+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 16. hét energiája – A Vonzás Törvénye

vonzásA héten a Vonzás Törvénye üzent neked, arról, hogy nem kell megelégedned azokkal a körülményekkel, melyek rosszak számodra, hiszen  nézőpontod változásával életed körülményeit  is jobbá tudod alakítani… akár hiszed, akár nem.

A Vonzás Törvényét egy szellemi lény, Abraham diktálta le egy médiumnak, megmagyarázva ezzel a világ működését és megadva a boldog, sikeres élet receptjét.

A Vonzás Törvényének hatalmát pár évvel ezelőtt tapasztaltam meg erősen, mert két hét alatt “eltüntettem” a főnökömet. Utólag is bocsánatot kérek tőle, mert nem volt szándékos, nem is terveztem előre. Nem nagyon szerettem sem őt, sem a céget, na de eltüntetni…

Az egész úgy történt, hogy elmentem egy 7 napos, vidéki rezgésszint emelő, önismereti kurzusra. Amikor hazatértem, egy-két hétig nem történt semmi, majd egy szép napon a főnököm vette délben a táskáját, kiment az irodából, és én soha többé nem láttam. Mint utóbb kiderült, két évtized után felmentették az állásából.

Mi is történhetett? A rezgésszintem olyannyira megemelkedett, hogy a fizikai körülményeim szinte azonnal elkezdtek változni. Ekkor tapasztaltam meg először azt, hogy a rezgésszint emelkedés konkrét, és nagyon gyors változásokat teremt a fizikai világban.

Sorsod van, és hat rád, megteremtve életed “ajándékainak és büntetéseinek” egy részét. De, mivel az isteni teremtőerő benned van, ezeken kívül szinte bármit meg tudsz, vagy tudnál  teremteni, amire vágysz.

Abraham azért üzent most Neked, mert van olyan helyzet jelenleg az életedben, amivel nem tudsz mit kezdeni, amit hiába feszegetsz, próbálsz odébb rugdosni, akár felrobbantani, mert rossz érzéseket okoz, olyan, mint egy nagy kő az életutadon, ami elzár az oázistól, ahová tartasz. Ám hiába rúgsz bele nagyokat, csak a Te lábujjad fájdul meg, a kő pedig egyre nagyobbnak tűnik…

Mi a megoldás? Felejtsd el, hogy ott a kő és csak azt lásd, hová akarsz eljutni.

Abraham erről így ír: „Gondolataid határozzák meg, hogy mit vonzol tapasztalatodba, nem pedig a már megnyilvánult dolgok. Az elképzelt valóság gyakorlata során nem az a feladatod, hogy megpróbálj megjavítani valamit, ami elromlott. Ebben a gyakorlatban tudatosan életre keltesz magadban egy jelenetet, és így eléred, hogy azzal megegyező rezgés áradjon belőled – majd ahogy újra és újra megjeleníted magad előtt a kedvedre való képeket, ezek a jóleső rezgések fogják meghatározni beállítottságodat.”

Mit is jelent ez? Gondolj a problémádra, esetleg arra, hogy nincs elég pénzed. A pénz hiánya elég erős negatív érzéseket és sajátos morfogenetikus mezőt teremt. A morfogenetikus mező az a körülötted lévő energia burok, ami nagyon „húzóerővel” bír; vagyis minél többet gondolsz arra, hogy nincs pénzed, annál rosszabb körülményeket húzol magadhoz. És minél rosszabb körülményeket tapasztalsz, annál többször gondolsz majd rá, és annál rosszabb körülményeket fogsz tapasztalni… és ez addig megy – mielőtt még annyira elszegényednél, hogy az már az életben maradásodat fenyegetné – amíg tudat alatt egy nap az asztalra nem csapsz, és azt mondod lélek szinten magadnak: „Na, ebből elég, én most jót fogok teremteni.” És ilyenkor lépnek be az életedbe a Csodával Határos Megoldások.

De nem kell várnod, és szenvedned, tudsz tenni azért, hogy javuljanak a körülményeid, már most.

rivieraTehát ha nincs pénzed, akkor haladéktalanul kezdj el drága üzletekbe járni, nézegetni a ruhákat, és kérlek, felejtsd el, hogy nincs rá egyelőre pénzed. Ha feszélyez a ruhaüzlet, akkor nézegess az interneten márkás ruha oldalakat. És mondd magadnak: „ez is kell nekem, ez is kell nekem, meg tudom venni, de jól fogok benne kinézni!”

Érezd át, ahogy ebben a szép ruhában mondjuk Dél-Franciaországban, fagyievés közben élvezed a napsütést. Ugye, milyen jó érzés? No, hát ennyi az egész. A lényeg az, hogy ezt naponta többször képzeld el. Egyszerű? Igen. Hatásos? Nagyon. Csak adj neki egy kis időt…

És mikor jön a számla, és beleáll a görcs a gyomrodba, akkor lazítsd el magad, lélegezz, és nézd meg a ruhát, és napsütés és fagyi, és ugye milyen jó? Ha tetszik és jó érzést kelt benned, akkor nézd meg naponta többször, és legalább fél percig képzeld el, hogy ott nyaralsz és gazdag vagy!

Tedd ezt akkor is, ha bolondnak néznek. Ha azt gondolnád, hülyeségeket beszélek, akkor elárulom, hogy ez saját tapasztalat. Amikor sokáig nem volt munkám, én márkás kabátokat nézegettem a neten, és gondolatban próbálgattam őket, lelkesedéssel a szívemben. Egy hónapon belül felvettek egy nagyon jól fizető helyre.

És mikor először közzétettem ugyanezt a képet, évekkel ezelőtt, és próbaképpen nézegettem, belehelyezkedtem a környezetbe, két hónap múlva, baráti meghívásra a Riviérán találtam magam…

Figyelj, még egy szabály: a pénz akkor fog jönni, a valami színes-szagos-csili-vili dolgot képzelsz el magadnak, mint jutalmat. A szürke, „ki akarom fizetni a számláimat” dolog nem működik, mert nem kap elég nagy lökést a tudatalatti teremtőerőd. Ne félj, aztán olyan könnyen jön majd a pénz, hogy a számlákra is fog jutni!

A lényeg, hogy magas rezgésszinten tartsd magad, vagyis érezd jól magad! Abraham szavaival: „Mivel a Világegyetem a rezgésedre válaszol, nem pedig arra, amit éppen megélsz, elképesztő dolgok találhatnak utat tapasztalatodba, még akkor is, ha eddig még sohasem volt bennük részed.”

Csodás, gyönyörű dolgokkal teli hetet kívánok áldással,

Luna

S ha fokoznád a teremtőerőt, akkor várlak ide: Mágia alaptanfolyam június 9-10.

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás