A stúdióban megtalálható Atlantisz energiája, az ókori Egyiptom ereje, az istennő kultusz és a mágusok varázslata, a sárkányok ereje, de a mai kor energiakezelései is, varázslatos környezetben.

A Hold Templom az isteni erőt szimbolizálja. Az erőt, mely benned is él, és felfedezésre vár. Mert ha egyszer felébreszted, az életed maga lesz a varázslat.

A Hold a Földet kíséri az idők kezdete óta és különleges helyet foglal el az emberiség kultúrtörténetében, vallásában. A Hold a határtalan nőiesség szimbóluma, így istennői ereje van. A görög Szeléné, a római Luna, csak egy pár ismert név a holdistennők sorában.

A Hold mágikus égitest, számtalan legenda fűződik hozzá. A Hold beavat téged. Misztikussá, mágikussá varázsolja a világot. Ha tettél már holdfényes sétát a sötétben, biztosan észrevetted, hogy mennyire megváltozik az érzékelésed, kinyílik a harmadik szemed a holdfény hatására. Éppen ezért a Hold a tudatalattink, a lelkünk szimbóluma is.

Már Atlantiszon is létezett Hold Templom, melynek papjai, papnői kapcsolatot teremtettek a Holddal és felhasználták az égitest erős, mágikus hatásait.

A Hold mozgatja a Föld vizeit: a tengereket, és a bennünk lévő „vizeket” is, például a nők menstruációs ciklusát.

A Hold Templom az isteni erőt szimbolizálja. Megtanít hinni. Hinni az Égiekben, hinni Önmagadban, hinni az életed küldetésében, hinni abban, hogy nem hiába vagy itt.

Megtanít látni. Látni a határtalan Szépséget a Természetben, az Életben, Önmagadban. Megtanít értékelni. Értékelni a Földet, Önmagadat, amíg elhiszed: Isten és Istennő vagy. Megtanít érezni. Érezni magadban az Isteni Fényt, ami ragyogón árad az Életeden keresztül, megvilágítva utadat, küldetésedet. Megtanít szeretni. Szeretni mindent, ami él.

Fedezd fel isteni és istennői létedet ahelyett, hogy beletörődnél: életednek szürkének és észrevétlennek kell lennie, vagyis fedezd fel az Égiektől kapott erődet, hidd el és tudd, hogy képes vagy változtatni az életeden, képes vagy uralni a sorsodat.

A Hold ereje segít ebben.

Áldással, Luna