+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 30. hét energiája – Mária Magdolna

MagdalenaA héten Mária Magdolna üzent neked, lévén ma Mária Magdolna napja.

Ő az az istennő, aki sokak szerint Jézus társa volt, és Jézus ebből a világból való távozása után tovább hirdette az Ő tanait. Mária Magdolna a feltétel nélküli szeretet mellett, és az emberi ítélkezés felett álló fénylény, aki végtelen szeretettel és gyengédséggel veszi körbe a Hozzá fordulókat.

Azt vettem észre az életemben, hogy július 22-e az a nap, amelynek történései mindig erős útmutatást hordoznak. Kérlek figyelj arra, hogy ma milyen napod van, mi történik veled! Kitől kapsz jót, kitől kapsz rosszat, milyen útmutatás, külső vagy belső érkezik el hozzád, és kérlek, fontold meg, hogy annak alapján cselekszel, teszel változtatásokat.

Mária Magdolna mai napi, és a hétre vonatkozó üzenete a terhek letételéről szól.

burdenJómagam az a típus vagyok, aki imádja a nyakába szedni a terheket, fizikailag is. Sokszor olyannyira beáll a hátam, a vállam, a nyakam, hogy csak gyógytorna vagy masszázs segít rajta. Te hogy vagy ezzel? Mária Magdolna a héten azt üzeni, hogy túl sok teher van rajtad (valós vagy képzelt), melyek teljesen lehúznak és megfosztanak az élettől, a szabadságtól. Sok terhet mások varrnak a nyakadba, rád zúdítva saját elvárásaikat. De ne feledd, hogy mindenkinek megvan a saját élete, a saját álmai, és csak akkor lehet sikeres és boldog az élete, ha ezeknek megfelelően él. Tehát kérlek, a héten rázd meg a vállad és hagyd, hogy legalább néhány teher lehulljon a nyakadból. Mert soha nem lesz energiád a saját álmaidra, a saját életedre, ha nem szabadulsz meg a rád aggatott terhektől, melyek némelyikéről már azt is elfelejtetted, hogy más tette rád – szinte második bőröddé vált.

Mi lehet ez a teher, amit cipelsz? Egy pár példa. Mások jóváhagyása ahhoz, hogy egy dolgot megtegyél, ami Neked örömet okozna. Pénzügyi terhek. Egy rossz és unalmas munka, amit csak a pénzért végzel. Más emberek terhei, amit magadra vállaltál. Ez lehet például egy program is, tegyük fel, a családod női tagjai soha nem voltak sikeresek a szerelemben. És ez „öröklődik” rád is, ha nő vagy. És hiába lenne az élettervedben megírva a sírig tartó nagy szerelem és boldog kapcsolat, egyszerűen nem olyan férfiakat választasz, akik ezt megadhatnák neked. Nem azért, mintha nem lennél képes rá, vagy nem lenne több olyan férfi, akivel ezt megvalósíthatnád, hanem azért, mert mások, vagyis a családod női generációjának a programja vált második bőröddé – bár semmi közöd hozzá – csak szépen rád tették.

burden1A hátadon lehet még az aggodalmaskodás vélt vagy valós dolgok miatt. Szerelem miatti terhek. A szerelem hiánya miatti terhek. A gyűjtögetés terhe. Ez azt jelenti, hogy sok-sok felesleges, és a múltat idéző kacatot halmoztál fel, akár érzelmileg is, és képtelen vagy tőlük megszabadulni, azok pedig csak gyűlnek-gyűlnek és képtelenné tesznek téged a továbblépésre.

Kérlek, egy kicsit hunyd be a szemed, és kérj sugallatot arról, hogy kinek a terheit cipeled! Ha megvan, akkor egyszerűen nyúlj a hátadhoz, szimbolikusan vedd le a terhet róla, és add vissza annak a személynek, akit magad előtt látsz, akár él még, akár nem. Lásd, ahogy elviszi tőled és eltűnik, te pedig egy kicsit felszabadulsz majd. Megteheted ezt többször is a héten, és jó sok kacatot levehetsz magadról – a szerelem, a pénzügyek, a birtoklás, az élet területén pedig jobb dolgok várnak majd rád.

A héten ints búcsút az elvárásoknak, és egy kicsit menj a saját fejed után. Szabadabb és boldogabb leszel, meglásd!

Mária Magdolna áldásával kívánok csodálatos hetet,

Berkana Luna

 

 

 

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás