+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 42. hét energiája – Az Istennő hangja

1-Goddess-1A héten az Istennő üzent neked. Üzenete: halld a hangomat, vezessen téged a pozitív változások és a boldog jövő felé, hátrahagyva a múlt bánatát, sérelmeit.

Hogy ki az Istennő, aki 13 éve új irányt adott az életemnek? Még mindig nem tudom, hiszen ez egy olyan energia, ami kifejezi Földanya bölcsességét, ami beindítja az évszakok változását, ami meggyógyítja a szíveket, ami elhozza a változásokat, amire támaszkodhatok, ami értelmet ad a földi létnek.

Először a tihanyi apátságban érintett meg az ereje, 12 éves koromban, ahol egy kórussal énekeltük Kodály Zoltán Ave Maria dalát, és emlékszem, ahogy az utolsó hangok elhaltak, és az ősi templom visszhangzott az utolsó akkordoktól, akkor mintha folyékony fény mosott volna át testileg-lelkileg, teljesen átszellemültem. Szűz Mária energiája, aki istennői minőségben létezik számomra, akkor jelent meg előttem először, majd később többször is, nem törődve azzal, hogy én akkor még mit sem tudtam róla.

Az Istennőnek semmi köze az öreg kaporszakállú szigorú Istenhez, akivel soha nem tudtam azonosulni, hiszen mi közös lehetne bennünk? Egyáltalán, miért állítja, hogy bűnös vagyok?

Ám az Istennő, aki ezerféle női alakot tud ölteni, rögtön közel jutott a szívemhez, hiszen először egy hatalmas fehér hattyú alakjában jelent meg, akinek a meleg, biztonságos szárnyai alá bújhattam és rögtön elkezdett gyógyítani, kiolvasztani életem jégbe fagyott helyzeteit.

Később megtanultam, hogy sok arca van, olyan is, amit nem szeretek, amitől félek, ami emberi szinten kiszámíthatatlan, ami változásra késztet, ami keményen fejbe csap, ami könyörtelenül átviszi azt a változást, ami nekem hosszú távon a legjobb, rövid távon viszont darabjaimra tör, majd a kellő időben, magasabb szinten újra összerak, azért, hogy nekem jobb legyen.

Az Istennő suttog neked a fák között fújó szélben, a pillangó szárnyainak finom rezgésében, hangja recseg a téli jég zajló felszínén, harci dala a mennydörgés, simogatása a tavaszi napsütés.

Földanya bajban van. A természet, az állatok, a fák segítségre szorulnak, mert az emberek beleragadtak az anyagi világba, elfelejtették, mi az, hogy ünnep, milyen feltöltődést adhat a természet, megfeledkeztek róla, hogy a szelfik, és glamúr napok értelmetlen, üres világában mi az, amitől függ az életük; nem csak testileg, de lelkileg is.

Ezért teszem a dolgomat, mint fehér boszorkány, hiszen Földanya hívott engem segítségül, hogy az emberek lelkét gyógyíthassa rajtam keresztül az Istennő, aki maga a Természet ereje. Mert az az ember, aki egy kis lépést is képes önmaga igaz valója felé tenni, az már a Földet is gyógyítja. Minden tagadás, elfojtás, igazi önvalód elrejtése, az álarcok viselése, nem csak téged betegít meg, hanem Földanyát is. A Föld nem csak attól fog gyógyulni, hogy alternatív energiaforrásokat vetünk be, hanem attól, ha boldog emberek élnek rajta. Hiszen a boldog ember nem árt… hanem áldó a boldogsága.

De nem könnyű boldognak lenni, mert először fel kell ismerni, a felszínre kell hozni mindazt, ami a boldogtalanságot, sikertelenséget okozza, és ez bizony nem kellemes folyamat. A boszorkány iskolában ez történik – ami árt neked, ami mérgez téged a sötétben, azt az Istennő felszínre hozza, hogy elbúcsúzhass tőle, hogy beindulhasson életedben a változás. De vajon akarsz-e változni? Akarsz-e mást, mint ami most van? Ha igen, akkor megkapod, sokkal szebb és jobb formában, mint ahogy el tudod képzelni.

Ez a folyamat nem könnyű, viszont erőt adó, felszabadító, gyönyörrel teli, boldogsághoz tud vezetni – ha hagyod magad, hogy egy Felsőbb Erő beavatkozzon az életedbe, ha elhiszed, hogy lehet, hogy van annál több lehetőség is, mint ahogyan most élsz.

A boszorkány iskola mindig novemberben kezdődik, hiszen ezt az időszakot uralja a Banya, a Boszorkány, a változásokat hozó, a legtöbb erőt adó istennő arcai.

Éhesek vagyunk az Életre, a puszta létezés helyett, éhesek vagyunk a valódi Ünnepekre, a karácsonyi őrület helyett, éhes a Lelkünk a tápláló fényre, megértésre – s ez mind maga az Istennő.

Az Istennő hív, vár téged, hogy kiteljesedj női létedben, hogy tudj harcolni, hogy szövetségeseket-barátokat találj, hogy eljöjjön életedben az Ünnep, hogy megéld az Életet, a puszta létezés helyett… Ő itt van, és vár. Talán rád?

Az a zene, ami számomra a legjobban kifejezi az Istennő hangját, az a Celtic Woman dala, amit itt hallgathatsz meg. KLIKK IDE A DALÉRT  A  szövegét, mintha maga az Istennő írta volna, és a Hang, olyan, mintha az Istennő legédesebb arcához tartozna.

0f2a43b74479020dc3b770e2100ccf43A Hang

Hallom a Hangod a szélben, hallom, ahogy a nevemet suttogod

Figyelj, Gyermekem – ezt mondod nekem – én vagyok a történeted hangja.

Ne félj, kövess engem, válaszolj a hívásomra, és én felszabadítalak téged.

Én vagyok a Hang a szélben és a zuhogó esőben

Én vagyok az éhséged és a fájdalmad Hangja

Én vagyok a Hang, ami mindig téged hív

Én vagyok a Hang, és én mindig itt leszek

Én vagyok a mezők Hangja, mikor elmúlik a nyár

Én vagyok a levelek tánca, amiket lefúj az őszi szél

Soha nem alszom át a hideg, hosszú telet

Én vagyok az erő, ami beindítja a tavaszt

Én vagyok a múlt Hangja, ami mindig itt lesz átitatva a bánatommal, a földjeimre kiontott vérrel

Én vagyok a jövő Hangja, hozd el nekem a békét

Hozd el nekem a békét, és a sebeim begyógyulnak

Én vagyok a Hang, én vagyok az Istennő.

Kívánok neked olyan hetet, amikor közelebb tudsz lépni a boldogsághoz,

Áldással,

Luna

S ha szeretnél te is önmagad és Földanya gyógyítója lenni, várlak a Fehér Boszorkány Iskolában, amiről itt olvashatsz bővebben KLIKK IDE

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás