+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 46. hét energiája – Unikornis

unicorA héten az Egyszarvú, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: a héten légy kreatív, alkoss valamit, vagy használd a varázserődet, hogy megteremts egy vágyott dolgot. Játssz, nevess és légy boldog.

Emlékszem, hogy pár éve jártam a wells-i katedrálisban, amit VIII. Henrik épített. Az a király nem volt valami „király”, biztosan ismerjük a történetét, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a katedrális egyik eldugott részében található a királynő kápolnája, egy gyönyörű, kör alakú épület, fali domborművekkel, melyek az évszakokat ábrázolják, középen körben márvány ülőpadokkal. Olyan hófehér, tiszta energia burkolta be ezt a helyet, hogy én szó szerint leragadtam az egyik ülőpadra, és láttam a lelki szemeim előtt, ahogy egy Unikornis lovagol be oda, hátán egy fiatal tündérlánnyal. Körbevágtattak, majd eltűntek. Mivel Egyszarvút soha nem láttam így feltűnni, így az élmény még mindig nagyon erős bennem.

El tudod akkor képzelni, hogy milyen erős, tiszta és fehér az Unikornisok energiája, hasonló az angyalokéhoz, de az angyali szigor nélküli, édes szeretet jellemzi.

Az Unikornis “szarva” fényből van, nem is szarv ez, hanem a harmadik szemének a hihetetlenül erős energiája, ami kisugárzik onnan.

Az Unikornisok a belső gyermekeddel való kapcsolatot erősítik, azt az énedet, amit magad mögött hagytál. Aki szeretett rajzolni, a homokból pogácsát sütni, hintázni, aki hitt a mesékben és a varázslatban. Az Unikornis a héten azt üzeni neked, hogy a varázslat létezik, és nem vagy az anyagi világ foglya. Csak kérd a segítségét, és hagyd, hogy az beáramoljon az életedbe. Vele a kreativitáson keresztül tudsz kapcsolódni.

egyszarvuBevallom, hogy az Unikornisok a kedvenceim, és hogy nem tudok meglenni nélkülük. Az ágyam mellett Unikornis kártyák vannak, hogy minden reggel húzhassak, és ha fájdalmam van, akkor megkérek egy Egyszarvút, hogy szarvát irányítsa oda, ahol fáj, és töltse fel azt a területet fénnyel.  Ezt te is kipróbálhatod.

Azt is bevallom, hogy van unikornisos táskám és pénztárcám is, de szerintem még tetoválásom is lesz. Hogy gyerekes? Kit érdekel?

A héten az Unikornisok arra kérnek, hogy fejezd ki a belső érzéseidet valahogyan, mert sok dolog benned ragadt, és ha kifejezed ezeket, akkor hatalmas megkönnyebbülést fogsz érezni. Rajzolj, írj verset, fess, zenélj, színészkedj, fújd be az ablakot műhóval, vagy olvass mesekönyvet, akár játsszátok el egy-egy jelenetét a gyermekeddel.

Menj be egy művészellátó boltba, vegyél temperát, vagy színes ceruzát és állj neki. Ha nem vagy hivatásos művész, lehet, hogy nem lesz tökéletes, amit készítesz, de itt most az a lényeg, hogy az életerőd fog megnőni akkor, ha a héten egy kicsit gyerek leszel.

Az alkotás varázslat, így a varázserőd is megnő. A belső gyermeked szeretne a héten felszínre jönni, és szeretné, ha végre tudomást vennél róla, hogy végre megvarázsolja az életedet, hogy a dolgaid jobbra forduljanak.

Szóval előre a színes ceruzákkal, az énekléssel, a zenéléssel, a tánccal, a színészkedéssel, a hintázással, az ovis ételek evésével (piskóta csoki öntettel és a palacsinta ennek számít, a finomfőzelék, csak ha szereted), vagy írj egy mesét, verset, nézz meg egy gyerekfilmet, csak légy kreatív, alkoss, nevess, mindegy, hogyan teszed.

És meglátod, az életedben valami elkezd majd jobbra fordulni.

Kívánok neked egy olyan hetet, mikor nagyon jól tudod érezni magad,

Áldással,

Luna

Megosztások:

3 Válasz “A 46. hét energiája – Unikornis”

Szerző: Mirjam - 16 november 2016 Válasz

Helló Luna!
Még nem is olvastam ezt a levelet, de már el kezdtem tenni az általad írt teendőket. Voltam a parajdi sópincében – no nem Romániában, hanem a Kálvin tér közelében, és a sóval homokoztam, magasról öntöttem a földre, ami szintén só.Kis gereblyével összekupacoltam, hogy legyen mit széttolni.Györgyi szerint olyan voltam, mint egy gyerek, viszont jól éreztem magam. Csak meg akartam osztani veled ezt a történetet.
Puszi

Szerző: Meizer Sándorné - 16 november 2016 Válasz

Kedves Hölgyem!Miota Angyal tanfolyamon voltam és láttam anyámat akitől nem tudtam bocsánatot kérni,azóta minden ilyen történet amit mesélnek akár Maga akár masok ,megjelenik Előttem.Most ebben a percben az Unikornis meg a tündér lany is!csók Erzsi mama.

Szerző: Lelik Katalin - 17 november 2016 Válasz

Kedves Luna!
A “belső gyermekünk” segítése, ápolása szerintem állandó feladat! Bennem maradt egy elégedetlen gyerek, aki sokat követelődzött és hisztizett. A “felnőtt én”-nek komoly feladatába került, hogy ne tegyen meggondolatlan gyerekes dolgokat. Amikor tanulmányaimban arról esett szó, hogy milyen fontos a “belső gyerek” kedves, gyengéd ápolása, – bizony meglepődtem. Többször hallottam, hogy mit mondana a felnőtt éned a kicsi gyereknek, milyen tanácsokkal látná el? – Bizony lenne pár útravalóm a kis Katihoz, mit ne tegyen, főleg, mennyire ne foglalkozzon mások romboló befolyásolásával.
Az Unikornisok régóta foglalkoztattak, gyerekként is, – tudtam, hogy szent állatok, leginkább mesékből. Sokan szégyellik, hogy szeretik a meséket, sokan infantilisnak tartják azt, aki felnőttként is ragaszkodik a mesékhez. – Hogy mennyit lehet tanulni belőlük, azt kevesen fogják fel!
Szép napot, hetet kívánok ! Szeretettel:
Kati
Köszönöm leveledet

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás