+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

AVALONI ERŐ-TEREMTŐ UTAZÁS 08.15-20.

Avalon képIdén augusztusban utazást teszünk Avalon földjére, melyre szeretettel várunk, amennyiben mágikus élményekre, változásra, s ezen a mostani speciális utazáson, arkangyali kapcsolódásra, és több erőre (spirituális, lelki, fizikai) vágysz az életedben.

Augusztus 15-e Nagyboldogasszony áldott napja, melyen megkezdjük az utazásunkat, s e csodás istennő energiája kísér majd az úton. 

Időtartama: 2020. augusztus 15-20. (6 nap, 5 éjszaka)

A program fő témája: Az erőnk növelése, karmikus terheink letétele, élethivatásunk felvállalása, a fény erőinek védelme, életünkbe áldások hívása. Mihály arkangyal ereje jelentkezett be erre az utazásra, és azokat hívja, akik szeretnének több békét, szabadságot, boldogságot megélni és készek sokat letenni a karmikus és ez életbeli terheikből.

Avalon energiája transzformál, átváltoztat. Mivel erőteljes tisztító energia járja át, így képes mély szinten átalakítani az életünket. Amikor hazatérsz, már nem leszel ugyanaz. Erősebb, mágikusabb, élni akaróbb éned kerül majd előtérbe benned, és csodákra számíthatsz az életedben. Mihály arkangyal ősereje, karöltve az ősi Avalon energiájával, hatalmas tisztító és védelmező energiát képes az életünkbe hívni.

Az utazás nem akkor kezdődik, mikor augusztusban elindulunk, és nem akkor ér véget, mikor hazaérkezünk. A jelentkezésed pillanatától kezdve figyelnek rád Avalon erői és az angyali szféra, és érdemes minimum egy napot még otthon maradnod (de inkább kettőt-hármat), miután hazaérkeztünk, hogy a lelked is követhessen. Hiszen még jó pár napig dolgozni fog az energia rajtad, az életeden, a kéréseden.

PROGRAM

Glastonbury-Tor-unframedAugusztus 15-e, szombat: Indulás a délelőtti órákban Budapestről, érkezés az angliai Bristolba a kora délutáni órákban, transzfer Glastonburybe, a szállások elfoglalása. Délután a mágikus Tor, a Sárkánydomb, Mihály arkangyal tornyának felkeresése. Összekapcsolódás az itt keresztül haladó Ley-vonal erejével. A mágikus kör megnyitása. Mihály arkangyal energiájának behívása az utazásra.

Augusztus 16-a, vasárnap: Délelőtt elengedjük azokat a múltbéli dolgokat, melyek akadályoznak a boldog jövő megélésében. Elsétálunk Wearyall Hill területére, ahol az a galagonya fa állt, melyet még Arimátiai József, Jézus nagybátyja ültetett. Itt az előző életbeli programokat, emlékeket tesszük le.

Ebédszünet és pihenőidő után ellátogatunk az ősöreg, hatalmas Nagymama fához, ahol jelen életbeli, múltbéli terhektől szabadulunk fel.

Augusztus 17-e, hétfő: Délelőtt szabad program. Délután látogatást teszünk Mária Magdolna ezeréves templomába, ahol töltekezünk az ősi szentséggel. Megtapasztaljuk, e csodás istennőn keresztül a feltétel nélküli szeretetet, önmagunk és mások felé is. Behívjuk életünkbe a szeretet és szerelem angyalait, valamint a Mária Magdolnához tartozó Myriam angyalokat. Elengedjük a karmikus szerelmi sebeket. Egész délutánt töltünk majd a templomban, és megtisztulunk mindentől, ami akadályoz az előre jutásban, önmagunknak és másoknak való megbocsátásban, a csoda, a szeretet és szerelem életünkbe hívásában.

Augusztus 18-a, kedd: Egész napos buszos utazás a varázslatos, vad tengerparti Cornwallba. St Michael’s Mount apály-szigetére, ahol látogatást teszünk a szigeten álló, XII. századi kastélyba, melyet egy óriás, Cormoran épített. A szigetre csak apálykor lehet gyalog átkelni, dagálykor csónakokkal lehetséges az odajutás. A szigetet Mihály arkangyalnak ajánlották még a VI. században, és több csoda is történt ezen a helyen.

St. Michael’s Mount a Ley vonalon fekszik, összeköttetésben áll Glastonbury Mihály arkangyal tornyával. A Ley vonalak olyan energia csatornák, amely életerővel, energiával töltenek fel. Felvesszük a kapcsolatot Mihály arkangyal erejével, kérünk tőle bátorságot, erőt és védelmet ahhoz, hogy előre tudjunk haladni az életben. A mágikus víz elem megtisztítja a lelkünket.

Augusztus 19-e, szerda: Délelőtt a helyi emeletes busszal ellátogatunk a közeli Wells városába, amely Anglia legkisebb, s leghelyesebb városa, ahol megtekintjük VIII. Henrik katedrálisát, s annak az Unikornis-kerengőjét, valamint a kézműves piacot, ahol kitűnő ajándékokat szerezhetünk be. Délután elmegyünk Glastonbury Abbey-be, ahol Arthur király és Guinevere királynő nyugszik. Mágikus fákkal kapcsolódunk, druida rítus szerint. Bepillantást nyerhetünk a középkori életbe is.

Augusztus 20-a, csütörtök: A kör bezárása Chalice Well-ben, a Kehely Forrás botanikus kertben, ahol érzelmeinket tisztítjuk majd, és töltekezünk a virágok, növények, angyalok, csodás tündérlények energiájával. A fehér és a vörös forrás vizét elegyítve, melyről azt tartják, hogy Jézus vére és verejtéke, isteni áldást kapunk. A délutáni indulásig szabad program. Délután transzfer Bristolba, a reptérre, érkezés az éjszakai órákban Budapestre.

Úgy készülj, hogy sokat leszünk a természetben, túracipő, esőkabát előfeltétel. Mivel sokat sétálunk majd, így tested fizikai földelésével is nő az életerőd. Készülj egy olyan mágikus utazásra, ami szó szerint megváltoztatja az életedet.

A részvételi díj: 199.000 Ft + repülőjegy + belépődíjak (kb. 38 font)

A részvételi díj tartalmazza a szállás díját, a transzfert Bristol-Glastonbury között, a buszos utazás díját Cornwallba, a programok díját.

Nem tartalmazza a repülőjegy árát, a belépődíjakat, az étkezéseket.

Elhelyezés: egy hatalmas, kényelmes házban, ahol együtt lehet a csoport, de elvonulásra is van lehetőség, a külön szobákban. A boltok közel vannak, és egy nagy konyha áll rendelkezésre reggelizésre, főzésre, így olcsón lehet étkezni (a bolti árak kb. magyar árak). A városban vannak éttermek, pékség, szupermarket, ahol szinte minden kapható, még készétel is, amit csak melegíteni kell. Vizet sem kell venni, mert a szent forrásnál folyamatosan rendelkezésre áll a gyógyvíz.

Részvételedet 50.000 Ft előleg befizetésével biztosíthatod, mely nem visszatérítendő. A teljes részvételi díj beérkezési határideje: június 15.

Bővebb információt Lunánál kaphatsz, a +36 70 408 9351-es, avagy a holdtemplom@gmail.com emailcímen.

Várunk sok szeretettel,

Luna, Rea, Delfina

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás