+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 4. hét energiája – Őserő

searchA héten a Sárkányok üzentek neked. Üzenetük: erő és kitartás kell ahhoz, hogy felülkerekedjünk a mostani körülményeinken, hogy pozitívan és hittel telve tudjunk előre haladni az utunkon.

A legendás Sárkányoktól viszont megkaphatjuk ezt az erőt, ha tisztelettel kérjük tőlük. A hét száma a 4-es, a stabilitás és biztonság száma, ez is támogat bennünket erőnk visszanyerésében.

Megosztások:

Bővebben...

Az 50. hét energiája – Újjászületés

8cc72def7235054563f7e030774d8477A héten a Főnix üzent neked. Üzenete: ne add fel a reményt, az újjászületés már közel van. Talán viharos időkön mész keresztül, talán úgy érzed, hogy nincs erőd harcolni a körülményekkel, néha azt gondolhatod, hogy az Égiek megfeledkeztek rólad. De biztosan érzed: kigyulladt a szívedben egy kis láng, ami reményre biztat, ami tudatja veled, hogy minden rendben lesz.

Megosztások:

Bővebben...

A 38. hét energiája – Csodaország

chesireA héten a Chesire Macska üzent neked. Üzenete: lehet, hogy tapasztalsz magad körül furcsa dolgokat, történéseket. Nem bolondultál meg, hanem finomodott a Látásod. Többet érzel meg, veszel észre az Igazi Világból, és kevésbé lehet tévútra vezetni téged. A mostani furcsa, zavaros világban ez nagyon erőteljes Égi ajándék lehet.

Megosztások:

Bővebben...

A 22. hét energiája – Gyógyító méreg

zodiac_sign_of_scorpio_by_sergem73-d37p3fqA 22-es számú, s a Plútó bolygó által uralt héten Selket, ókori egyiptomi skorpió istennő üzent neked.

Üzenete: új kezdet vár rád, ha mersz bátor lenni. A héten teljesülhet egy vágyad, de a beteljesülése hozhat magával kihívásokat.

Ám pont ezektől a kihívásoktól kelsz majd új életre, lép ki életed a megszokott mederből, talán a nehézkes stagnálásból. 

Megosztások:

Bővebben...