Blog


Itt olvashatod a blog bejegyzéseket. 

Hívlak téged egy beavató avaloni csodautazásra idén nyáron. Avalon egy misztikus-mágikus birodalom, melynek földi városa az angliai Glastonbury. Ide utazunk az idén, hogy töltekezzünk a mágia, a misztérium erejével.  A program fő témája: Életünket korlátozó generációs minták oldása Merlin varázserejével és Arthur király tisztaságával. Merlin, az ősi mágus[…]

A június hónap a lehetőségekről szól majd, melyek – több év szűkölködés után – most erőteljesebben megmutatják magukat. Minden dédelgetett vágyad felébred álmából, és újult erővel indulhatsz el a megvalósításukra – ezúttal sikerrel.  Erről az arktúriaiak üzentek neked.

A héten Selket, a Skorpió istennő üzent neked. Üzenete: új kezdet vár rád, ha mersz bátor lenni. Ebben az időszakban teljesülhet pár vágyad, de a beteljesülése hozhat magával kihívásokat. Ám pont ezektől a kihívásoktól kelsz majd új életre, lép ki életed a megszokott mederből, talán a nehézkes stagnálásból.

Hívlak téged egy sámáni beavató napra, melynek neve munay-ki, s ez kecsua nyelven azt jelenti: feltétel nélküli szeretet.

Ebben az időszakban a Pillangó, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: ne habozz továbblépni életed bármely területén – vár rád az öröm az új dolgokban. Eljött az újjászületésed ideje.  Eljött végre a tavasz, így a pillangók is életre keltek. Ezek a finom és törékeny hírvivők az élet szépségét[…]

Kedves Olvasó! Ebben az időszakban a Róka, mint Állati Segítő érkezett el hozzád. Üzenete: okos és intelligens vagy, képes leszel életed minden körülményén úrrá lenni, de ehhez fontos, hogy engedd el végre a görcsölést, és nevess egy jót.

A februári időszakra vonatkozóan az Égi és a Földi Fény üzent neked. Üzenete: életedben eljött a gyógyulás, a tisztulás és az új kezdetek ideje. 

Ebben az időszakban Atlantisz bölcsessége üzent neked. Üzenete: pihenj és figyelj befelé – valami új vár rád, de csak akkor érkezik meg hozzád tiszta formában, ha megteszed a szükséges előkészületeket. Atlantisz már nincs velünk, ám közeledik felénk egy új energia, ami újra felépíti az Aranykort a Földön.

Ebben az időszakban a Tündérek üzentek neked. Üzenetük: keresd a boldogságra nyíló dimenziókapukat. Nemrégiben ért véget az egy éves Sárkány Őrző tanfolyam, egy csodálatos beavatási nappal, melyet egy erdőben tartottunk meg. Az erdő megmutatta nekünk a mágiáját, titokzatos fákkal, ezernyi apró élőlénnyel találkoztunk, és az erdő tündérei is[…]