+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 37. hét energiája – A Mélység Asszonya

mélységek asszonya2A héten a Mélység Asszonya üzent neked. Üzenete: nem véletlenül születtél ide a Földre. Dolgod van itt, nagy szükség van rád. Talán te is egy vagy a Mélység Asszonyai közül…

Sophie Bashford szavait tolmácsolom neked.

A Mélység Asszonya tiszta forrásenergiát sugároz magából. A Mélység Asszonya azért jött el ide, hogy megváltoztassa a földi struktúrákat. A Mélység Asszonya azért érkezett ide, hogy a Földet magasabb rezgésszintre emelje, kreatív és spirituális női fény-erővel. A Mélység Asszonya kiragyog a tömegből.

A Mélység Asszonya nem vágyakozik túlzottan anyagi biztonságra. A Mélység Asszonya, aki megízlelte már életében a szabadságot, rájött, hogy azért született le ide, hogy leásson a létezés mélységeibe.

A Mélység Asszonyának ezért kell találkoznia és szembenéznie a földi illúziókkal. Meg kell tanulnia azt, hogy kilépjen az elméjéből és visszatérjen a testébe. Muszáj mélyebbre és mélyebbre mennie, hogy megtalálja magában az eredendő szent forrást, melyet meg kell tisztítania.

Le kell porolnia az ősi mágiát, amelyet elfelejtettek vagy rosszul használnak. Éles kövek ösvényén kell keresztül mennie, mielőtt a buja kertbe érkezik. Emlékeztetnie kell reszkető szívét arra, hogy ő a testében, érzéseiben és örökké áramló energia ciklusaiban hordozza a bölcsességet.

Felül kell emelkednie a fáradtságon, újra, és újra és újra. Ki kell tartania, egyben lennie, életben maradnia, még akkor is, ha menni akar végre. Minden nap, minden órában, minden lélegzettel.

Muszáj lélegeznie, mert a mélység azt súgja neki, hogy a Földnek szüksége van erre a lélegzetre, hogy fenn tudjon maradni. Lélegzete arra emlékezteti őt, hogy folyamatos kapcsolatban van az angyalokkal, a fénylényekkel, a megvilágosodottakkal, a felemelkedettekkel, és a Nagy Istennővel.

A Mélység Asszonya elér utazása során egy olyan ponthoz, amikor alaposan meg kell tisztítania magát. El kell utasítania azt, hogy az alvó tömegekkel, vagy a TV és média által bedrogozott, érzelmileg megkeményedett, ego- vezérelte világgal tartson. Muszáj megvonnia magától azt a műanyag táplálékot, melyet a felületes, de csillogó anyagi világ biztosít számára.

Le kell vennie a csinos ruháját, visszamenni az ösztönök szintjére. A farkasokkal kell üvöltenie a holdra, a fákra, a földre, az óceánra és a csillagokra újra. Bele kell ereszkednie az Univerzum Csendjébe, saját belső templomába.

A Mélység Asszonyára van szüksége a Földnek most. Csakrái összekapcsolódnak a Fény hálójának rácspontjaival, s megnyitja ősi méhét az Istennőnek. Ez az isteni vezettetés, melyet sejtjeiben őriz, kisugárzik az emberek felé és mutatja az utat.

Ha megérint, megérzed a biztonságot. Ha a szemeibe nézel, szentséget látsz, mert a mágia ott él benne. Hiszen számtalanszor meghalt és újjászületett, látott már mindent.

Léte hatalmas változásokat indít be a világban, bár a Mélység Asszonyát kevéssé ismerik el a reklám- vezérelte, halott-lelkű világban, mely az anyagi javak felhalmozásáról és a külső biztonságról szól.

Amélységek asszonya4 Mélység Asszonya, az Igazság és a Fény álma a szétválasztottság rémálmában,  mely Életnek álcázza magát.

Ő a megnyilvánult szeretet, gyógyulás, ami türelmes és kitartó. Ő a változás, vadul bátor, és mindig újjászülető. Ő a Természet, mely testet öltött asszonyi formában. Mert eonokat töltött erdőben járva, hegyekben bujkálva, tengerekben úszva és templomokban imádkozva. Nem mintha erről beszélne neked, de ha rád néz, érezni fogsz a tekintetéből mindent…

A Nagy Istennő küldte ezeket az asszonyokat közénk, hogy visszahozzanak minket az Életbe.

A Föld a szomját oltja velük és nem engedi el őket, mert a rezgésük, és a szent mélységük annyira kell az Életnek, mint az oxigén, s ezért, az Univerzum gondoskodik róluk.

A Mélység Asszonya hatással van mindenkire, aki kapcsolatba kerül vele, hiszek teste a Föld, vére a folyók, bölcsessége a barlangok, tudása a hegyek. Ő a Föld ősi, illatozó dalát énekli.

Ha megfogod a Mélység Asszonyának a kezét, akkor tudni fogod, hogy nem véletlenül találkoztatok, hiszen te is küldetéssel érkeztél erre a világra.

A Mélység Asszonya kezeiben, földdel borított, gyengéd és erős, fénnyel teli kezeiben van a Föld jövője.

A Mélység Asszonya nem más, mint a Mágikus Nő, melyről egy éve írtam, s itt olvashatsz róla: http://holdtemplom.hu/a-magikus-no/

Kívánom neked, hogy a héten ráláss arra, milyen fontos is az, hogy ezen a világon vagy,

Áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 37. hét energiája – A Mélység Asszonya”

Szerző: Haász Anikó - 13 szeptember 2017 Válasz

Kedves Luna!

Mintha “picit” magamra ismertem volna…
De persze biztos ez az “ego” lehetett!
Jó lenne ilyennek lenni! Hogyan lehetek biztos magamban?!
Üdv, szép varázslást kívánok!
Anikó

Szerző: Mayer Bernadett - 31 július 2018 Válasz

<3

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás