+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 3. hét energiája – befogadás

mother-and-child-b-k-luskA héten a párkapcsolati symbolon üzent Neked. Üzenete a  befogadás, melynek az anyához, a saját női oldaladhoz (akár férfi vagy, akár nő), a gyermekedhez avagy belső gyermekedhez lehet köze. A harmadik hétben járunk, és a tarot-ban a III. szintén a Nő, az Anya, az Istennő lapja.

A témának, mely foglalkoztat, fenti okai lehetnek. A lelked állapota a válasz, melyben a befogadás témája kérdőjeleződik meg. Te befogadó vagy? Tudnak Neked adni? Elfogadod a segítséget? Elfogadod az élet ajándékait? Vagy úgy érzed, nem vagy rá méltó, nem érdemled meg, a Te életedet magadnak kell megoldanod. Esetleg nem értékeled, amit Neked adnak, mást várnál? Te dollárt adtál és csak japán jent adnának vissza?

Mivel valószínűleg nem fogadod el az ajándékokat, így egy rakás „adóst” gyűjtesz magadnak, akik csak várják, várják, hogy viszonozhassák Neked azt, amit Tőled kaptak, ám az áramlás megszakadt, az energia feltorlódik, és rombolni kezd. Így egy idő után már meg sem próbálják visszaadni Neked a tartozást, Te pedig megbántva érzed magad, hogy az élet nem ad Neked eleget.

Hogy miért történik ez?  A megoldásért mélyre kell ásni. Lassan itt az ideje, hogy megvizsgáld életed első párkapcsolatát: az édesanyádhoz fűződő viszonyodat. Itt gyökerezik ugyanis a problémád, és most gyökérkezelés nélkül nem juthatsz tovább.

Az imént említett két szélsőséges állapotot olyannak képzeld el, mint amikor egy hatalmas inga leng. Az egyik embernél az inga messze kileng jobb felé: “Anyámtól semmi jót nem kaptam!” – a másiknál pedig bal felé: “Csak tőle kaptam jót!” Azt nem tudjuk, melyik oldalon akadt el az ingád, azt azonban igen, hol kellene megállapodnia: középen. A megoldás így hangzik: mindent megadott nekem, amit csak tudott, és amitől jó emberré váltam. Most már igazán elfogadhatom; ami pedig hiányzik, azt megkapom a páromtól, a gyermekemtől, a barátaimtól, az élettől.

Gyönyörű, ajándékokkal teli hetet kívánunk!

Damara Rita

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás