+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 36. hét energiája – Hajnal virrad

sunsetgirlA héten a Lelked üzent neked. Üzenete: talán ez a hajnal előtti legsötétebb óra. De ne félj, mert hamarosan felragyog a fény, új reményt hozva neked.

Elhiszem, tudom, hogy van olyan dolog az életedben, amibe belefáradtál, ahol nem érsz el sikereket, ahol – talán úgy hiszed – valamiféle karmikus büntetés alatt vagy. Lehet, hogy hosszú ideje ebben az áldatlan állapotban vagy, és feladni készülsz. Az emberi lélek olyan erős, s egyszersmint olyan törékeny. Valószínűleg mostanában felerősödtek a negatív érzéseid, félelmeid, talán a kétségbeesésed.

Az elmúlt másfél év mindenkit megviselt. Az élet bizonytalanná vált, a dolgok folyamatosan változnak. De van emögött valamiféle rend, amit még nem látunk. Én biztos vagyok ebben.

Oka van mindennek, és hamarosan újra rád süt a nap, eljön a hosszú éjszaka után a hajnal.

Sophie Bashford szavait tolmácsolom ezzel kapcsolatban, melyek mindig mélyen megérintenek engem.

Amikor egy nő szülési fájdalmakat él át, sokszor eljön egy olyan fázis ebben a folyamatban, amikor úgy érzi, hogy a teljes feladás állapotába került.

Ezt hívják átmenetnek, és mindig a szülés végső fázisa előtt jön el – talán percekkel azelőtt, hogy a csodálatos újszülött világra jön, magával hozva a vajúdás óráinak, talán napjainak győzelemmel teli csúcspontját – a nő életének legintenzívebb periódusát.

Az átmenet alatt az anya sokszor dühöng, üvölt, mert úgy érzi, hogy kitartása a végéhez ért.

Van úgy, hogy egyszerűen és kategorikusan kijelenti, hogy „ennyi volt”, egyszerűen őrültség volt arra gondolni, hogy valaha is gyereke legyen.

Elég volt. Kész, vége.

Nem dolgozik tovább keményen, nem lélegzik mélyen, nem csinál semmit tovább, és nem támaszkodik tovább se a bábára, szülészre, se arra, aki vele van ebben a folyamatban.

Nem csinálom tovább. Nem. Csak hadd feküdjek itt, hagyjál békén, menjetek arrébb. Halljátok? Elegem van. Ez a gyerek SOHA nem fog megszületni. Feladom.

A szülés fizikai folyamatában, az átmenet időszaka végtelenül sötét. Olyan periódus, amikor az új élet világra hozatalának testi, lelki, érzelmi és spirituális munkája elviselhetetlen túlterhelést jelent.

Ez percekkel azelőtt jön el, mielőtt a nő élete visszafordíthatatlanul megváltozik.

Az anyává válás küszöbén áll – egy hatalmas, emberi értelemmel felfoghatatlan, szent kapu előtt.

Mélyen, a sejtjeiben, a csontjaiban tudja mindezt. Bölcs szíve felkészült, a láthatatlan bábák és nagymamák megnyitják a kaput.

A nő számára minden adott, hogy szabadjára engedje tartalék belső erejét. De kételkedik magában. Zaklatottsága, félelmei, bizonytalansága és teljes kimerültsége még egyszer a felszínre emelkedik, a kétségbeesés baljós szürke fellegei homályosítják el a tudatát, ahogy az Alvilág számtalan Istennője tartja őt a karjaiban.

Te is tudod, mi fog történni ezután, még ha nem is tapasztaltad meg a szülés folyamatát.

sunrisegirlIgen, igen, igen. Jön az arany fény. Az átmenet időszakának vége.

A nőt angyalok seregei emelik fel, Istennők és belső vezetők mutatják neki a győzelemhez vezető utat, és a kapu feltárul, extázis és öröm kíséretében.

A nő kiabál, sír, vagy csak kilélegzi magából a babát.

A sötétség visszahúzódik, mert a nő megcsinálta. Tökéletesen átment a változás folyamatán.

A világa észrevétlenül megváltozott, ahogy legyőzte a legmélyebb félelmeit és csak haladt előre.

Mindegy, hol vagy most, mi történik az életedben, ez az univerzális igazság hozzád is szól, mert annak a peremén állsz, hogy valami csodálatos és fenséges dolgot valósíts meg az életedben.

Az átmenet árnyékokkal teli hely, de az új élet eljövetele elkerülhetetlen. Már majdnem elérted.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a hajnal első sugarai megsimogatják a lelkedet, új reményt és új kezdetet hozva el az életedbe,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás