+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Az 50. hét energiája – Bariel arkangyal

barielA hét energiáját Bariel arkangyal hordozza, kinek Neked szóló üzenetét tolmácsolom. Bariel a Szűz jegyének arkangyala. Kulcsszavai: szolgálat, aratás, a Föld maga, a fizikai test, a védelem.

A héten szakíts magadra egy kis időt, és tanulmányozd magadat: hogyan észleled a körülötted lévő világot? Otthon érzed magad, a helyeden, beágyazódva és biztonságban, vagy ellenségesnek és hidegnek látod a környezetedet?

Ne feledd, hogy ittléted fontos a Föld számára. Egy feladatot kell teljesítened, és felelős vagy saját magad és a többi teremtmény  jólétéért.

A ránk bízott anyagi eszközök isteni forrásból származnak, és a mi felelősségünk, hogy bölcsen, az isteni törvényt betartva, az isteni áramlást elősegítve használjuk őket. Mindennek, amit befogadunk, tovább kell áradnia, különben a körforgás valahol megakad, és ez hiányt okoz.

A más élőlények iránti szeretet, tisztelet és együttérzés elősegíti a különböző növényi, állati, emberi, ásványi és angyali tudatszintek összenövését. Ha tisztelettel és szeretettel bánunk a növényekkel, elárulják gyógyító erejük titkát. Ha tisztelettel és szeretettel bánunk az állatokkal, ők bízni fognak bennünk, és kinyilatkoztatják létük rejtett üzenetét. És az emberek, akikkel szeretetben, együttérzéssel és tisztelettel találkozunk, megajándékoznak értékes barátságukkal.

Igaz a mondás, hogy azt aratjuk le, amit vetettünk. Bariel arkangyal azt kéri Tőled, hogy vesd el szellemi növekedésed magját. Ha felismered, hogy minden lénnyel kapcsolatban állsz, megszűnik körülötted a világ látszólagos ellenségessége.

Szolgáld a világot, és a világ is szolgálni fog Téged.

Ezt örömmel, vidáman, és könnyedén is teheted.

Azért vagy itt, hogy a tökéletes világ látomásában Rád bízott feladatot teljesítsd.

Figyelj az ismétlődő jelekre, szimbólumokra és eseményekre. Ezekben gyakran szellemi üzenet rejlik, amelyet intuitív módon tudsz megfejteni.

 Bízz érzékeidben, saját látomásodban, és akkor egy napon túláradó örömmel ébredhetsz, mivel megérzed, hogy össze vagy kötve a Földdel és annak minden élőlényével.

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás