Demo Shortcodes


Here is an example of the included shortcodes in this theme.

These are:

  • Google Maps: easily insert a Google Map into any page, post or sidebar widget. Comes with a nice visual editor that makes inserting maps easy. Just click the “map” icon in the editor toolbar.
  • Banner: insert a flag or brush styled banner. Banners can have a link. Just click the “banner” icon in the editor toolbar to insert a new banner onto any post or page.
  • Blog Listing: this shortcode is useful for inserting a list of recent blog posts onto any page of your website, this is mostly used on the home page.
  • Icon: choose from over 600 icons. Insert a vertical or horizontal icon banner ( these can have a title, description and clickable link). Or insert a little circle styled icon, useful for “contact us” social media buttons.
  • Line: Choose from 6 different line designs. Great for separating content.

Examples below:

 

 This is an example of the GOOGLE MAPS shortcode:

 

This is an example of the BANNER shortcode:

Flag Banner
Brush Banner

 

 This is an example of the BLOG POSTS shortcode:

Hívlak téged egy beavató avaloni csodautazásra idén nyáron. Avalon egy misztikus-mágikus birodalom, melynek földi városa az angliai Glastonbury. Ide utazunk az idén, hogy töltekezzünk a mágia, a misztérium erejével.  A program fő témája: Életünket korlátozó generációs minták oldása Merlin varázserejével és Arthur király tisztaságával. Merlin, az ősi mágus[…]

A februári időszakra vonatkozóan az Égi és a Földi Fény üzent neked. Üzenete: életedben eljött a gyógyulás, a tisztulás és az új kezdetek ideje. 

Ebben az időszakban Atlantisz bölcsessége üzent neked. Üzenete: pihenj és figyelj befelé – valami új vár rád, de csak akkor érkezik meg hozzád tiszta formában, ha megteszed a szükséges előkészületeket. Atlantisz már nincs velünk, ám közeledik felénk egy új energia, ami újra felépíti az Aranykort a Földön.

Ebben az időszakban a Tündérek üzentek neked. Üzenetük: keresd a boldogságra nyíló dimenziókapukat. Nemrégiben ért véget az egy éves Sárkány Őrző tanfolyam, egy csodálatos beavatási nappal, melyet egy erdőben tartottunk meg. Az erdő megmutatta nekünk a mágiáját, titokzatos fákkal, ezernyi apró élőlénnyel találkoztunk, és az erdő tündérei is[…]

A héten az avaloni tündérvilág üzent neked. Üzenetük: az élet sokkal színesebb, mint gondolnád, de ahhoz, hogy ne ejtsenek csapdába a hétköznapok, vállalnod kell a kalandok veszélyének kihívását… Ne kapaszkodj a vélt biztonságba, mert abban az új időszakban, ami közeledik, más jelenti majd a biztonságot, mint eddig.

tanfolyam

Sárkány Őrző és mágia alapképzés indul október 30-tól. Részletekért KLIKK IDE 

Van, aki fél a vihartól, de van, akit motivál a mennydörgés és égzengés. Ők pedig a Viharboszorkányok… Vajon te egy vagy közülük? Most megtudhatod.

er

Boszorkány iskola indul újra, személyesen és online is. Itt olvashatsz róla bővebben. Első Spirál: Boszi suli – HoldTemplom  

Ebben az időszakban az Angyalok üzentek neked. Üzenetük: ne félj, bármit is érzékelsz, mert az anyagi világ átalakulóban van. Egy olyan változás van folyamatban, ami rövid távon káoszt, ám hosszú távon új világot hoz el. A köztes időszakban segítségedre lesznek a láthatatlan világ lényei, akikhez érdemes fordulnod. Véget[…]

 

 

This is an example of the ICON shortcode:

Choose from over 600 icons. Choose your own icon colors. Choose from 3 icon layouts (horizontal, vertical and circle). Demo below:

Icon Title
Icon Description
Icon Title
Icon Description
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon

 

Circle Icons:

 

 

 

This is an example of the LINE shortcode:

This is the “arrow” line:

This is the “heart” line:

This is the “dash” line:

This is the “flower” line:

This is the “leaf” line:

This is the “rectangle text” spacer, insert any text you like:

Our Specials