+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 21. hét energiája – Alcheringa

alcheringaA héten az ausztrál Alcheringa kő üzent neked. Üzenete: sokkal több erő, szeretet, bűbáj és harcos szellem van benned, mint hogy a körülmények megtörjenek. Küzdj azért, amit igaznak hiszel, mert a világnak szüksége van az Igazság erejére ezekben a változó időkben, ami előkészíti az új Aranykort.

Az Alcheringáról 8 éve hallottam először. Valaki azt mondta nekem akkor, hogy szerinte én a Plejádokbéli Macska Nemzetségből származom, adott nekem egy könyvet, ami mostanában újra a kezembe került. A regény az ausztrál Alcheringáról, avagy Álomidőről szól, ami egy olyan dimenzió, kvázi túlvilág, ahol múlt-jelen-jövő együtt van, ahonnan információ nyerhető, s transzállapotban oda tudunk utazni. Beszél az Ulururól, a szent szikláról, és az Alcheringa kőről is, mely képes dimenzió kapukat nyitni, s mely eredetileg az ausztrál őslakosok birtokában van.

Ebben az Álomidőben kinyerhetők előző életekről szóló információk, s a könyv pontosan ezt írja le; összerak egy történetet, kilencszázezer éve történt eseményekről, teszi mindezt azoknak az embereknek az emlékeit használva, akik előző életükben jelen voltak ezen az eseményen.

Ilyen hosszú időt el sem tudunk képzelni, főleg azért, mert maga az ember, a jelen értelmesebb formájában, csak körülbelül háromszázezer éve jelent meg a Földön. Ezek az emlékek azokból az időkből származnak, s olyan emlékeket hoznak fel, melyek nem emberiek, hanem több csillagközi faj egyedeihez tartoznak.

A könyv arra utal, hogy emberként csak az utóbbi pár ezer évben születtünk le, de lehet, hogy eredetileg nem az emberi fajhoz tartozunk. Nekem van egy olyan gyanúm, hogy bárki, aki gyógyítással, az emberiség emelésével szeretne foglalkozni, az – ha levezethetné a csillagközi családfáját – felfedezhetné, hogy lelke szülőotthona nem a Föld, hanem egy másik bolygó, csillagrendszer, naprendszer, galaxis a kozmoszban.

De hogyan is néz ki a történelem, ha kozmikusan szemléljük? Valerie J Barrow könyvéből idézek.

Léteztek olyan angyalok, akik elfordultak a Teremtő fényétől, több milliárd éve. A bukott angyalok is rendelkeztek a teremtés képességével, és fizikai lényeket hoztak létre. Ezek közül az egyik a draco (krokodilféle) faj volt, a szeretet tökéletesen hiányzott belőlük. Ők is megsokasodtak és benépesítették a csillagvilágokat szerte a galaxison. Az élőlények tudata szolgált a dracok táplálékául. Először csak kis életformákkal táplálkoztak az életben maradásért, aztán a csillagvilágok más élőlényeinek tudatát is elkezdték felemészteni. A csillaglények a túlélésért küzdöttek. Vég nélküli harc vette kezdetét a galaxisban.

A dracok maguk is lényeket hoztak létre oly formán, amit ma genetikai módosításnak neveznek. Így jöttek létra a reptoidok (hüllők), a dinoidok (békafélék) és más fajok. Ezeket a lényeket leigázták, és a dracok táplálék forrásaként szolgáltak. Ezen lények száma is megsokszorozódott és elterjedtek az egész galaxisban.

A csillagvilágok lakói szerettek volna megoldást találni a dracok okozta problémára, illetve azon lények számára, akiket a dracok teremtettek, és ezért nagy erőfeszítéseket tettek. Ezek közül az egyik a Föld megteremtése volt azzal a céllal, hogy egy Édenkert jöjjön létre a galaxis e nagyon sötét szegletében, hogy a ragyogó fény jelzőtüzeként szolgáljon. A nagyszabású terv része az volt, hogy a Földet olyan fizikai lényekkel népesítsék be, akikben jelen van a szeretet. E lények sokasága példaként szolgált volna azok számára, akik még soha nem tapasztalták meg a fényt. Ekkor ezek a szerencsétlen lények emberi testbe születhettek volna meg, és a folyamatos testet öltések során megtapasztalhatták volna, hogy a szeretet és együttérzés fénye bennük is jelen van. Így lehetőséget kaptak volna a fejlődésre.

A dracok viszont nem kívántak lemondani a bolygó irányításáról, így kezdetét vette egy háború. A csillagvilágban Oroszlán lényként ismert fajt, valamint a Szíriuszi Csillagemberek küldöttségét küldték el a Föld légkörének megváltoztatására, hogy megszabadítsák a bolygót a sötét lényektől. Az oroszlán lények meteort (ez a ma ismert Uluru) küldtek a Földre, ami véget vetett egy időre a hüllők korának.

96130030_10217046216570162_4685572658648055808_oTöbb millió évvel később a reptoidok, akik időközben zseniális genetikusokká váltak, létrehozták a szőrös, melegvérű emlősöket, vagyis az emberszabású majmokat. Ezeket az új teremtményeket végül a dracok táplálékának ajánlották fel, később a dracok ezeket az emberszabásúakat használták az arany bányászására. A dracok felfedezték, hogy a fehér arany por lenyelésével képesek a dimenziók közötti utazásra, így végül átléptek egy másik dimenzióba.

A csillaghajóval utazó Oroszlán lények és a Szíriuszi Csillagemberek végül itt maradtak, mert a Föld légköre elhalványította a fényüket, és így nem tudtak visszautazni hazájukba. Ők végül létrehozták a mai embert, egy olyan fajt, melyben már benne volt a szeretet és az együttérzés fénye. Kezdetben számuk több trillió volt, számtalan lehetőséget adva az univerzum más teremtményeinek a leszületésre.

Az elkövetkezendő kilencszázezer évben az emberi faj eszközül szolgált a draco, reptoid, dinoid és más csillagvilágok lényeinek a fejlődésre. Minden gyűlölet, őrültség és erőszak, mely megnyilvánult az emberiség által, eszközként szolgált a szeretet, bánat, együttérzés és alázat megismerésére. Az egyik cél a tisztulási folyamat volt, ez az oka annak, amiért a történelmünk így alakult.

A dolgok viszont változásnak indultak a csillagvilágokban. A kör hamarosan bezárul. A felébredés ideje közeleg.

Egy új energia érkezik a Földre a galaxis középpontjából, mely hatást gyakorol a Földre és a rajta élőkre. Ez egy természetes ciklus része, mely végbemegy az univerzumban. Az energiaszint megemelkedik, mely felgyorsítja a molekulák, atomok és sejtek mozgását, ugyanakkor megemeli a Földön élő emberek tudatszintjét is. Ezért nem véletlen, hogy egyre több és több ember kezdi el önmagát más aspektusból vizsgálni, mint azok, akik az anyagi világban élnek. Ez a beérkező energia megsemmisít mindent, mely visszatartja az embereket attól felismeréstől, hogy ők is Istentől valók.

A végbemenő leválás egy válaszfal az árnyék és az isteni fény között. Az emberek egy magasabb tudatszintre emelkednek, és a testük is lassan átalakul. Étkezési és ivási szokásaik, illetve életmódjuk megváltoztatására törekednek. Tisztább levegőt és vizet keresnek. Ez mind az isteni fény felé haladás jele, mely isteni energia valójában Isten része. Az idő előrehaladtával az emberek döntést hozhatnak, hogy Isten energiájával kívánnak-e összhangban tovább haladni, vagy más irányban folytatják útjukat. Ha Isten akaratával együtt haladnak, a végbemenő változás könnyen lezajlik majd, és egy magasabb dimenzióba lépnek, ahol kapcsolódnak saját angyali énjükhöz.

Ezzel az emelkedéssel, a sejtek egy magasabb rezgésszámon fognak működni. Az agy és a fizikai test is elkezdett átalakulni. Sokan elkezdtek emlékezni arra, hogy ők valójában fénylények, és sokkal többek annál, mint ami ebben a fizikai formában megjelenik. Azok, akik az emlékezést választják, fénylényként vagy isteni lényként visszatérnek a határtalan éterbe.

A Földön hamarosan beköszönt az Aranykor, a szeretet és a béke kora. Egy napon megszületik majd erről a végső döntés. Néhány ember erről „Ítélet napjaként” beszél, ami helytálló, bár ez inkább egyénenként megszületendő döntést jelent, mely az egyén utolsó választási ehetősége. A választás azon alapul, hogy a „szeress mindenkit” elvét kívánjuk-e követni, vagy csupán azt, ami néhányak javát szolgálja. Sokaknak ez egyszerű választást jelent. Lesznek olyanok, akik ezzel nem fognak egyetérteni.

Amikor a végső döntés vagy választás ideje elérkezik, haladhatnak tovább a csillaglényekkel, vagy egy másik helyen fognak segítséget kapni. Ez nem fenyegetés, hanem minden kis földlakó egyéni döntése. Nincs ítélet, viszont léteznek olyanok, akiknek az energiája eltérő, így nem állnak készen az Aranykorba való belépésre.

Akik nem a fényt és a szeretetet útját kívánják követni, nem lesznek képesek túlélni ezt az új, magasabb rezgést, és egy másik, esetleg a Földhöz hasonló helyre születnek újjá, folytatva útjukat a szeretet felé. Végül ők is sikerrel járnak, mivel a szeretet ereje mindent akadályt legyőz, ami az útjába kerül.

Kívánok neked olyan hetet, amikor kapcsolódni tudsz a szeretet és együttérzés erejével ahhoz, hogy elhozzuk a Földnek az Aranykort,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás