+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 16. hét energiája – Nyílj meg!

amaterasu1A héten Amaterasu, a japán napistennő üzent Neked. Üzenete: nyílj meg, hadd lássák a fényedet!

Amaterasu Omikami, vagyis „A Mennyet Beragyogó Nagy Istenség” mennyei napistennő, akitől a japán uralkodócsalád is származtatja magát.

Japán, sziget lévén, némileg el tudta magát zárni a külső hatások alól, így vallásuk is az ősi maradhatott; politeista, természeti és istennő középpontú. E vallás neve shinto, melynek jelentése: „az istenek útja”. A shinto mitológiában a legjobban az istennőket tisztelik. A Kamik, vagyis a természeti erők istennője Amaterasu-o-mi-kami.

Amaterasu fő kultuszhelye az isei Nagy Szentély, Japán legfőbb shinto szentélye. Itt egy tükör alakjában van jelen, amely Japán Három Császári Kincsének egyike (a másik kettő egy ékköves nyaklánc és egy kard).

Amaterasunak és fivérének, a holdisten Tsukiyomi no Mikatónak nemi hovatartozása érdekes kivételnek számít a világszerte elterjedt nap- és holdmitológiában, hiszen általában a Napot szoktuk férfiként, és a nőt Holdként látni, érzékelni.

Ha egy kicsit megpihensz és ráhangolódsz Amaterasu energiájára, érezni fogod, milyen lágy, milyen gyengéd, milyen szívmelengető, mint az első tavaszi napsütés, ami arra ösztönöz, hogy gombold ki a kabátodat és csak élvezd a mennyei cirógatást.

Amaterasu arra kér, hogy lelkileg is „gombold ki magad”, és mutasd meg, ki vagy. Itt az ideje, hogy kimutasd valódi érzéseidet és elveidet.

amaterasuFedd fel igazi énedet önmagad és mások előtt. Ez azt is jelentheti, hogy bensőséges beszélgetést kell folytatnod egy hozzád közel álló személlyel, vagy engedned kell másoknak, hogy bepillantást nyerjenek valódi természetedbe. Minden szellemi segítséget megkapsz most ehhez, és a felemelkedett mesterek is támogatnak abban, hogy őszinte és kedves tudj lenni. Ha kibújsz a csigaházadból, a kapcsolataid is elmélyülnek, mert tudni fogod: olyannak szeretnek, amilyen valójában vagy.

 

Amaterasu üzenete Hozzád:

„Hadd osszam meg veled a tükröd üzenetét, amit csak a Napistennő tud

Ez a titok olyan hatalmas

Felszabadít a sötétség alól

Oly édes titok

Hagyd, hogy a melegsége áttáncoljon a szíveden

Egy olyan felvillanyozó titok

Ami megengedi neked, hogy megismerd magad

Egy egyszerű titok

Csak nyisd ki a szemed

A titok az az…

Hogy a Nap fényében…

A tükör szemében…

Te gyönyörű vagy.”

 

Lágy, gyengéd, cirógató és áramló hetet kívánok Neked,

Áldással,

Berkana

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 16. hét energiája – Nyílj meg!”

Szerző: chaussures vans pas cher - 2 augusztus 2014 Válasz

whoah this blog is fantastic i like reading your articles. Keep up the good paintings! You understand, a lot of people are hunting round for this info, you could aid them greatly.
chaussures vans pas cher http://www.sysone.fr/chaussures-vans-pas-cher/

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás