+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 34. hét üzenete: Galaktikus Oroszlán Erő

oroszlángalaA héten a Galaktikus Oroszlán Erő üzent neked. Üzenete: légy nyitott az Ismeretlenre. Sok új dolog, új helyzet vár rád. Ez a felkészülés ideje. Fontos, hogy tegyél magadért, főleg, hogy több erőt vegyél magadhoz, különösen az elkövetkezendő hónapokban, amelyek megalapozzák a 2021-es évet.

Mostanában valami fura dolog történik az idővel, gyorsul és lassul, néha egy hét alatt mintha lezajlana egy esztendő. Sok tanítás azt mondja, hogy galaktikus erők léptek be a Föld fejlődési folyamatába, ami azt eredményezi, hogy régen megszokott szabályrendszerek íródnak át, így maga az Idő megszokott folyása is.

A Galaktika azt jelenti, csillagrendszer, sok-sok millió csillag és ezek bolygói, holdjai, és minden anyaga együtt, amelyek hatalmas egységet alkotnak a világűrben. A mostani eseményeket szemlélve, nem tekinthetünk úgy a Földre, mint más bolygóktól független planétára, hanem mint a Galaktika egy részére, mely változási folyamatban van.

Az Oroszlán tüzes égi jegyében járunk, egészen augusztus 22-ig, így ez a hatalmas erő most mind a segítségedre lesz – de nem feltétlenül úgy, ahogy számítasz rá, inkább úgy, ahogy az a legjobb lesz neked. Mivel a bolygók is szokatlan formációkat vesznek fel a csillagos égen, így életünk történései is szokatlan mederbe kerülhetnek, egy céllal: hogy vedd magadhoz az erődet. 

Ami eddig volt, zárul, és új korszak jön el, amit – az asztrológia szerint – főleg a zsarnoki hatalmi rendszerek megdőlése fog jellemezni, s ez már bizony az Aranykort készíti elő. Ám a Régi nem adja magát soha könnyen, így felfordulások, forradalmak, káosz is várható körülöttünk. Mégis, működik egy isteni erő mindebben, semmi nem történik véletlenül; valamerre irányítanak minket.

A Föld rezgésszintje folyamatosan emelkedik; így furcsán is érezhetjük magunkat. Álmatlanság környékezhet meg, többször felébredhetünk éjszaka, nyugtalanok lehetünk, félelmek, aggodalmak boríthatnak el, melyek szélsőséges méreteket ölthetnek, különös álmaink jelentkezhetnek. Talán szokatlanul fáradtnak, kimerültnek is érezhetjük magunkat. Ez mind a tisztulási folyamat része.

Az Oroszlán jegyének egyik jellemzője az őszinteség, így most adódhatnak olyan helyzetek is, amikor egy stagnáló helyzet eléri a csúcspontját és kifakad, és meglátod, “mi a szitu”, hogy kiben mi lakozik, mit gondol, hogyan érez irántad. Megpillantod az igazi arcát, avagy benned születnek sorsdöntő felismerések valakiről, valamiről. Ez lehet felemelő, és lehet megrázó, de ne aggódj, hiszen végül tiszta helyzet teremtődik köztetek, ez pedig egy új együttműködés, avagy eltávolodás alapja lehet.

A Galaktikus Erők szerint jelenleg két utat követhetünk, más és más eredménnyel. Az Alsó Út levált a Felső Útról, így bármelyiken haladhatunk, más következményekkel. Ha választjuk egyik vagy másik utat, akkor az, melyet nem választunk, eltűnik a szemünk elől… Az alsóbb út a Lélek alsóbb én-útja, melyen az ego és a félelem játssza főszerepet. Ez az út teljes mértékben elmerül a dualitásban, és az anyag világában, s rövid távon könnyebbnek tűnik, hiszen ezt szoktuk meg, ám hosszú távon a fájdalom és szenvedés útja lesz. Ez akkor is eljöhet, ha az égiek noszogatása ellenére sem változtatsz azon, amiről tudod, érzed, hogy már nem szolgál téged.

Ám megnyílt számunkra egy magasabb út is, ez pedig az Égiekkel való egység útja, vagyis a folyamattal való haladás, a változás útja. Ez a „legyen meg a Te akaratod” útja, a hit útja, lelkünk legmagasabb igazságának, hívásának, küldetésének útja, ami hosszú távon isteni boldogságot ad nekünk. Rövid távon viszont igen rögös…

Ehhez az úthoz kell a vakhit, hiszen sokszor fogjuk úgy érezni, hogy ugrani kell, hittel, nem tudva, hová is érkezünk, bízva az isteni védelemben. Lehet, hogy mások szerint nem is szabadna erre menned, de te tudod, érzed, hogy ide tartozol, hogy muszáj ezt választanod.

galaktikaEz az út, rövid távon, teli van kihívásokkal, hiszen valóban magunk mögött kell hagynunk azt, amit a régi világként ismertünk, és meg kell nyílnunk az ismeretlen hatalmának.

Ehhez a folyamathoz galaktikus segítséget kapunk, vagyis más dimenziós lények segítenek nekünk a fejlődésben.

Álmodban, avagy meditációk során, vagy csak úgy spontán felveszik veled a kapcsolatot galaktikus lények, akik gyógyítanak téged, információkkal látnak el, javításokat eszközölnek a fizikai testeden, hogy a Fény- tested felébredjen.

Honnan veheted észre azt, hogy rajtad is munkálkodnak ezek a fényes, galaktikus erők? Elektromos impulzusokat érezhetsz, csenghet a füled, szédeleghetsz is, avagy fura vízióid támadhatnak.

Talán látsz dolgokat ott, ahol nincs is semmi, vagy szokatlan helyekre vándorolsz álmodban, holdbéli tájakra, esetleg még repülsz is… ezek nem álmok, a lelked valóban ott jár.

Érzelmi blokkok is kioldódhatnak álmodban, lehet, hogy újraálmodsz eseményeket, lehet, hogy rég eltávozott emberek köszönnek vissza álmodban, mintha valóban itt lennének – ez mind dimenziók közötti utazás. Hiszen ők léteznek – csak egy másik dimenzióban.

A galaktikus erők azt kérik tőled, hogy ne lepődj meg semmin, hogy próbáld meg elhinni, hogy a látszólag lehetetlen is lehetségessé válhat. Új dolgok, szokatlan megoldások, új ismeretségek, új utak várnak rád – s némelyik nagyon furcsa lesz.

Ami ehhez szükséges, s amit tőled kérnek, hogy több erőre tegyél szert. Tornázz, jógázz, mozgasd a tested, legyél sokat a természetben, használd a gyógynövények, kristályok erejét, tegyél meg mindent, hogy testileg-lelkileg harmóniába kerülj.

Tanulj, képezd magad, hogy gondolati erőd is növekedjen, hogy ne legyél könnyen eltéríthető a Felsőbb Útról, ami a boldog jövőd záloga. Mert a sötét erők, akik szintén itt lebzselnek körülöttünk, pont ezt akarják… ne engedj nekik.

Kívánok neked olyan hetet, amikor az Oroszlán csillagjegye hatalmas erőt ad neked, a Galaktikus Erők pedig új emberré formálnak,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás