+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 38. hét energiája – Bontsd le a múlt falait

sötét tündérA héten a Tündérek üzentek neked. Üzenetük: vedd észre, milyen magas és vastag falakat építettél magad köré, a múlt bánatából, a megbántottságból, a rossz történésekből.

Itt az idő lebontani ezeket, hogy az öröm végre eljöhessen hozzád.

Tündérországban két nagy uralkodói udvar van: a Boldogság és a Boldogtalanság Udvara. A Boldogság Udvarában laknak azok a tündérek, akik a fényt, a szerencsét, a vidámságot hozzák az embereknek, ám a Boldogtalanság Udvara trükkös hely.

Csábítónak tűnik elsőre, hiszen gyönyörű, ám sötét tündérek lakják, és nem veszed észre, hogy ott ragadtál, és nem találod a kiutat a depresszióból, reménytelenségből, bár lehet, hogy ennek látszólag, jelenleg nincs is komoly külső oka…

Sötét Hold idején járunk, az újhold, az új kezdet még előttünk van. A sötét Hold sötét érzéseket ébreszt, különösen most, ősszel, mikor szembesülünk azzal, hogy a nyárnak vége, jön a befelé fordulás, pedig nekünk még olyannyira szükségünk lett volna a napfényre! Ilyenkor érkezik meg hozzánk a Boldogtalanság Udvarából a Bánat Úrnője, aki szeret minket időről időre meglátogatni. Kosarában bántások és sértések vannak felhalmozva, ő a szomorúság szakértője.

boldogtalanságEz a Tündér Úrnő falat épített maga köré azokból az el nem felejtett, meg nem bocsátott rossz dolgokból, melyet másoktól kapott. Minden egyes bántalom egy tégla ebben a falban, sértést sértésre halmoztak, és a fal egyre magasabb és szélesebb minden egyes nappal.

Ő pedig gondosan ügyel arra, hogy ne legyen egy pici rés sem ezen a falon, nehogy beáradhasson oda a fény. Sajnos ő soha nem engedett el semmiféle megbántás, sérelmet, bánatot; emlékszik mindenre. Érzelmileg fösvény, így nem képes a nagyvonalú megbocsátásra, hiszen tudja, hogy neki volt akkor igaza.

Ismerős neked ez az úrnő? Talán érdemes megvizsgálnod a saját életedben, hogy milyen réges-régi, avagy akár új keletű bántás és szomorúság van az életedben, amihez ragaszkodsz. Még ha csak egy dolgot ismersz is fel, az már azt jelenti, hogy egy téglát kihúzhatsz ebből a falból, és felcsillan egy pici fény, ami beáradhat a szívedbe.

Ha továbbra is fent tartod a falat magad körül, az arra lesz elég, hogy épp hogy eléldegélj, de soha nem kapsz ennél többet. Ahhoz, hogy a boldogság, a gyarapodás az életedbe költözzön, be kell engedned a fényt és az együttérzés energiáját; ehhez viszont el kell kezdened megbocsátani, felejteni, és kihúzni a fájdalom, bánat, megbántottság, önsajnálat tégláit a faladból.

Még akkor is, ha tudva tudod, hogy neked van igazad, hogy a másik megbántott, talán látszólag megbocsáthatatlan dolgot követett el ellened… hiszen a megbocsátás téged szolgál, és eljött az idő, hogy őt, és a dolgot, amit tett, az útjára bocsásd, és kinyílj végre a fénynek, az örömnek, a jövő más, pozitív történéseinek.

Üdvözöld hát a Bánat Úrnőjét tisztelettel és köszönd meg a tanítását. El sem tudod még képzelni, hogy ha elkezded kihúzni a téglákat a faladból, milyen csodák fognak érkezni hozzád.

Kívánok neked olyan hetet, mikor a sötét Hold és újhold energiája segít neked abban, hogy fény áradjon életed szomorú, sötét részeire, felfényesítve és felvidítva azokat,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

3 Válasz “A 38. hét energiája – Bontsd le a múlt falait”

Szerző: Meizer Sándorné - 19 szeptember 2017 Válasz

Köszönöm szépen a jó tanácsot!Igyekszem!Hála Istennek és a Maga és más segítőknek!csók Erzsi mama.

Szerző: Erika Ábrahám - 20 szeptember 2017 Válasz

Hálásan Köszönöm, ez mind nagyon igaz! Áldás.

Szerző: Takácsnè Perge Enikő - 26 október 2017 Válasz

Mindig erőt adnak a sorok , mintha tudnák hogy éppen mire van szükségem ! Puszi Enikő (anno Újcsanálos immár Miskolc)

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás