+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 8. hét energiája – Igazság és erő

mihály kardA héten az Őrangyalaid, a tarot kártya VIII. lapjával üzentek neked. Üzenetük: merd meglátni az igazságot, ez fogja felszabadítani az életedet.

Ha szükséges, kérheted az angyalok, különösen Mihály arkangyal segítségét mindehhez – ő egyenesen el fogja vágni a hazugság erő-rabló kötelékeit, ha megkéred őt erre.

A 8. héten járunk, ez pedig a tarot kártyában, különféle értelmezések szerint, vagy az Igazságszolgáltatás, vagy pedig az Erő lapja. Úgy érzem, hogy ez a két téma nagy mértékben összefügg, hiszen az igazság általi felszabadítás hozza el nekünk az erőnk visszanyerését.

Ez a kártya azt az üzenetet hordozza, hogy életed valamely területén vagy félrevezetnek, vagy te nem látod meg az igazságot, lehet, hogy ámítod magad. Tudatos szinten sok mindent kell tenned, hogy az illúziót fenn tudd tartani, ám tudat alatt pontosan érzed, mi folyik, s ez a szituáció nagyon sok erődet viszi el. Ám ha felismernéd az igazságot, akkor az automatikusan változással és változtatással járna – így még nem hoztál döntést.

Jelen helyzetben, tested-lelked az igazság felszabadító erejéért kiált, mert gyógyulni szeretnél, boldogabbá, sikeresebbé szeretnél válni. Hidd el, csak a döntéseden múlik az, hogy jobbra forduljanak a dolgok, hiszen Őrangyalaid csak arra várnak, hogy segítségüket kérd. Ők csak akkor avatkozhatnak be az életedbe, ha kimondottan megkéred őket erre, ne habozz hát megtenni.

Az igazság a fény erejét hordozza, és az egyetemes igazság örök. Arról ismerheted fel, hogy összhangban van a Lelkeddel. A sötétség viszont továbbra is el szeretné kendőzni előled a fényt, és arra biztat, hogy inkább foglalkozz mással.

Az igazságot gyakran úgy tagadjuk le önmagunk elől, hogy pótcselekvésekbe menekülünk, mert nem vállaljuk fel az erős érzéseket. A pótcselekvés lehet munka, dohányzás, ivás, szórakozás, vagy bármi más, ami eltereli a figyelmedet az igazságról, ezek eszközök arra, hogy tagadd a harag vagy félelem kiváltotta érzéseidet. A felindulás ettől nem múlik el, hanem megmarad és felszín alatti áramlatokat gerjeszt, amelyek lehúznak téged. Amíg menekülsz önmagad elől, addig nem tudod befogadni a gyógyító fényt, mely szeretetet és harmóniát hozna.

A tagadás sötétséget szül és elszívja az energiádat, melynek következményeként testi tünetek is felléphetnek; fejfájás, gyomorgörcs, kimerülés, levertség, betegség, sérülés, vagy feltűnő ingerlékenység.

Mit teszel, hogy ezek a tünetek elmúljanak? Nyugtatót szedsz? Vagy ráeszmélsz, hogy ezek a testi érzetek az igazság hírnökei, és kutatni kezded jelentésüket? Miközben próbálod feldolgozni érzéseidet, talán visszariadsz a feladattól, mert a sötétség harcol létéért. Pedig ha továbbviszed a dolgot, és sikerül kitörnöd a bűvös körből, átalakító fény-energia fogja elárasztani a testedet-lelkedet.

mihályAmikor elfogadod igazi vágyaidat – a jót csakúgy, mint a rosszat, az erőset csakúgy, mint a finomat -, akkor megnyílsz az angyali birodalom gyógyító energiája számára, hiszen az isteni energiát nem viseli el a tested, míg sötétség honol benned.

Átalakulásod lényege éppen az, hogy rálelj erre a sötétségre, elfogadd, amit megtagadtál, légy nyitott a testedben áramló energiák befogadására, és szeretettel, fénnyel töltődj fel.

A helyzetet, amelybe kerültél, részben a korábbi döntéseid teremtették – következésképpen az új döntések új eredményeket hozhatnak, ha úgy kívánod. Most nagyon fontos, hogy igazságos és alaposan mérlegelt döntést hozz. A jóindulatnak és az igazságosságnak mindenkire ki kell terjednie, aki érintett ebben a helyzetben.

A héten gyújthatsz egy fehér gyertyát az Őrangyalaidnak, és egy halványkéket Mihály arkangyalnak, ha kész vagy arra, hogy a fény által gyógyulj, s megkérheted őket, hogy minden bizonytalan helyzetbe hozzák el az igazság fényét.

Mihály arkangyalt pedig megkérheted arra, hogy az Igazság Kardjával szabadítson meg téged a sötétség behálózó kötelékeitől, az alábbi módon: “Áldott Mihály arkangyal, fénylő szeráf, szeretném a fény útját járni, és megszabadulni a sötétség hatalmától. Kérlek, hogy mérlegelj, s az igazság kardjával szabadíts meg azon kötelékeimtől, melyek elveszik az örömet, az életet, a fényt tőlem. Köszönöm, áldott légy!”

Majd csukd be a szemed egy pár percre, és hagyd, hogy Mihály tüzes energiája körbevegyen, és fénnyel teli változásokat hozzon neked.

Nem csak te, hanem az angyali szféra is örülni fog annak, hogy gyógyulni lát téged.

Kívánok angyali szeretettel teli hetet,

Áldással, Luna

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás