+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 36. hét energiája – Csoda

csodaA héten a Csoda üzent neked. Üzenete: meg tudod csinálni! Ne hagyd, hogy lebeszéljenek az álmaidról. Higgy bennük, tegyél értük, és az eredmény nem marad el. Csodák léteznek!

A csodákhoz kétféleképpen lehet közelíteni. Az egyik megközelítési mód, hogy hitetlenkedünk, megkérdőjelezünk mindent, ami túl van a racionalitáson, hiszen mi már előre tudjuk, hogy nem történhetnek csodák! A világ egy sötét és fenyegető hely, ahol mindenkit ellenséges erők vesznek körbe, akiket csak egy dolog tart össze, az, hogy közösek az ellenségeik.

A másik mód, hogy érezzük és elfogadjuk, hogy a világ egy ésszel szinte felfoghatatlan, fényes eszmékkel és élményekkel teli hely, ahol egyensúly, harmónia és szeretet vesz minket körül, és ahol minden pillanat magában hordozza az újabb és újabb lehetőséget a megismerésre, fejlődésre, és a csodák megélésére.

23 éves korában, Oprah Winfrey műsorvezetőt kirúgták a riporteri állásából. 24 évesen Stephen King lakókocsiban élt és házmesterként dolgozott.

28 évesen, J. K. Rowling, a Harry Potter írónője, depressziós, egyedülálló szülő volt, aki segélyből élt. 30 évesen, Harrison Ford asztalosként dolgozott.

Samuel L. Jackson 46 évesen készítette el az első filmjét. Morgan Freeman első komoly szerepét 52 évesen kapta meg.  Louise L. Hay 62 évesen nyitotta meg kiadó vállalatát.
csoda1Soha ne mondd magadnak, hogy túl öreg vagy valamihez. Soha ne mondd magadnak, hogy elvesztegetted az életedet. Soha ne mondd magadnak, hogy nem vagy elég jó. Mert meg tudod csinálni. Higgy a csodákban!

Az emberek nagy része – nyíltan, avagy titokban – ki van éhezve a csodára. Mert a szíve mélyén mindenki érzi; az élet több kell, hogy legyen, mint a bölcsőtől a sírig tartó sivár, csak a nyilvánvaló lehetőségei határán belül mozgó, mindig előre kiszámítható, de ettől unalomba fúló vergődés!

Olyan világban élünk, hogy itt még a legkomolyabb ember is a saját tudatának a játékszere…

S amit tudatunk vetít elénk, egyik nap lehet csodás, a másik nap sivár, aztán boldog, majd félelmetes, s ami attól lesz valóságos, hogy elkezdünk hinni benne! Hihetünk a csodákban, s akkor azok fognak megsokszorozódni az életünkben.

Kívánok neked olyan hetet, mikor a csodák megérintik az életedet, és valami nagyon, de nagyon jó dolog történik veled,

Áldással,

Luna

S ha meg akarod tapasztalni a csodák birodalmát, várlak téged a boszorkány iskolába, mely újra megnyitja kapuit novembertől.

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás