Demo Shortcodes


Here is an example of the included shortcodes in this theme.

These are:

  • Google Maps: easily insert a Google Map into any page, post or sidebar widget. Comes with a nice visual editor that makes inserting maps easy. Just click the “map” icon in the editor toolbar.
  • Banner: insert a flag or brush styled banner. Banners can have a link. Just click the “banner” icon in the editor toolbar to insert a new banner onto any post or page.
  • Blog Listing: this shortcode is useful for inserting a list of recent blog posts onto any page of your website, this is mostly used on the home page.
  • Icon: choose from over 600 icons. Insert a vertical or horizontal icon banner ( these can have a title, description and clickable link). Or insert a little circle styled icon, useful for “contact us” social media buttons.
  • Line: Choose from 6 different line designs. Great for separating content.

Examples below:

 

 This is an example of the GOOGLE MAPS shortcode:

 

This is an example of the BANNER shortcode:

Flag Banner
Brush Banner

 

 This is an example of the BLOG POSTS shortcode:

A héten az avaloni tündérvilág üzent neked. Üzenetük: az élet sokkal színesebb, mint gondolnád, de ahhoz, hogy ne ejtsenek csapdába a hétköznapok, vállalnod kell a kalandok veszélyének kihívását… Ne kapaszkodj a vélt biztonságba, mert abban az új időszakban, ami közeledik, más jelenti majd a biztonságot, mint eddig.

tanfolyam

Sárkány Őrző és mágia alapképzés indul október 30-tól. Részletekért KLIKK IDE 

Van, aki fél a vihartól, de van, akit motivál a mennydörgés és égzengés. Ők pedig a Viharboszorkányok… Vajon te egy vagy közülük? Most megtudhatod.

er

Boszorkány iskola indul újra, személyesen és online is. Itt olvashatsz róla bővebben. Első Spirál: Boszi suli – HoldTemplom  

Ebben az időszakban az Angyalok üzentek neked. Üzenetük: ne félj, bármit is érzékelsz, mert az anyagi világ átalakulóban van. Egy olyan változás van folyamatban, ami rövid távon káoszt, ám hosszú távon új világot hoz el. A köztes időszakban segítségedre lesznek a láthatatlan világ lényei, akikhez érdemes fordulnod. Véget[…]

Ebben az időszakban az Oroszlán Kapu energiája üzen neked. Üzenete: amit most érzékelsz, az az apály a dagály előtt. Nagyszabású eseményekre készülhetsz, melyek lehetnek riasztóak, de hosszú távon hozzájárulnak ahhoz, hogy a Föld megújulási és emelkedési folyamaton mehessen át.

Nincs kivonat, mert ez egy védett tartalmú bejegyzés.

AVALONI UTAZÁS PROGRAM „LAST MINUTE” A program fő témája: A Sárkány erővel való kapcsolódás. A Sárkányok az Aranykor küldöttei, akik lehorgonyozzák a Földön az új energiát. Avalon dombjában, a Tor belsejében lakik egy ősi föld sárkány, aki, ha felébred, elhozza a kollektív ébredést. Először ebben a mágikus városkában,[…]

Várlak téged egy mágikus-boszorkányos estre, ahol visszanyerheted az erődet. Lilith gyönyörű, csábító, erős, akaratos istennő, akinek nagy hatalma van a férfiak felett. Lilith soha nem volt hajlandó beállni a sorba, így kiáltották ki őt démonnak, csábítónak, gonosznak abban a korban, amikor nőnek lenni amúgy is másodrendű sorsot jelentett.[…]

Nincs kivonat, mert ez egy védett tartalmú bejegyzés.

 

 

This is an example of the ICON shortcode:

Choose from over 600 icons. Choose your own icon colors. Choose from 3 icon layouts (horizontal, vertical and circle). Demo below:

Icon Title
Icon Description
Icon Title
Icon Description
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon
Vertical Icon

 

Circle Icons:

 

 

 

This is an example of the LINE shortcode:

This is the “arrow” line:

This is the “heart” line:

This is the “dash” line:

This is the “flower” line:

This is the “leaf” line:

This is the “rectangle text” spacer, insert any text you like:

Our Specials