+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 23. hét energiája – A Tűz népe

leopárd asszony (2)A héten Nimród, a magyarok ősapja üzent neked. Üzenete: gyűjtsd az erőt, a tudást, mert szükség van rád. A sötét világ még tartja magát, de a Fény ereje egyre nő…

Tudd, hogy a Tűz népének tagja vagy, s küldetéssel érkeztél a földre.

A sumér Nimród király sok monda, történelmi tény és bibliai utalás szereplője, és mindez érinti a magyarok történetét is. Népünk eredete a mai napig nem tisztázott. Sokak szerint finnugor származásúak vagyunk, ám egyre jobban előtérbe kerül az az elmélet, hogy a tüzes szkíták leszármazottai vagyunk, arról a vidékről, amelyen egykoron Nimród uralkodott…

Nimród nem csak vadász, nagy király, de mágus és alkimista is volt, egyike a legnagyobbaknak, akik a világ Aranykorában léteztek. Ősi legendák szólnak harcosi létéről, s népéről, a Párducemberekről, akiket azért neveztek így, mert a fiúk férfivá avatása úgy történt, hogy puszta kézzel kellett megküzdeniük egy vad párduccal. Ha a fiú került ki a harcból győztesen, akkor a vadállat bőrét azon túl a vállán hordta. Ez a nép széles mezőkön élt, kiváló lovasok és íjászok voltak, s köztük a legkiválóbb volt Nimród, a Párducok Királya.

Azt mondják, hogy Nimród király tüzes dzsinnek segítségével építette fel a legendás Bábel tornyát, amely egy hét szintes zikkurat, azaz babiloni templom volt, minden szintje más és más drágakőből épült s körülbelül 650 méter magas volt. Nimród azért építette fel ezt a magas tornyot, mert tudomására jutott, hogy egy démoni sötét erő készül megtámadni az emberiséget és ő szembeszállt vele. A torony tetejéről felszállt a csillagok közé tüzes szekerén, és nyilával célba vette a sötét erőt. Ám a nyíl célt tévesztett, és a démon visszalőtte azt a toronyra, oly nagy erővel, hogy az rommá dőlt. Nimródot az istenek felküldték az égre, ahol őt jelképezi az Orion csillagkép.

leopárd nimród

Nimród teste a Pilisben nyugszik, de lehet hallani a szíve dobogását – ezért hívják ezt a különleges helyet Dobogókőnek. Úgy hírlik, hegy-mélyi alvóhelye fölött hollók köröznek…

Innen fog majd feltámadni, párduc-harcos seregével, amikor eljön az idő… mert Nimródnak, s a Párducok tüzes népének van egy hatalmas, és különleges küldetése; ők a bibliai utolsó ítélet végrehajtói. 

Ez annyit jelent, a régi mondák szerint, hogy a Tűz népe fogja elhozni az új Aranykort, véget vetve a démoni sötét világnak, megbüntetve a gonosz erőket, felszítva a Fény erejét. S ezzel virrad fel az új hajnal. 

Én úgy gondolom, hogy a Tűz népe a Nyilas jegyű magyarság. A magyarok, akik mélyen tudnak hinni, természetesen spirituálisak, és akikben lobog a tűz. Engem például egy vidám olasz barátnőm egyenesen paprika-lánynak hív…

Nimródhoz különleges kapcsolat fűz engem, hiszen az asztrozófia tudománya szerint Nimród jegyében születtem, vagyis a Nap a képletemben az Orion csillagképben van.

A hét végi különleges bolygóállás során – a Merkúr együttállásba kerül az Orion öv beavató csillagaival – Nimród beavatását kaphatjuk meg, mely csodálatos eseményeket és feladatokat is előre vetíthet.

Hiszem, hogy mi magyarok mind különleges vérből valók vagyunk, párduc ösztönökkel és erővel vagyunk megáldva, s hamarosan felvirrad az a nap,amikor mi hozzuk el a Fény ragyogását a világnak, leszámolva a sötétséggel.

Nimród a héten azt kéri tőled, hogy gyűjtsd az erőt, gyűjtsd a tudást, hogy amikor itt az idő, tudj cselekedni. Tenni magadért, és másokért is, a Fény nevében.

Kívánok neked olyan hetet, amikor Nimród áldást küld neked a csillagos égről,

Szeretettel,

Luna

 

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 23. hét energiája – A Tűz népe”

Szerző: Czeglédi Kálmánné Mária - 6 június 2018 Válasz

Ugy legyen köszönöm

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás