+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 41. hét energiája

HumpbackWhale-new2A héten a bálnák üzentek Neked. Üzenetük:  Énekelj, lélegezz, légy kreatív!  Ezzel ébreszted fel magadban az ősi tudást, és belső mélységeid gyógyulni kezdenek.

“A bálna belsőjében egy kedves, csodaszép lány él, aki a bálna lelkét és az ősi tudást őrzi.”

Ha elér hozzánk a bálna éneke, akkor arra vagyunk hivatottak, hogy megfigyeljük azt; egy ősi tudást, amelyre most szükség van, elérhetővé kell tennünk a világ számára. A bálna visszavezet az eredethez, ahol belénk áramolhattak az ősi ismeretek. Arra ösztönöz, hogy vonuljunk vissza bensőnk legmélyebb zugaiba, adjunk magunknak időt, annyit, amennyire szükségünk van, és horgonyozzunk le saját középpontunkban. Arra buzdít, hogy gyógyítsuk meg az ősbizalomban keletkezett sérüléseinket, ezalatt rendkívüli látásmódot hoz közelünkbe, és összeköt lelkünk magvával és választott családunkkal.

A bálna arra ösztönöz, hogy feltétel nélkül bízzunk intuitív, befogadó erőnkben – mert az őserő, és az, amit tudni kell – vagyis hogy az energiamezőt magunkban és magunk körül stabilan fenntarthassuk -, bennünk lakozik.

A bálna segít megszabadulni a megrögzött kapcsolatoktól és a régi függőségektől, segít rátalálni a szükséges távolságtartásra azokkal az ügyekkel szemben, amelyek nem egyeznek a mi rendszerünkkel; így megtalálhatjuk magunkban a nyugalmat és a védettséget, szabad úton járhatunk, belső áramlatainkat követhetjük, és ezek szerint élhetünk.

A bálna hullámszerű felbukkanása és lemerülése a vízbe a polaritás táncát mutatja – kívül és belül, férfi és nő, világos és sötét, belégzés és kilégzés – arra szólít fel, hogy kövessük a mozgást anélkül, hogy ítéletet mondanánk.

A heti durvább, változékonyabb energiákhoz muszáj lesz érzelmileg kiegyensúlyozottnak lenned, ezért a bálnák, akik a mélytengerekben énekelnek, ezzel őrizve meg Földanya egyensúlyát, arra kérnek, hogy a héten sokat hallasd a hangodat: énekelj, hallgass zenét, játssz valamilyen hangszeren, a lényeg, hogy emelkedj ki a hangok által az alacsony szintű rezgésekből.

Amikor egy sámán meg akarja tudni, hogy mi a baja a betegnek, akkor azt kérdezi tőle, mióta nem énekelt. Ha az illető azt válaszolja, hogy már régóta nem, akkor a sámán – egyéb gyógymódok mellett – mindenképpen azt ajánlja neki, hogy énekeljen. Az éneklés során ugyanis olyan dolgok történnek, amelyek nagyban hozzájárulnak a gyógyuláshoz: a légzés teljessége és ritmusa, a száj és állkapocs kinyitása és a lélek teljes, kreatív kitárulkozása.

A hangszerjáték szintén alkalmas arra, hogy eljuss olyan mélységekbe, ahonnan kikívánkozik valamilyen érzés. Ha teljes odafigyeléssel meghallgatod valamelyik kedvenc dallamodat, már azzal is nagy lépést teszel a gyógyulás felé. A zene legyen olyan szerves része az életednek, mint az étkezés vagy a lélegzetvétel. Nagyon egyszerű módszerrel legyőzheted az évek alatt felgyülemlett gátlásaidat, amelyek akadályozzák, hogy a zene segítségével fejezd ki magad. Énekelj, dúdolj valamit minden nap!

 Végy akár néhány énekleckét, ezzel is oldod a gátlásaid. Engedd, hogy a Benned lakozó csodagyerek segítsen Neked újra felfedezni a zenélés örömét. Vágj bele, és játssz!

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás