+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 44. hét energiája – Légy hű önmagadhoz

TemperanceA héten a Witches Tarot üzent Nektek, és egy egész történetet mesél el, mely a következő.

Van egy erős vágyad, amit sikerült a múltban olyannyira “megszelídítened” magadban, hogy elfogadtad, hogy még nem teljesülhet. Még várni kell rá, még nem értek meg rá a feltételek, vagy Te magad. Dicséretesen elfogadtad, hogy még nem léphetsz az álmaid felé, de rendben van, kiegyeztél ezzel. Lehet, hogy a testi-lelki gyógyulásodon, jobb anyagi helyzeten, költözésen, új szerelmen, munkahelyváltáson gondolkodtál, de azt mondtad békésen: még ráér, majd jön, amikor jöhet. Jó nekem ez így is egyelőre, ahogy van.

Aztán úgy tűnt, mégis változik valami, mintha egy híd épült volna a vágyad felé, és ez örömmel és izgalommal töltött el. Mégis, valaki, vagy valami belepiszkált a dolgokba, és kaptál egy pofont az Élettől. Valaki hátba döfött, vagy éppen a Sors tette ki Eléd a lábát, hogy ne ess bele egy szakadékba, ami előtted tátongott; talán a belső hangod suttogását hagytad figyelmen kívül, ami azt mondta: “erre nem szabad menned“!  Talán nem hallgattál a zsigeri megérzéseidre – s lám, hogy jártál! Lehet, hogy keserű csalódottságot érzel, vagy azt, hogy “ez úgyis túl szép lett volna, hogy igaz legyen.”

De a lényeg, hogy eljutottál arra a pontra, amikor olyannyira összeomlott egy szépen felépített terv, hogy kénytelen vagy “felébredni”, s rájönni: teljes mértékben változtatnod kell ahhoz a gondolkodásodon, az élethez való hozzáállásodon, hogy a célod közel kerüljön Hozzád – s pont ezért történt Veled mindez! Hogy észrevedd: így nem mehet tovább! Ami pofonnak tűnt, az Égi Simogatás volt, hogy kikövezze a Sokkal Jobb Utadat.

botoknyolcÉs amit a jövőd jósol: megtanultad a leckét, és úton van Feléd a jutalom, melyre expressz sebességgel számíthatsz.

Ami eddig késlekedett, olyan gyorsan mozgásba jön, mintha egy csapat madár szállna Feléd. Optimizmus és jó hírek töltik meg a levegőt. Talán még utazást is tartogat a közeljövő, repülhetsz Te is, távoli tájak felé – akár fizikailag, akár lelkileg.

Talán telefonon, emailben kapsz csodás híreket. Talán a kreativitásod kap szárnyakat. Most ne tétovázz; repülj ezzel a csapat madárral, csivitelj, cselekedj, manifesztáld a vágyaidat!

Mégis a Tiéd lesz a győzelem!

S amit az egész helyzet üzen Neked: kizárólag a belső értékeidnek, meggyőződéseidnek megfelelően élj; légy hű önmagadhoz. S akkor, csakis akkor lesz a Tiéd a felsőbb támogatás.

Megosztások:

2 Válasz “A 44. hét energiája – Légy hű önmagadhoz”

Szerző: Mila - 30 október 2013 Válasz

Szia drága Rita!
Sok jóslatod bejött már nekem:de a mostani nagyon!Köszönöm!Szeretettel Mila.

Szerző: Damara - 4 november 2013 Válasz

Kedves Mila!

Nagyon örülök! Legyen szép napod!
Rita

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás