+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 2. hét üzenete – Korszakváltás

age-of-aquariusA héten a Sors istennője üzent neked. Üzenete: most engedd el magad, ne harcolj, ne lázadj. Sorsszerű erők működnek az életedben. A világ rendje fordul, változik minden, s ez a te életedre is hatással van. Ez egy előre megírt történet, változtatni nem tudsz rajta. Várd hát ki nyugodtan a végét, és tudd azt, hogy semmit nem tudsz még.

Mostanában elkezdtem újra nézni a Trónok harca sorozatot. Először megnézve, évekkel ezelőtt izgalmas volt, és nem unatkoztam soha, amikor belemerültem ebbe a furcsa fantáziavilágba. Másodszorra nézve, érdekes dologra jöttem rá; mindenkinek meg volt írva a sorsa a történetben, s minden tényező azért került az életébe, hogy ezt a sorsot beteljesíthesse, még ha ez a sors nem is volt túlzottan kedvező számára. Látszólag véletlenszerű események vezettek sorsszerű történésekhez. Ráadásul sokakat érintő eseményekhez asszisztáltak ezek az egyéni sorsok, s mindennek meg kellett történnie ahhoz, hogy változás jöjjön létre a világ addigi rendjében.

A mi életünk is hasonló ehhez a történethez, bár főszereplőként nehezebb erre rálátni.

Sokat szoktam töprengeni azon, hogy a világ jelenlegi „abnormális” működése vajon előkészít-e valamiféle nagyobb isteni tervet, vagyis eljön-e a világ rendjében egy magasabb szintű változás, ami a Jó felé visz minket. Minden alkalommal arra jutok, hogy igen, a jelenlegi zűrzavar valami újat készít elő, ami illik majd a Vízöntő kor szellemiségéhez, ami decemberben beköszöntött. A változás nem csendesen köszön be az életünkbe. Jelen esetben éppen harsonát fúj a fülünkbe, hogy vegyük észre; a régi rend nem tartható fent, semmilyen téren.

Hat világkorszak volt eddig a világon, melyek 2000 évente váltották egymást. Az első az Oroszlán volt, az utolsó a Halak, mely időszámításunk kezdete óta tartott mindeddig. A Halak korszak sem csendben lopakodott be a világba, hiszen Jézus születése, s az akkori vallásforradalom, a kereszténység hozta azt el. S a régi vallás követői olyannyira nem akartak változtatni a világon, hogy a keresztényeket nem egyszer részesítették kínhalálban az arénákban.

Miről is szólt a Halak világkorszaka? Felváltotta a Kos korszak nagy hódításainak világát, s a csodavárásra, az isteni minőséggel való kapcsolódásra helyezte a hangsúlyt. Nagyon sok templom és kolostor épült, nem utolsósorban a keresztény egyház intézménye, és hatalmas vallásháborúk dúltak, rengeteg önkéntes és kikényszerített mártíromsággal. A Halak jegyében van együttérzés, spiritualitás, önfeláldozás; s az elmúlt 2000 év jórészt erről is szólt.

age-of-aquarius (1)De megérkezett a Vízöntő kora. S a Vízöntő semmit nem hajlandó úgy csinálni, mint bárki más… például nem hajlandó beállni egy patriarchális rendszerbe, ahol mindenkinek ki van jelölve a helye. Inkább egy kicsit lök a rendszeren, hadd omoljon az össze, és mindenki valósítsa meg önmagát, a hatalomnak való hajbókolás helyett.

Eljött a forradalmi találmányok ideje, a kommunikáció ideje, az információáramlás ideje. Virágoznak majd a közösségek, melyek nemes ügyekért fognak majd össze. A csapatnak lesz több ereje az egyéni törekvésekkel szemben. A párkapcsolatokban is az egyenlőség fog uralkodni.  (Liz Greene asztrológus szavai nyomán.)  Nem azonnal történik ez meg, de efelé haladunk, s ehhez szokatlan dolgok társulnak, például az online oktatás is egyik példája lehet ennek.

A Sors kereke fordult egyet, s alkalmazkodnunk kell a változáshoz. Nem mintha ehhez a szellemiséghez problémás lenne alkalmazkodni, ám gyökeresen eltér attól, amihez eddig hozzászoktunk, így okozhat nehézségeket, főleg azoknak az embereknek, akik a szokások rabjai. Hiszen egy új rendszer először felforgatja a régit, mielőtt átveszi tőle az uralmat. Felháborodás helyett rugalmasnak kell lennünk ahhoz, hogy ki tudjuk használni ezt a rendkívüli korszakot, mely beköszöntött. Úgy érzem, hogy a kulcsszavak az “új” és a “forradalmi”, na meg az “előremutató” és a “szokatlan” lesz, valamint a “földönkívüli intelligencia”. Ha ezeket a fogalmakat be tudod építeni az életedbe, akkor máris rád kacsint a Vízöntő korszak, és barátjává fogad majd.

A Sorsnak vannak ősi szellemei. Ők gondoskodnak arról, hogy megtörténjen az, aminek meg kell történnie. Mindig megkavarják a dolgokat, változást hoznak, s működésük után az életed már nem marad ugyanolyan. De ez kell ahhoz, hogy határaid táguljanak, akár szabadabb legyél, rátalálj az életfeladatodra, akár életed valódi társára. A Sors istennőjét nem érdekli az, hogyan érzel egy-egy esemény hatására – ő csak meghúzza életed szövetének egy-egy szálát, s hopp, a változás beindul.

Sokan küzdenek mostanában nehézségekkel, melyek megoldása felemészti az erőtartalékaikat. Sokakat kiröpítenek egy helyzetből, s egy másikban találják magukat. Bármi is történjen veled, ne hibáztasd magad. A Sors most különös erővel hat mindenkire, és még nem tudhatod, hogy egy rossz helyzetből hová jutsz el.

Ha ez történik, ha például azt veszed észre, hogy valakivel már nem találod meg a közös hangot, ha már nem elégít ki az a munka, amit végzel, vagy legyen bármi más, ne pánikolj; ez a Sors istennőjének a működése. Kinőttél már helyzeteket, itt az idő tovább állni, magasabb körbe kezdeni egy-egy életterületen – még ha látszólag nem is a te döntésed volt mindez. De valójában igen, hiszen feladattal jöttél, s ebben a feladatban jelen események bizony szerepeltek.

Meg kell próbálnunk magasabb szinten gondolkodni a jelen problémákon való rágódás helyett, néha felnézni a csillagos égre, és hinni abban, hogy van egy Magasabb Erő, ami a legjobbat akarja nekünk, még ha néha ad is nekünk egy-egy pofont.

És emlékezni arra, hogy nem azért jöttünk a Földre, hogy két kézzel szorítsuk magunkhoz a megszokottat. Igazi feladatunk maga az Élet, a tanulás, a tapasztalás, az új élmények magunkhoz vétele. Ebben pedig a Vízöntő korszak készségesen a segítségünkre lesz.

Kívánok neked olyan hetet, amikor béke és megnyugvás tölti el a szívedet,

Áldással,

Luna

 

 

Megosztások:

2 Válasz “A 2. hét üzenete – Korszakváltás”

Szerző: Posch Szilvia - 15 január 2021 Válasz

Ez most “.” volt az “I”-re. Az egyik barátnőmet szeretném “leépíteni”—-szinte stresszelek, ha arra gondolok, hogy át kell hozzá mennem.

Szerző: Nagy Miklósnè - 15 január 2021 Válasz

Köszönöm szèpen Luna ez az elemzèsed nagyon tetszett mert làtom hogy jól reagàlok a dolgokra rugalmasan nem kètsègbeesve(na erre màr megtanìtott màsfèl èv Amerika) Èreztem nyàron egy kis apàlyt kis unalmat kis àllòvizet a magàn èletemben de aztàn egyik dolog jött a màsik utàn s a tudatom kitàgult s a pènzügyi dolgok is elkezdtek èrdekelni nô lètemre!!😊 s főleg,hogy tàvol tartottam magam eddig ettől a területtől…fejlődni akarok anyagilag mert csak a bősègben èlő ember tud nagy dolgokban segìteni kisembereknek közössègnek s a vilàgnak.🙏🌈🕊

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás