+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 38. hét energiája

Kedves Olvasók!

zodiac-capricornus-1575-grangerA héten a Bak csillagkép (Capricornus) üzent Nektek. Üzenete:  Elérkezett az ideje egy változásnak.

Figyelmed a héten fordítsd befelé. Vizsgáld meg az apró részleteket. Ehhez az átalakító tevékenységhez most már rendelkezésedre állnak a múlt tapasztalatai, és a szeretet bölcsessége, amely a legtökéletesebb átalakító erő. Ha a személyes fejlődésed érdekében megtisztogatod a múlt történéseit, helyrehozod a hibákat: rendezheted a karmát.

Ha befelé tekintesz és változtatsz, nagyobb léptekkel indulhatsz el a sorsfeladatod megvalósítása felé. Meditálj, és meg fogod érezni, hogy minek jött el az ideje életedben. Légy igaz királya birodalmadnak, és uralkodj a sorsod felett!

A tapasztalatok bölcsessége most a segítségedre lesz. Nagyon figyelj a 19-i teliholdra, mert akkor tudsz majd saját szándékodból elengedni valamit, ami már nem szolgál Téged. Szeptember 20-án a Plútó bolygó a Bak jegyében direkt mozgásra vált.

Egyik legismertebb hatása: az újjáépítés, melynek során a régi rosszat semmisíti meg, hogy helyette egy új és jobb születhessen …ez a régi rossz ugyanis egy olyan dolog, amihez valamiért ragaszkodunk. Amit valami miatt, nem akarunk elengedni, holott pontosan tudjuk – hogy el kellene. A Plútó éppen ezért lehet, hogy kicsit „tunikán billent”…  maga módján. De ne félj, csak olyat fog Tőled elszedni, ami már jó ideje, s az elmúlt hetekben különösen sok nehézséget okozott.

Tehát a saját érdekedben, jobb, ha Te változtatsz.

Ha úgy érzed, hogy érintett vagy, akkor az elkövetkező napokban, próbálj meg lelkiekben felkészülni az adott dolog elengedésére, a régi rossz eltemetésére.

Ebben az esetben a Plútó nem kényszeríteni fog, hanem lehetőséget adni egy jobb eléréséhez!

 Kívánunk Nektek olyan hetet, amikor rá tudtok lépni saját szándékotokból a változás, és változtatás útjára!

Sok szeretettel,

Holdtemplom

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás