+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 46. hét energiája – a Lehetőségek Méhe

10A hét energiája Számodra: a Lehetőségek Méhe.

November van, mélyen megyünk befelé a természet és saját magunk sötétségébe. Ám ez a sötétség, ez a „fekete föld” rejti a lehetőségek magjait is. Olyan, mint a kozmikus anyaméh, melyben csillagok kelnek életre.

Februárban kezdődik a Ló éve, mely a jelenlegi, Kígyó évét követő ciklus.

A Ló éve a változások éve lesz, beindulnak az életedben olyan folyamatok, valóra válnak olyan álmok, melyek régóta stagnálnak az életedben, ráadásul rekord sebességgel követik majd egymást az események.

Ám nagyon fontos annak meghatározása, merre akarsz menni, mit akarsz megvalósítani jövőre.

Most van annak az ideje, hogy pontosan meghatározd a jövő évi terveidet, írd le őket, kezdd el vizualizálni, amit szeretnél.

Ezek a tervek olyanok, mint a magok, melyeket a termékeny, fekete földbe vetsz el. Ezek a magok most megtelepednek a földben, majd téli álmot alszanak decembertől kezdve, majd februárban, a Ló évében kezdenek el csírázni.

Pontosabban, azok kezdenek el csírázni, melyeket naponta öntözöl. A pozitív gondolataiddal, lelkes érzéseiddel, azzal a hittel, tudattal, hogy „ez az én valóra váló álmom!”

Nyilvánvalóan próbára teszik majd a hitedet; a földi élet már csak ilyen. De tudd, hogy ilyenkor mit kell tenned: még ha egyik nap úgy is ébreszd, hogy azt érzed, Neked ez sose fog sikerülni, akkor is csak öntözd, öntözd ezeket a magokat – kétszeres erővel!

Valószínűleg a következő napon jön majd el a csoda.

 Ez most nem a cselekvés, hanem a tervezés ideje. A tervek nélküli cselekvés a legtöbb esetben káoszt eredményez, ám ha csak tervezünk, de nem cselekszünk, akkor soha nem jutunk előre.

A kettőt össze kell hangolni.

És fontos, hogy sokat pihenj, legyen időd saját magadra. Legyen időd megtervezni ezeket az álmokat, hogy azok jövőre a lehető legjobb formában és a legmegfelelőbb időben érjenek el Hozzád.

Csodás, pihentető hetet kívánunk!

Hold Templom

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás