Demo Shortcodes


Here is an example of the included shortcodes in this theme.

These are:

  • Google Maps: easily insert a Google Map into any page, post or sidebar widget. Comes with a nice visual editor that makes inserting maps easy. Just click the „map” icon in the editor toolbar.
  • Banner: insert a flag or brush styled banner. Banners can have a link. Just click the „banner” icon in the editor toolbar to insert a new banner onto any post or page.
  • Blog Listing: this shortcode is useful for inserting a list of recent blog posts onto any page of your website, this is mostly used on the home page.
  • Icon: choose from over 600 icons. Insert a vertical or horizontal icon banner ( these can have a title, description and clickable link). Or insert a little circle styled icon, useful for „contact us” social media buttons.
  • Line: Choose from 6 different line designs. Great for separating content.

Examples below:

 

 This is an example of the GOOGLE MAPS shortcode:

 

This is an example of the BANNER shortcode:

Flag Banner
Brush Banner

 

 This is an example of the BLOG POSTS shortcode:

Hívlak téged egy beavató avaloni csodautazásra idén nyáron. Avalon egy misztikus-mágikus birodalom, melynek földi városa az angliai Glastonbury. Ide utazunk az idén, hogy töltekezzünk a mágia, a misztérium erejével.  A program fő témája: Életünket korlátozó generációs minták oldása Merlin varázserejével és Arthur király tisztaságával. Merlin, az ősi mágus[…]

A június hónap a lehetőségekről szól majd, melyek – több év szűkölködés után – most erőteljesebben megmutatják magukat. Minden dédelgetett vágyad felébred álmából, és újult erővel indulhatsz el a megvalósításukra – ezúttal sikerrel.  Erről az arktúriaiak üzentek neked.

A héten Selket, a Skorpió istennő üzent neked. Üzenete: új kezdet vár rád, ha mersz bátor lenni. Ebben az időszakban teljesülhet pár vágyad, de a beteljesülése hozhat magával kihívásokat. Ám pont ezektől a kihívásoktól kelsz majd új életre, lép ki életed a megszokott mederből, talán a nehézkes stagnálásból.

Hívlak téged egy sámáni beavató napra, melynek neve munay-ki, s ez kecsua nyelven azt jelenti: feltétel nélküli szeretet.

Ebben az időszakban a Pillangó, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: ne habozz továbblépni életed bármely területén – vár rád az öröm az új dolgokban. Eljött az újjászületésed ideje.  Eljött végre a tavasz, így a pillangók is életre keltek. Ezek a finom és törékeny hírvivők az élet szépségét[…]

Kedves Olvasó! Ebben az időszakban a Róka, mint Állati Segítő érkezett el hozzád. Üzenete: okos és intelligens vagy, képes leszel életed minden körülményén úrrá lenni, de ehhez fontos, hogy engedd el végre a görcsölést, és nevess egy jót.

A februári időszakra vonatkozóan az Égi és a Földi Fény üzent neked. Üzenete: életedben eljött a gyógyulás, a tisztulás és az új kezdetek ideje. 

Ebben az időszakban Atlantisz bölcsessége üzent neked. Üzenete: pihenj és figyelj befelé – valami új vár rád, de csak akkor érkezik meg hozzád tiszta formában, ha megteszed a szükséges előkészületeket. Atlantisz már nincs velünk, ám közeledik felénk egy új energia, ami újra felépíti az Aranykort a Földön.

Ebben az időszakban a Tündérek üzentek neked. Üzenetük: keresd a boldogságra nyíló dimenziókapukat. Nemrégiben ért véget az egy éves Sárkány Őrző tanfolyam, egy csodálatos beavatási nappal, melyet egy erdőben tartottunk meg. Az erdő megmutatta nekünk a mágiáját, titokzatos fákkal, ezernyi apró élőlénnyel találkoztunk, és az erdő tündérei is[…]

 

 

This is an example of the ICON shortcode:

Choose from over 600 icons. Choose your own icon colors. Choose from 3 icon layouts (horizontal, vertical and circle). Demo below:

Icon Title
Icon Description
Icon Title
Icon Description
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon

 

Circle Icons:

 

 

 

This is an example of the LINE shortcode:

This is the „arrow” line:

This is the „heart” line:

This is the „dash” line:

This is the „flower” line:

This is the „leaf” line:

This is the „rectangle text” spacer, insert any text you like:

Our Specials