+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 47. hét energiája – Égi elrendelés

jeremielA héten Jeremiel arkangyal üzent neked.

Üzenete: minden úgy jó, ahogyan van, a téged foglalkoztató helyzet rejtett kincsei, isteni ajándékai hamarosan feltárulnak.

Ez az év tele van furcsa helyzetekkel, váratlan eseményekkel, kiszámíthatatlansággal. Hatalmas belső feszültségek dúlnak sok emberben, van, akinek a jelen helyzet fenekestül felfordította az életét, de van olyan is, aki élvezi, hogy nem kell bejárnia a gyűlölt munkahelyére, és most boldog – annak ellenére is, amit a külvilágban tapasztal.

Ha megzavar a világ őrültsége, akkor én mindig olyan könyvekkel, tanulmányokkal kezdek el foglalkozni, ami más szabályokon nyugszik, mint az emberi világ. Ez azt jelenti, hogy ebben a világban, ahol élünk, kitaláltunk fizikai-kémiai törvényeket, mérhető energiákat, tudományos téziseket, de valójában az egész világegyetemet a furcsa káosz és a még furcsább ok-okozati összefüggések uralják. Így fogalmunk sincs arról, hogy egy, akár látszólag rossz helyzet hosszú távon milyen végkifejlethez vezethet.

Szeretjük kontrollálni a helyzeteket, hiszen bizonytalanná válunk, ha a jövő kiszámíthatatlannak tűnik. Úgy érezzük, hogy akkor vagyunk biztonságban, ha nincsenek meglepetések, ha mindent a kezünkben tudunk tartani. Ám az Élet nagy kalandja ott kezdődik, ahol el tudjuk engedni az irányítást… Mert ilyenkor az Isteni Erő, őrangyalaink és megannyi segítőnk hálásan felsóhajt, hiszen messze jobbat tudnak nekünk hozni, mint a mi kis emberi szintű próbálkozásaink eredménye.

Az univerzális igazság, látásmód messze van az emberi nézőpontoktól. Olyan tág a lehetőségek köre, hogy azt nem is tudjuk elképzelni. Az isteni lények olyan magas fényrezgésben léteznek, hogy az emberi szinten fel se fogható. Évmilliókkal messzebbre látnak, mint mi, és pontosan érzékelik az ok-okozati összefüggéseket minden egyes ember életében – hosszú távon. Ám egy hosszú távon megtapasztalható boldogságnak vagy sikernek rövid távon lehet, hogy nagy nehézség a bevezetője. 

Ha valami most nem úgy megy az életedben, ahogy szeretnéd, annak oka van. Az egód kívánságát felülírja egy magasabb akarat, mert az elképzeléseidnél messzebbre akar vinni. De mivel nem tudod, hogy mikor, hogyan és hová, így teljesen bizonytalannak érezheted magad. Lehet, hogy problémákkal küzdesz. Nem nyílnak ki előtted a megfelelő ajtók. Lehet, hogy már fel is adnád a dolgokat, elkeseredve. Elképzelhető, hogy úgy érzed, hogy győztek a sötét erők, itt nem lesz már fény.

jeremiellÁm Jeremiel arkangyal, aki kedves, védelmező és könyörületes, biztosít arról, hogy ennek a mostani helyzetnek magasabb rendű oka van, és valamilyen örömteli dolog születik majd a most még rossz helyzetből. Bizony, győzni fog a fény, és ez a hajnal előtti legsötétebb óra – de a Nap fel fog kelni.

Jeremiel nevének jelentése: „Isten kegyelme”, színe sötétlila. Ha néha megcsillan egy lila fénypötty a szemed előtt, akkor őt látod. Az ősi szövegekben Isten hét legfontosabb angyala közt említik.

Üzenete a következő: „Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az Ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje. Végezz lazító gyakorlatokat, például jógázz, lélegezz mélyeket, tornázz és meditálj. Fordulj hozzám, hogy az átmenetet mindenki számára zökkenőmentessé és harmonikussá tegyem. És tudd, hogy ez a változás a javadra válik majd!”

Te is szólhatsz Jeremielhez, segítséget kérve, a következő fohásszal. Ha van ametiszt kristályod, az segíti a vele való kommunikációt:

Jeremiel arkangyal, kérlek, segíts eloszlatni a saját és a világ jövőjével kapcsolatos félelmeimet, aggályaimat és feszültségeimet! (Mondd el neki, mi az, ami nyomaszt.) Kérlek, add meg nekem a próféták éleslátását, hogy bepillanthassak a jövőbe. Kérlek, adj érthető útbaigazítást minden téren, mert szeretném tudni, min kell változtatnom ahhoz, hogy emelkedettebb lélekként élhessek a jövőben, és kihozhassam a lehető legjobbat magamból. Köszönöm.”

Kérhetsz tőle misztikus álmot is, ami megvilágítja azt, amit eddig nem láttál.

Az égi ajándékok sokszor elsőre nem tűnnek ajándéknak, sőt, de hosszú távon valószínűleg rájössz majd, hogy a lehető legjobbat kaptad.

Kívánok neked olyan hetet, amikor képes vagy elengedni a jelen helyzet kontrollálását, és bármilyen nehéz, átengeded az irányítást az Égieknek, hogy valami csoda születhessen a helyzetből,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 47. hét energiája – Égi elrendelés”

Szerző: Galik valeria - 3 december 2020 Válasz

Köszönöm az értesitést.Szeretettel és Nagy ölelés!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás