezését a Földre. Látjuk, hogy az emberek több együttérzéssel fordulnak egymás felé, mint azelőtt bármikor. Látjuk, hogy még a ti életetekben beköszönt a diktátorok nélküli világ korszaka. Látunk egy olyan világot, mely több nem tűri olyan fegyverek létezését, amelyek egyetlen gombnyomással elpusztíthatják a Földet. Látjuk, hogy egy olyan világ születik, mely felelősséget vállal magáért a Földért. Egy olyan világot látunk, melyben új energiaforrásokat használtok, és többé már nem függtök az olajtól, attól a régi energiaforrástól, amely szennyezést, politikai zavargásokat és gazdasági válságokat okoz.

Angyali lények fognak a Földre inkarnálódni a teremtés minden részéből – olyan lények, akik soha nem jártak még a Földön ezelőtt. Ezek az újonnan érkezők már nem mennek keresztül azokon a megpróbáltatásokon, csapásokon, szenvedésen és emlékezetvesztésen, amin az előttük járók még igen, mert ti egy csodálatos helyet készítettetek elő számukra. Előkészítettétek számukra azt a tudatosságot, melybe leszülethetnek.

Olyan világot látunk, melyben bőség és egyensúly van, s amelyben ünneplik az életet.

Látunk egy olyan világot, ahol a szeretetet többé nem vonják meg és nem manipulálják, ahol az emberek szabadon és nyíltan fejezhetik ki egymás iránti szeretetüket mindenféle elferdült szexuális energiák nélkül.

Látjuk, hogy az emberi tudatosság többé nem tolerálja azokat, akik nem hajlandóak a bennük lévő szeretetet meglátni, akik energiát lopnak másoktól, akik bántanak másokat, és a hatalom bűvöletében élnek, valamint akik elfojtják mások örömét.

A világ tudatossága ezt a továbbiakban nem viseli el. Nem durva módon utasítja el, inkább mintha csak ezt mondaná: Nem szívesen látnánk ismét ide inkarnálódva. Nem szívesen látnánk újra a csodálatos Föld bolygón az időnek ezen a pontján.

Lesz egy másik hely, ahová leszülethetnek, ahol lejátszhatják a drámáikat, a saját sötétségük kiegyensúlyozatlanságát, Isten-keresésük bármilyen általuk választott förtelmes módját – ez a Föld pedig a szeretetteljes, szuverén Teremtők részére lesz fenntartva.

A régi energia kapaszkodik még, hogy maradhasson, végül egyezkedni is próbál, de nincs már helye alkunak.

aranykorTudd, az álmod, Atlantisz álma, tényleg valóra válik. Azért mondom el mindezt, hogy felkészülhess erre az új korra, és előre léphess ahelyett, hogy azon aggódnál, mit hoz a jövő.

Atlantisz óta álmodunk egy új lehetőségről, egy új korról a Földön.

A ti álmotok az, hogy mások tanítói, vezetői és Mércéi legyetek ebben a korban. Hiszen ők tudni szeretnék, hogy más ember is járt már itt előttük, más is végig ment ezen a göröngyös úton és sikerrel járt. Ezért vagytok itt.

Az új energia egy csalóka dolog, amit még én sem tudok meghatározni. Az új energia az új tudatosság eredménye. Amikor erre hangolódsz, az meghívja és behozza az új energiát, és leföldeli benned.

Igazán lenyűgöz mindaz a munka, amit nem csak ebben az életedben, hanem már sok-sok létidőn keresztül végeztél. Nem csak beszélni szeretnék róla, mit látunk megszületni a Földön.

Azt szeretném, ha ezt meg is tapasztalnád, megtapasztalnád ezt a Földet, mely az atlantiszi álom megvalósulása, mely minden, amiről valaha is álmodtál: a béke, a tanulás, a szeretet helye, amelyet Otthonnak nevezhetsz.”

Részletek Adamus Saint-Germain: Éld meg isteniséged c. könyvből.

Kívánok neked áldott Húsvétot, tudd, hogy a Fény ereje itt van velünk, és itt is marad,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás