+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 25. hét energiája – Pillangó

pillA héten a Pillangó, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: ne habozz továbblépni életed bármely területén – vár rád az öröm az új dolgokban.

Eljött újra a nyári napforduló időszaka, amikor a Fény ereje győzelmet arat. Ezen a napon van a leghosszabb nappal és a legrövidebb éjszaka. Mágia lengi körül ezt az időszakot, és sokkal könnyebben manifesztálhatunk dolgokat az életünkbe, sok segítséget kapunk ahhoz, hogy megvalósítsuk a vágyainkat. 

A Pillangó a változás, a kreativitás, a szabadság jelképe is. Ennek a törékeny lénynek sokkal több ereje van, mint hinnénk; hiszen léte kezdeti szakasza a folyamatos változásról szól. Éppen ezért képviseli ő az alakváltás, és lélekfejlődés energiáját. Az amerikai indiánok úgy hiszik, hogy a Pillangó a boldogság szimbóluma, hiszen gyönyörűség ránézni is.

A Pillangó teljes átalakulással fejlődik. Ennek során a nőstény lepke a megtermékenyített petét egy növényre rakja. A petéből lárva bújik elő, ez a hernyó. A hernyó nem hasonlít a kifejlett Pillangóra, feladata egyedül a növekedés.

Mikor a hernyó elérte fejlődésének végső stádiumát, akkor bebábozódik. A hosszabb – rövidebb nyugalmi bábállapot után megtörténik a varázslat, a csúf hernyóból csodaszép Pillangó lesz.

A Pillangó, a Levegő őselem képviselőjeként, kecses és könnyed mozgásával arra ösztönöz minket, hogy ne vegyük túl komolyan a dolgokat, és ne is üljünk a babérjainkon – mozduljunk meg a célunk felé, hiszen a változásnak nem kell ijesztő élménynek lennie – örömteli is lehet!

Gondolj bele, mi történne a Pillangóval, ha örökre hernyó vagy éppen gubó maradna. Ő nem is aggódik túl sokat ezen, nem is habozik abban, ha változtatnia kell – és ezért lesz belőle csodás, színpompás lény.

Pontosan érzi, hogy minek járt már le az ideje, és mikor kell elindulnia élete egy másik fázisa felé – és ő meg is teszi ezt. Akkor, ha változtatni kell, a gondolkodás gátló tényező lehet – elindulni az új felé ösztönösen a legkönnyebb. Mi, emberek bizony sokkal többet habozunk, ha változtatni kell… Szeretjük a stabilitást, a megszokott dolgokat, gondolataink félelmetes jövőképet vetítenek elénk teljesen feleslegesen, hitrendszereink sokszor csapdába ejtenek – és néhány célunk a félelem miatt örök álom marad.

6c993ae7174b05e683a8028b1781d72bA Pillangó a héten arra kér, hogy nézd meg, életed mely területén nem tudtad még kibontani pompázatos szárnyaidat.

Lehet, hogy életed egy területén „pete” állapotban vagy, valaminek a kezdetén – amikor vannak ugyan ötleteid, de még messze vannak a megvalósítástól.

A „hernyó” állapotban már beindul az ötleteid megvalósítása, de a kibontakoztatás még előkészületeket és komolyabb tervezést igényel.

Ha már „báb” állapotban vagy, akkor fejlődik a terved rendesen, de még a végső lépés hátravan.

Csak ha már kijöttél a gubóból, akkor van esélye megszületni a Pillangónak, ekkor már meg tudod osztani a színeket, az extázist a világgal. A dolgok beindultak az életedben, ragyogsz!

Nem minden változás zajlik nagy csinnadrattával, lehet, hogy teljesen észrevétlenül változnak a dolgok. Lehet, hogy te érlelődsz éppen, hogy a változás bekövetkezhessen, és még nem is jöttél rá, hogy ki fog nyílni a világ számodra.

Érdemes a héten megvizsgálnod, hogy mik a vágyaid, mert a Pillangó teljesíteni fogja egy olyan vágyadat, amire nagyon sokat gondoltál már. Lehet, hogy hirtelen nyit ki egy ajtót előtted, és akkor bizony azon be kell sétálnod, még ha bizonytalan is vagy magadban.

Bíznod kell a dolgok alakulásában, és el kell fogadnod a sebezhetőségedet – hiszen lehet, hogy ez a terület még ismeretlen számodra.

De a Pillangó arra is emlékeztet, hogy a változás olyan könnyed is lehet, mint a levegővétel. Nem kell folyamatosan erőltetnünk azt, hogy lélegezzünk, megy az magától is – mint a dolgok természetes változásai.

A Pillangó a héten megadja neked azt a nézőpontot, hogy az élet csodálatos és különleges is lehet, és hogy keresned kell azokat a dolgokat, melyek az életet gyönyörűvé teszik!

A Pillangó azért talált rád, hogy emlékeztessen arra, hogy túlzottan beleragadtál egy idejétmúlt állapotba, mert talán elvesztetted a szemed elől a Célt.

A Cél pedig a színpompás, ragyogó, változásokat is hozó Élet megtapasztalása, nem pedig szimplán vegetálás a szürke, de biztos körülmények között.

Kívánok neked színekkel, élményekkel, újdonságokkal teli hetet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás