+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 17. hét energiája – Jophiel arkangyal

jophielA héten Jophiel arkangyal üzent neked. Üzenete: az élet, minden megélt nehézség ellenére áramlik körülöttünk. Abban segítek neked, hogy megtisztítom a szívedet, hogy újra meglásd a Lét határtalan szépségét. Megajándékozlak tisztánlátással, hogy az univerzális igazság feltáruljon előtted.

Jophiel az egyik kedvencem az arkangyalok közül. Pajkos, kedves, de mégis határtalanul bölcs fénylény, gyönyörű és nőies. Ő az, aki a Természet életteli energiáját képviseli.

Az ember azt gondolná, hogy arkangyali szinten már minden lény nagyon komoly, de ez nem így van. Jophiel könnyed és vidám, mint a mező fölött elsuhanó szél, mint a bárányfelhő a napsütésben, mint a kismadarak dala.

Azt mondják, hogy ő őrizte az Édenkertben a Tudás Fáját. Az Édenkert az én olvasatomban a Szívünk kertje, hiszen szívcsakránk is zöld, így Jophiel a szívcsakránkat gyógyítja, teszi rendbe, hogy képesek legyünk megélni a Lét harmóniáját. A neve azt jelenti, „Isten gyönyörűsége” és valóban, Jophiel felnyitja szemünket a szépség látására.

Nagyon szeretem az angyalokat. Szeretek úgy elaludni, hogy felveszem a kapcsolatot egyik arkangyallal, kérem őt, hogy hozzon nyugodt éjszakát, védelmet és álombeli sugallatokat. Ehhez arkangyal esszenciákat használok. A kedvencem ezekből Jophiel esszenciája, mert ő olyan nekem, mint egy öröm-bomba, rögtön jókedvre derít.

Amikor először használtam Jophiel esszenciáját, akkor azt éreztem, hogy vidám angyalszárnyak csapkodnak, és csiklandoznak körbe, éreztem, hogy mozog körülöttem a levegő, és még mintha elfojtott kuncogást is hallottam volna. Addig csikiztek, amíg nekem is fülig ért a szám, és ez minden alkalommal megtörténik. Hála érte!

Jophiel arkangyal abban is segít, hogy lecsillapítja egónk körbe-körbe járó párbeszédét, mely a fejünkben zajlik, valamint a lakásunkat is megtisztítja a megrekedt energiától; helyette szeretettel tölti azt fel.

Ő a héten arra kér téged, hogy lélegezz mélyeket a friss levegőn, akár úgy, hogy lehetőséged van kimenni valahová, vagy csak úgy, hogy kinyitod az ablakot, és megkéred őt, hogy segítsen minden lélegzetvétellel könnyebbé válni, megszabadulni a terheidtől. Arra is megkérheted, hogy támogasson abban, hogy időről-időre le tudj lassulni, a szívedre fókuszálni és élvezni az élet szépségét.

jophiel2Mikor mélyen lélegzel, akkor minden kilégzéssel elengeded a régi mintákat a testedből-lelkedből, s minden belégzéssel feltöltöd magad új és friss energiával, valamint tisztánlátással.

Jophiel segít neked meglátni a saját tested-lelked igazi szépségét, amit az angyalok látnak, és kéri, hogy ha elégedetlen vagy magaddal, akkor ismételt két hétig az alábbi megerősítést:

„Én vagyok Isten gyönyörűsége”

Meglátod majd, hogy sok dolog pozitív irányba kezd el alakulni az életedben, a megerősítés hatására – ami nem mellesleg igaz is, hiszen tényleg gyönyörű vagy!

Jophiel arkangyalhoz az alábbi imával tudsz fordulni, hogy energiája beáradjon az életedbe.

Lélegezz három mélyet, majd mondd:

Mélyeket lélegzem, és feltöltöm lényemet friss levegővel. 

Belégzéskor magamhoz veszem az új, gyógyító energiát. 

Kilégzéskor elengedem a testemben-lelkemben felhalmozódott zűrzavart.

Kérlek segíts tisztán látni, és tisztán hallani az igazságot, kérlek nyisd meg félelem-börtönöm kapuját.

Köszönöm, Jophiel, hogy segítesz meglátni a belső szépségemet, melyet Isten alkotott.

Kérlek, csendesítsd le az egóm hangját, hogy meghalljam a tiszta égi üzeneteket.

Repítsenek előre szárnyaid a pozitív jövő felé, változtass engem élettel teli emberré.

Köszönöm, Jophiel arkangyal, így legyen.

Érdemes az imát úgy mondanod, hogy közben kinyitod az ablakot, vagy a természetben vagy.

Kívánok neked olyan hetet, amikor megtisztulsz a régi energiától, és ennek hatására meglátod azt, milyen gyönyörű is vagy valójában, és hogy az Égiek mennyire szeretnek téged,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás