+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 29. hét energiája: légy kreatív!

Moonlight_Magic_Unicorn-Sharlene_Lindskog_Wallpaper_nanlA héten a mágikus Egyszarvú üzent Neked. Üzenete: légy kreatív!

A héten kérlek, légy kreatív. A kreativitás a testben valahol a szívcsakra és a torokcsakra között helyezkedik el, színe a türkizkék. Ha szereted ezt a színt, akkor biztosan nem szeretsz unatkozni, viszont imádsz beszélni és új dolgokat kipróbálni. Vagy éppen félsz az új dolgoktól és a technika ördögétől.

A hét száma a 29-es, amit, ha összeadunk, a 11-es mesterszámot, ebből pedig a 2-es számot kapjuk. A 11-es az Uránusz bolygó száma, ami mindig az újításokat, a jövő, a haladást képviseli, ebből jön a 2-es, a Hold száma, ami pedig a tudatalattit, az érzelmeket és a nőiességet fejezi ki. A héten számíts váratlan, előremutató dolgokra, melyek titokzatos utak felé visznek, és támogasd meg mindezt azzal, hogy alkotsz valamit.

Teljesen mindegy, hogy milyen művészi eszközt választasz kreatív éned kifejezésére – rajzolj, írj verset, fess, zenélj, színészkedj, rendezd át a lakásodat vagy tégy bármit – a lényeg, hogy tedd életed fontos részévé, bármi is az. Én például imádok mandalát színezni! Szánj rá időt, energiát, esetleg anyagiakat is, hogy kiélhesd művészi vágyaid. Engedd, hogy a vágyaid irányítsák a kifejezésmódodat, de mindenképpen érződjön rajta a szándék és a szenvedély.

aaaaHagyd kibontakozni a művészetet, ne törekedj tökéletességre, ami a végeredményt illeti. A varázslat magában a folyamatban van. Ha örömet szerez az alkotási folyamat, akkor a végeredménnyel garantáltan elégedett leszel. Ez a melléktevékenység lehet, hogy hobbi marad, de lehet, hogy egy idő után pénzt is tudsz vele keresni, de ez utóbbi semmiképpen ne legyen az egyedüli célod. Nem kell eljátszanod az éhező művészt, de ha a pénzcsinálás elsődleges céloddá válik, akkor elfojtod a kreativitást, amely eredendően legbensőbb énedből ered, és kockára teszed művészi adottságaid, amelyeket a világ elé kívánsz tárni.

Ha valaha is kételkednél abban, hogy érdemes-e ezt az ösztönös utat választani a művészi kifejezéshez, állj meg, és tanulmányozd a gyerekek viselkedését. Meg fogod látni, mennyire ártatlanok, mégis találékonyak, amikor játszanak, főleg ha nem nehezedik rájuk semmiféle társadalmi szabály, illetve kötöttség. A Benned rejtőző varázslatos kisgyermek áhítozik azért, hogy felfedezzék és kifejezhesse magát, és ebben az Egyszarvú segítségére lesz.

Az Egyszarvúak imádják a gyerekeket, a Te belső gyermekedet is, és szeretnének megnevettetni, felvidítani, hogy könnyebb légy!

Kívánok könnyed, játékkal, alkotással és nevetéssel teli hetet,

Áldással,

Berkana Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás