+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 32. hét energiája – Hathor

Hathor istennőA héten Hathor istennő üzent neked. Üzenete: légy kész a befogadásra, elfogadásra, nyújtsd ki a kezed. Ha csak adsz, és nem fogadsz el, akkor megfeneklik életed hajója. Fogadd el azt, amit az élet kínál számodra.

Hathor jóindulatú ég- és napistennő, aki minden tekintetben segíti a fogékonyságot és termékenységet.

Hathor ókori egyiptomi istennőt általában tehénfejjel jelképezik, a szent állat életadó teje és békés természete miatt.

Valószínűleg te is nagyon szeretsz adni, és elfogadni már kevésbé. Elképzelhető, hogy magától értetődően gondját viseled a szükségben szenvedőknek, de ezt ki kell egyensúlyozni a befogadással, a kegyes és hálatelt elfogadással, különben az áramlás megakad.

Amikor bűntudatot érzel, ha mások segítségét kéred, vagy rosszul érzed magad, amikor ajándékot kapsz, befogadó energiádat akadályozod. Befogadó készséged épp olyan természetes, mint tápláló, adományozó energiád. Amikor kapsz, bővebb forrásból adhatsz másoknak.

Kezdd azzal, hogy megfigyeled a nap során kapott ajándékok százait, legyen az a természet szépsége, egy megejtő emberi pillanat vagy egy szerető ölelés. Egyszerűen csak mondj köszönetet minden egyes ajándékért, s tudd, hogy ezek feltöltik tartalékaidat, megerősítve az isteni áramlást.

hathorHa az életed nem úgy alakul jelenleg, ahogy szeretnéd, akkor figyeld meg, milyen mértékben fogadod el az élet történéseit, akár jónak, akár rossznak minősíted azokat. Mennyire harcolsz a történések ellen, amit úgy sem tudsz megváltoztatni? Mennyire rágódsz dolgokon, miután azok megtörténtek? 

Amit nem tudsz megváltoztatni, azt jobb elengedni. Amin tudsz változtatni, hajrá, előre, ezerrel tudsz tenni a dologért. Tépelődni pedig energiarabló dolog.

Szeretnénk, ha csak “jó” történne velünk, de ez, a polaritás világában lehetetlen, viszont a saját hozzáállásoddal elérheted azt, hogy a „rossz” dolgok sem lesznek már olyan rosszak – hiszen nem a történés számít, hanem az, ahogy megéled azt, ahogyan gondolkodsz róla.

Amennyiben csak egy napot eltöltesz úgy, hogy azt mondod magadnak: “történjen bármi, én mindezt elfogadom és köszönöm”, akkor majd észreveheted, hogy a “jónak” minősített történések fognak elszaporodni, természetessé válni.

Kívánom, hogy Hathor istennő terjessze ki védelmét rád a héten,  és küldjön pozitív történéseket,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 32. hét energiája – Hathor”

Szerző: Mayer Bernadett - 31 július 2018 Válasz

Köszönöm hála áldás <3

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás