+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 40. hét energiája

mermaidA héten a Mágikus Sellők és a Delfinek üzentek Neked. Üzenetük:

Fogadd el a Menny segítségét, hiszen annyit imádkoztál érte!

A sellők mágikus segítő lények, akik az éteri síkon élnek, és készek a segítségünkre sietni. Már régóta kísérnek bennünket. Sellőszerű istennőket az ókori Babilóniában is tiszteltek, sok ókori leleten, szobron, műalkotáson láthatjuk őket.

A delfinek a sellők fizikai testtel rendelkező társai, kísérői és segítői. Mágikus, természetfeletti energiát hoznak a Földre, és a játék fontosságára emlékeztetnek minket.

Mi, emberek néha azt gondoljuk, hogy a nagyobb erőfeszítés közelebb visz a céljainkhoz, és erőltetni próbáljuk a dolgok menetét. De a legtöbbször a dolgok játékos, könnyed megközelítése visz közelebb a célunkhoz! Ez a delfinek tanítása.

 Lehet, hogy az utóbbi időben tanácstalan voltál, többször imádkoztál útmutatásért, azt kérdezve: “Mit tegyek most?” Az Ég válasza pedig így hangzik: “Bízz abban, hogy imáidat meghallgattak és megválaszoltattak.”

Most pihenj és légy nyugodt.“Végül is mennyei beavatkozásért imádkoztál, ezért kérlek, állj félre és engedd, hogy a Menny tevékenykedjen, mivel ez az a segítség, amiért imádkoztál.”

Az imánk által elindított folyamatot csendes elmélkedéssel is segíthetjük. Kérjük mennyei segítőinket, hogy nagyon világos, könnyen érthető útmutatást adjanak, tudassák velünk, ha cselekvésre van szükség. Addig is örömmel töltsön el a gondolat, hogy angyalaid és vezetőid szerető gondoskodással törődnek Veled és problémáddal.

Csodás hetet kívánunk sok szeretettel!

Damara

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás