+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 29. hét energiája – Atlantisz

atlantiszA héten Atlantisz bölcsessége üzent neked. Üzenete: pihenj és figyelj befelé – valami új vár rád, de csak akkor érkezik meg hozzád tiszta formában, ha megteszed a szükséges előkészületeket.

Atlantisz olyan fogalom, amiről mindenki tud és beszél, ám mind a mai napig titok és rejtély övezi a témát. Platón, a hatalmas tudású, ókori filozófus írt bővebben erről az ősi birodalomról, mely egykor Poszeidón görög tenger istenséghez tartozott.

Az atlantiszi királyság időszámításunk előtt, több tízezer évig létezett. Atlantisz Atlaszról, Poszeidón tengeristen és Klétó, a halandó, gyönyörű nő fiáról kapta a nevét, aki a vállain tartja a világot, ezért is kapta Poszeidón nevét Atlantisz fő temploma.

Az atlantiszi periódus legdicsőbb korszaka, Arany Atlantisz, az emberiség és a Föld legboldogabb időszaka volt.  Lakói békében éltek egymással, a Természettel, nem öltek sem embert, sem állatot, harmónia, fény, és tisztaság uralkodott. Az embereknek nyitva volt a harmadik szemük, tudtak kommunikálni az égi lényekkel, angyalokkal, unikornisokkal, természetszellemekkel. Amire szükségük volt, azt a semmiből teremtették meg, manifesztálták fizikai formába.

atlantispriAtlantisz papjai és papnői különösen fejlett kozmikus lények voltak. Az embereket segítették, tanították, és szertartásaik során megmerítették őket a tiszta fény erejébe. Kozmikus lények voltak; nem csak ezen a Földön, ebben a dimenzióban voltak otthon, hanem más dimenziókból is elhozták az embereknek a tudást.

Atlantiszon az emberek több száz évig éltek. Irányítani tudták a testi folyamataikat, és tudatosan léptek át, mikor eljött annak az ideje, a fizikaiból a tisztán szellemi létbe, hátrahagyva testüket. A félelem ismeretlen szó volt számukra. A „Minden Egy” létszemlélet uralkodott közöttük.

Senki nem tudja, hol volt Atlantisz, hol keressék a nyomait. Valószínűleg sehol és mindenhol, ami annyit jelent, hogy Atlantisz földrajzi elhelyezkedése soha nem fontos. Atlantisz talán soha nem volt fizikai szinten létező birodalom, hanem fényes, angyali életszemlélet, magas szintű tudás és tiszta szándékú cselekvés, így akár mi is újrateremthetjük Atlantiszt ott, ahol szeretnénk, ha energiánkat hasonlatossá tesszük az atlantiszi nép energiájához. Ez azért nem olyan egyszerű, hiszen energiánknak félig emberinek, félig isteninek kell ehhez lennie, hiszen Atlantisz is egy isten és egy földi halandó nászából született.

Nagyon ritkán lehetőséget kap az ember arra, hogy Arany Atlantiszi létébe bepillantson, nekem egyszer volt benne részem. Felkavaró és elsöprő élmény volt, mert ez a mai világunk talán csak nyomokban hasonlít arra a régi, fénytisztaságú korszakra. Ezért próbálja meg mindenki, aki spirituális útra lép, ezt az eredendő, Isteni Jót és Tökéletességet visszahozni a Földre.

Azt mondják, hogy Arany Atlantisz csodálatos korszakát az Intergalaktikus Tanács tervezte meg, míg a Földön annak idején a kétezer éves jégkorszak uralkodott. E korszak tette lehetővé, hogy a Föld pihenjen, csendben méregtelenítse magát, tisztuljon, és így a Föld rezgésszintje emelkedni tudott.

A te életedbe is eljött a „jégkorszak”, a legforróbb nyár idején, vagyis az Égiek megadják neked a lehetőséget, hogy pihenj és tisztulj, mielőtt egy boldog, termékeny életszakasz belép az életedbe. 

Hogy miről fog szólni ez az új életszakasz? Valami olyan energia érkezik meg az életedbe, amire már régen vártál.

Ez most az előkészületek és a “megadás” ideje. Ha eddig harcoltál a körülményeiddel, akkor most hagyj fel a harccal, engedd el, engedd át magad az isteni energiának, hadd dolgozzon rajtad. A melegben figyelj befelé, lassulj le, aludj és pihenj, testileg-lelkileg.

Az előző hetek érzelmi viharai után most nyugalomra és kikapcsolódásra van szükséged. Itt az alkalom arra, hogy alapos tisztázás alá vesd gondolataidat és meggyőződéseidet. Ez a csendes szemlélődés ideje és az életed értelme fölötti meditációé, de az előkészület ideje is egyben, hogy az eddiginél magasabb rezgésszintre kerülhess, amivel az új életedbe léphetsz.

Kívánok neked a hétre olyan meglátásokat, melyek előkészítik új, boldogabb életszakaszodat,

Áldással,

Luna

 

 

Megosztások:

4 Válasz “A 29. hét energiája – Atlantisz”

Szerző: Szabó Éva - 23 július 2021 Válasz

Kedves Luna! Mintha nekem írtad volna. Valóban nagyon zaklatott voltam de most valami édes nyugalom kezd rám borulni. Várakozás. Atlantisz mindig közel állt a szívemhez. Kívánom, hogy újra el tudjuk érni ezt az energia szintet, ami ott volt és megmenekül a Föld. Köszönöm.??

Szerző: Csuka Annamaria - 23 július 2021 Válasz

Nagyon köszönöm,,valoban szüksegem van nemi pihenöre es föleg a vagyaim isteni megvalosulasara—-az utobbi idöben nem birtam leallni a megvaloszlast kergetve.
Akkor meg inkabb atengedem az összes teendö megvalositasat,amugy is mindent jöbban tudnak nalamnal.
Es ertem mar az “alomkorom” okat is—köszönöm ismet!

Szerző: Zombella István Csabáné - 24 július 2021 Válasz

Hálásan köszönöm,el olvastam és hiszek benne.

Szerző: Évi - 9 augusztus 2021 Válasz

Nekünk a tisztulást, nyugalmat, harmóniát Zsivány hozta. A 800 kilós szeretet. A Táltos Nóniusz. Csak biztatnék mindenkit, ismerkedjenek a lovakkal…ha teheti bárki, legyen egy CSALÁDI lova, és tanuljon meg lovagolni. Hosszú távú elkötelezettség, 25 évre vállaljuk fel, heti legalább 12 órás elfoglaltság, de ezt a “kötelező” szabadidőt önként dalolva kiveszem…

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás