+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 17. hét energiája – Szerelem istennő

flowerwomanA héten a Szerelem istennő üzent neked. Üzenete: csodálatos események kapuját nyitom meg számodra az áprilisi teliholddal. Készülj a szerelemre, a virágzásra, a szenvedély beköszöntére az életedben.  Sok viszontagság után kiérdemelted.

Ez az év legszebb időszaka. Szerelem istennő április 30-án éjjel lovagol be a világunkba fehér táltosparipáján, énekes madarai kíséretében, s ezen éjjel nyílnak a kapuk az emberek és a tündérek világa között, nyitva is maradnak május 1-én éjfélig.

A kelta Beltane szerelem ünnep, és ezen az éjjelen, az ősi időkben, nők és férfiak szerelmeskedték át, kint a szabadban, a máglyák fényénél az éjszakát (Skóciában még mindig él ez a hagyomány).

Amikor a bársonyos sötét és langyos éjszakában úszik a mágikus virágok illata, érzékeink felpezsdülnek, éled a szerelem, a Természet megmutatja illatos szirmokba öltöztetett arcát. A romokat benövik a virágok, pillangók és méhek szállnak, pezseg minden a Lét örömétől.

BeltaneA Szerelem istennő tündérkirálynő is egyben.  Ő maga a Szerelem, boldogságot és tündöklést szór maga körül, bárhol is jár.

Büszke királynő, és a nőknek is azt tanácsolja, hogy őrizzék meg önmaguk tiszteletét, és csak annak engedjenek, aki méltó a szerelmükre. Hiszen a párkapcsolat az egész életünk alapja; ha olyat választunk, aki nem adja meg nekünk azt, amire vágyunk, az egész életünk szomorú és szürke lesz. Először magunkat kell tisztelnünk ahhoz, hogy be tudjuk vonzani a méltó párt.

A Szerelem istennő kéri, hogy a héten, és különösen a jövő hét elején, mozdulj ki a lakásod négy fala közül, hiszen úgy nyered vissza a benned lakozó ősi varázserőt, mely a szerelmet is képes meghívni magadhoz, ha újra kapcsolódsz a természettel és az állatokkal. Már azzal is visszaszerezheted személyes erődet, ha csak kilépsz a szabadba – bármilyen egyszerűnek tűnik is ez.

Engedd meg a Nap, a hold és a csillagok fényének, hogy megmozgassa régi emlékeidet, amelyek talán alszanak. Idézd föl mágikus képességeid idejét, s használd ezeket az egész bolygó érdekében.

Sokat tehetsz a szerelmi életedért, ha április 30-án éjjel gyújtasz a Szerelem istennőnek egy vörös gyertyát, és megkéred, hogy nézzen be hozzád is, hozzon csodát neked. Varázslatos telihold ragyog majd ránk, a szenvedélyes Skorpió jegyében, míg a Nap az érzéki Bika jegyben időz. Ez egy olyan különleges, mágikus, tündéri éjszaka lesz, amikor nagyot fordulhat a sorsod, a szerelem terén, jó irányba.

Kívánok neked olyan hetet, amikor feltöltődsz szerelemmel és életörömmel,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás