+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 39. hét energiája

archangel-jophielA héten az Angyal tarot üzenetét tolmácsolom Számodra. Az üzenet. A CSILLAG, mely Jophiel arkangyal hírnöke.

A gyönyörű Jophiel  neve azt jelenti: ‘Isten gyönyörűsége‘. Ő mindenben és mindenkiben meglátja a szépséget, és ugyanebben segít nekünk is. Tudja, hogy ha rendszeresen tartózkodunk a természetben, megtisztulunk az alacsonyrendű energiáktól, és így derűsebben tekintünk az életre.

Jophiel Arkangyal segíthet tudatosan megtapasztalni a béke, a bizalom és a nyugalom érzetét. Amint erősödik a hitünk ennek lehetőségében, megérezhetjük az új reményt, mely lehetővé teszi számunkra, hogy elengedjük a cinizmus és az ön-hibáztatás visszatartó mintáit. Új módon nyithatjuk így meg szívünket a szeretet felé. Értékeljük azt, akik vagyunk, örömteli módon megengedve magunknak, igaz auránknak, hogy kifejezhesse magát a világban. Úgy érezhetjük, hogy az Angyalok visszavezetnek a valóban létező Édenkertbe, egyfajta értelemben saját szívünk kertjébe.

A héten menj előre,egészen a csillagokig. Az angyalok azt üzenik, minden okod megvan a reményre, és a boldog elvárásokra. Higgy az álmaidban és várd a jövőt optimista izgalommal. A kihívásokkal teli idők már mögötted vannak, és csillogóbb idők közelednek. Hosszú távú terveket készíts. Itt az ideje, hogy úgy éld az életed, ahogy te szeretnéd, és cselekedj ennek megfelelően. Az általad alkotott elvárások termékeny talajba hullottak. Bízz, és kövesd az intuíciódat, mert az a célba juttat. Higgy! Légy optimista!. Sütkérezz a napsütésben! 

Örömmel és hálával lépj be szíved kertjébe most és kövesd az új ösvényt, tapasztald meg az új kezdetet. Jó úton jársz.

 Kívánunk Nektek boldog, új kezdetekkel és angyali áldással teli hetet,

Sok szeretettel,

Holdtemplom

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás