Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Luna vagyok, hivatalos címem a Nagy Istennő papnője, amit magyarul boszorkánynak neveznék, ám ez a cím ennél sokkal többet takar.

A boszorkány szó eredetileg semmiféle negatív jelentéssel nem bírt; egyszerűen olyan személyt – legyen az nő, vagy férfi – nevezett meg, aki természetfeletti képességekkel, vagyis varázserővel rendelkezik.

A régi korokban ezeket az embereket tisztelték a tudásukért, melyet az Emberek és a Természet javára bocsátottak, szebbé-jobbá tették az Életet, vagy pedig féltek tőlük, hiszen a boszorkányok energiájáról süt, hogy ők mások, mint az “átlagemberek”. Minden boszorkány egy kicsit “túl sok”, vagy “fura” a környezetének, amiért ezek a nők sokszor visszahúzódnak, nem nyílnak meg könnyen, sokkal inkább a belső világukban élnek. Nem könnyű boszorkánynak lenni, hiszen nagyon sok előítélet, meg nem értés övezi ezt a szót, így a boszik magányos farkasok.

Ám egymás társaságában csodákat tudnak teremteni. Ezt évről évre örömmel és hálával tapasztalom. 

A papnő több, mint a boszorkány, mert boszorkány erejét munkára fogja. Megismeri, elég bátor lemerülni a mélységekbe és teli van hittel, ami az Égig emeli.

A papnő olyan boszorkány, aki akaratával képes uralni mágikus képességeit, és úgy használni azokat, hogy magának, és másoknak is tudjon segíteni az Élet rögös útján. Ehhez pedig a büszke boszorkánynak alázatot is kell tanulnia, alávetni magát egy nála nagyobb erőnek, akit úgy hívunk: a Nagy Istennő.

A kereszténység vallásának ókori kialakulása nagy áldást jelentett az embereknek, egy új, spirituális korszakot és békét hozott magával az ókori Róma tombolása közepette. Ám eltelt pár száz év, és a hatalom ide is belépett, változtak a szabályok, és sokan arra használták a vallást, hogy az emberek szabad gondolkodását megbéklyózzák, a Természetet kiszipolyozzák. Hamarosan az egyetlen úr az anyag és a földi javak birtoklása lett, melyet főként a papság zsákmányolt el, és gonosznak kiáltottak ki, és igyekeztek fizikailag is megsemmisíteni minden olyan embert, aki lázadást szítva, az Isteni Igazság és Rend nevében visszaadta volna az embereknek a saját maguk élete feletti hatalmat.

Miből veheted észre, hogy benned is folyik boszivér?

 • A magad módján igazi lázadó vagy. 

 • Nem szereted azt, ha uralkodnak feletted.

 • Erős vagy, de végtelenül érzékeny is egyben. 

 • Szereted a Holdat, a mágikus dolgokat.

 • Látod az emberek igaz természetét, még ha mást is mutatnak.

 • Titokzatos vagy.

 • Sokszor kirekesztettnek érzed magad az “átlagemberek” társaságában, mert nem értenek Téged.

 • Szeretsz egyedül lenni és gondolkodni a világról.

 • Különleges kapcsolatod van az állatokkal, a természettel.

 • Talán néha bolondnak is néznek.

 • Sokszor “jönnek be” a kívánságaid.

 • Valószínűleg kaptál komolyabb nehézségeket, akár gyerekkorodban is.

 • Harcolsz az igazságtalanság ellen, és képes vagy megleckéztetni az embereket, még ha ennek néha nem is vagy tudatában.

 • Változtatni akarsz a sorsodon, és küzdesz, hogy jobb legyen az életed, nem törődsz bele a dolgokba.

 • Jóban vagy az Ismeretlennel.

 • Domináns egyéniséged van, amit hiába leplezel.

 • “Átlagemberek” társaságában mindig fel kell venned álarcokat, nehogy az erődre fény derüljön, és kiközösítsenek.

 • Vannak megérzéseid, melyek valóra válnak.

 • Valószínűleg furcsa, magányos gyerek voltál, aki fantáziavilágban élt. 

 • Néha nehéz Neked ezen a fura bolygón élni, felháborít a kegyetlenség, a nemtörődömség, közöny, mely sok emberből árad.

 • Együttérző vagy, és sokszor segítesz másoknak, még akkor is, ha nem kérik; Te tudod, mire lenne szükségük és fogalmad sincs, miért nem értik, mit és miért tanácsolsz nekik.

 • Mindent megteszel, hogy ez a világ szebb és jobb legyen, de sok könnyet hullajtasz azért, ha azt látod, hogy még mindig túl nagy a sötétség…

Több mint 15 éve kerültem az Istennő ösvényére és jelenleg is azon járok. A Nagy Istennő: Isten női oldala, a Természet, a Földanya, és az ősi Mágia ereje. Most már látom, hogy nagy beavatáson mentem akkoriban át, hiszen a szerelmi életem és a munkám is egyszerre dőlt össze, és én szaladgáltam fűhöz-fához, hogy egyáltalán életben tudjak maradni, olyan erős volt a fájdalom és útvesztés. Sok tanfolyamon, gyógyítónál jártam – mindhiába.

Aztán eljutottam Kathy Jones avaloni főpapnő Anahita hétvégéjére, és a hidegség és depresszió enyhülni kezdett bennem már az első nap estéjén. Megtapasztaltam az Istennő gyógyító és szeretettel teli ölelését, vagyis egy olyan ősi erő felébresztését, ami minden ember rendelkezésére áll, hogy ez által rendbe jöjjön az élete, hogy megtalálja az örömet a földi világban.

Elvégeztem a magyarországi három éves papnőképző iskolát, és évente többször járok ki az angliai Glastonbury-be, ahol virágzik az Istennő kultusza, és az ottani beavatott papoktól és papnőktől folyamatosan tanulok. Az ősi Avalon ereje, minden alkalommal megérint és átformál. Jelenleg a kelta Cerridwen istennő nővére vagyok, aki a Boszorkány Üst úrnője, és a viking Freya istennő papnőjének, Völvának tanulok. Ezt az energiát, tiszta formájában, áthozom a magyar boszorkányokhoz, hogy együtt formálhassuk jobbra a nők sorsát.

Mert ahol boszorkányok gyűlnek össze egy körben, ott a világ mindig gyógyul egy kicsit…

Tanulok a Természet arcairól. Tanulok réges-régi rituálékról. Tanulok a Földről. Tapasztalok és látok csodákat, ahogy az emberi lelkek megnyílnak, úgy, hogy érzékelik az ősi tudást, amit évezredekig rejtegettek, befeketítettek, elzártak előlünk. Miért? Hogy bábok és szolgák maradjunk a hatalmasok harcában. Jelenleg a Sárkányok energiájával dolgozom, mert ők azok a mágikus lények, akik őrzik a titkokat és az erőt. 

Miről is szól a boszorkány iskola?

Kilencszer találkozunk egy-egy napra egy év alatt. Minden alkalommal más és más istennő minőséggel kapcsolódunk, okulunk bölcsességéből, tapasztaljuk meg a tanítását, és az utolsó alkalommal, egy különleges természeti helyszínen történik meg papnővé avatásod, azzal az istennő minőséggel, mely kiválaszt téged.

Egy év alatt megajándékozlak téged – Önmagaddal. Tanulni és tapasztalni fogsz, főleg azt, hogy milyen erős is vagy, hogy ki vagy te igazából. Ha megbotlasz, megfogom a kezed, és felsegítelek. Ha változásokat tapasztalsz meg az életedben, segítek az előrejutásban. Egyet ígérhetek: az életed változni fog, ha hagyod, mert te fogsz változni, kiteljesedni a saját fényedben és ragyogásodban.

Ez az iskola egyrészt lehetőséget ad arra, hogy “boldogulj” női létedben. Felfedezheted női erőforrásaid, lehetőséged, eszközeid, megismerd a rád ható mintákat, hogy visszatalálj a természetes nőiséghez, majd kibontakoztasd a benned élő nőt, akinek születtél. Másrészről felébreszti benned a mágikus erőt, melyet érzel magadban, de valamiért elnyomtál.

Ha férfi vagy, akkor is várlak szeretettel a képzésre, hiszen vannak boszorkány mesterek is, akik az Istennő energiáját férfi létük felvirágoztatására tudják használni.  

Akkor is ajánlom a részvételt, ha elakadtál egy bizonyos élethelyzetben, nem fejlődik, látszólag stagnál az életed, vagy gondod van nőiességed megélésével. Vagy pedig arra vágysz, hogy igazán szexis, férfimágnes boszorkány váljon belőled. Mindez lehetséges.

De egyet ne feledj: azt fogod kapni, ami igazán kell neked. A Nagy Istennő ereje lát téged, mélyen belül, és egód kívánságait nem fogja teljesíteni, hanem azt, ami igazán előre visz téged. 

Egyik, már végzett tanítványom szavait tolmácsolom, amit igaznak érzek: “Én annak ajánlom a képzést, aki nem fél kiugrani a mókuskerékből, mert felszabadító lesz! De ugrani azt kell, nem is kicsit.”

Indulj el velem ezen a fénnyel teli úton, ahol fény, színek, szív, szeretet, bölcsesség és csodálatos társak várnak.

A boszorkány, avagy papnőiskolát a Holdistennőnek szenteljük, hogy felébressze bennünk valódi Női létünket, intuíciónkat, önbecsülésünket, és isteni erőnket.

Várlak sok szeretettel,

Luna

Itt is olvashatsz kapcsolódó cikkeket, anyagokat:

http://holdtemplom.hu/elso-spiral-boszi-suli/

http://holdtemplom.hu/a-magikus-no/

http://holdtemplom.hu/a-37-het-energiaja-a-melyseg-asszonya/

A végzett boszik (papok és papnők) néhány véleménye a képzésről:

Mikor elkezdtem ezt a képzést nagyon rossz lelki állapotban voltam, de ahogy haladtunk előre, minden megváltozott főleg a magam elfogadása. Már nem tartottam magam kiközösítve se bolondnak, se csak velem történik meg minden extrém dolog, mert körülöttem csak ilyen emberek voltak. Megtanultam hogy kell elfogadni magam ami nagyon nehéz, hogyan kell a sárkányok és a tündérek világát megélni hogyan segítenek az angyalok és az istennők és én hogyan segíthetek magamon! Ha újra születnék is elölről kezdeném ezt az évadot??? J.P.

A sulival kapcsolatos gondolatom most fogalmazódott meg bennem. A következő: kicsit éreztem magam bolondnak míg nem jártam a boszi képzőbe. Most már nagyon bolondnak néznek is, de teljes mértékben megtaláltam a helyem ebben a nagyon bolond világban. K.G.

Egy, a képzésről??? történt beszélgetés közbeni érzés?‍♀️, majd nyugtalanság – ?Nekem ide mennem kellllll!!!! – után írtam Lunának az utolsó utáni pillanatban és még “betuszkolt” ebbe a csoportba. ???? A kicsit “másság” ??a másikra való odafigyelés,, az energiák? köztünk, csodálatos egységet kezd kovácsolni belőlünk, pedig nagyon mások vagyunk, ahányan, annyi félék.

Mindenki fejlődik, próbál megbirkózni azzal az erővel, amit az égiektől kapott, de nem egyedül. Lunáéktól, egymástól segítséget és biztatást kapunk.???Együtt sírunk, nevetünk, vigasztalunk, szeretünk! A z összetartozás egyre erősebb, mert látjuk egymást, értjük egymást.Köszönöm ezt a csoportot, a “betuszkolást”, mert itt a helyem! Már nem félek, vagy kezelem. Belső tartást kaptam, vagy ha volt, annak megerősítését.

A képzések felhoznak elnyomott sérelmeket, fájdalmakat, de megtanítanak kezelni őket. Ismerd meg önmagad, hogy segíteni tudj másokon is! Mit hoztál magaddal, miért vagy ezen az úton? Nincsenek véletlenek, már az sem véletlen, hogy e sorokat olvasod! Ha vannak jósló álmaid, megérzéseid, küzdesz a ?????“démonjaiddal”, ITT A HELYED! ? S.Gy.

Amikor először megláttam a hirdetést, megmozdult bennem valami. Majd hetek teltek el, elfelejtődött a dolog. Aztán egy nap eszembe jutott, hogy olvastam valahol, de már nem találtam meg. Úgy gondoltam, akkor ez ennyi volt , nem ez az én utam. Pár nap múlva újra szembe jött a hirdetés; éreztem, ez egy jel, ott a helyem. És elindultam: két évvel ezelőtt a szélrózsa minden irányából kisebb -nagyobb batyuval a hátunkon érkeztünk meg Lunához, hogy megismerjük önmagunkat és egymást. A hosszú hónapok alatt lepakoltuk a batyut, megerősödtünk , egymást támogatva olyan életre szóló kötelék alakult ki köztünk, ami áthatol téren és időn. Erősebbek, tudatosabbak lettünk. E.O.

Fantasztikus belső utazás,önismereti túra, néha bugyrokkal, hegytetőkkel, de ez a lényege, hogy megismerd, legyőzd. Ráébredsz, hogy a világban minden mindennel összefügg , ami bent , az kint és fordítva. A végén megkapod életed legcsodálatosabb ajándékát: MAGADAT. Luna, nagyon köszönöm a sok biztatást, erőt, hitet, amit nálad megtapasztalhattam! Áldással, B. I.

A képzés által kulcsot kaptam önmagamhoz. Ami ösztönösen előbújik a különböző alkalmak által az emberből, azt nem tudja letagadni, eltusolni, így bizony meg kellett tanulni dolgozni vele. Nem volt egyszerű, de megérte! Ezáltal kaptam egy életszemlélet-váltást is. Nagyon sok dolog változott meg az életemben, és elértem egy olyan békét és tudatosságot, amire már régóta vágytam. De a leglényegesebb dolog, amire rájöttem, hogy mind a gyógyulás, mind az önbizalom belülről jön! Az Istennő támogat, de dolgozni nekem kell! B.R.

3 évig szemeztem a hirdetéssel. Éreztem a hívást, kerestem magam. És a közösséget ahol önmagam lehetek. Itt megtaláltam. Luna egy nagyon jó tanár és megértő, támogató. G.M.

Miután igazan soha senki nem tudott mit kezdeni a látomásaimmal, álmaimmal, megérzéseimmel, úgy gondoltam ideje találni egy közösséget mindehhez. A modern technika ma mar mindenre kínál lehetőséget, így kutakodni kezdtem a neten. Találtam mindenfélét, álomlátó csoportos közösséget, különböző istenimádókat..stb. Aztán jelentkeztem egy asztaltancolos szeánszra…de végül erre nem mentem el, mer túl kevésnek ereztem magam hozza. További netes keresgélések után találtam a Holdtemplom boszorkány képző iskolájára. Amit az oldalon találtam, es amit Luna irt magáról nagyon megfogott. Eljött az első alkalom, elmentem…Miért jöttél ide-kérdezte – Luna. Magamtól nehéz lett volna megfogalmazni, de angyalkártyát húztunk a kérdésemre. A Sors kártyáját húztam Ez volt az utam…Ide vezetett, és itt is maradtam. Másodéves vagyok, immár két éve, hogy Itt, s Velük olyan képzést, ,megértést, energiaáramlást, iránymutatást ,és szívbeli közösséget találtam, ami nincs máshol. Ma mar nem félnék a fentebb említett szeánsztól sem. Erőt kaptam, hitet és végtelen együttműködést,barmi olyan dologban, ami a hétköznapi emberek szamara megfoghatatlan. Egyet szeretnek csak, hogy ez a képzés soha ne érjen véget… B.CS.

Már régóta éreztem, hogy nem “stimmel” velem valami. Kerestem az utam, kerestem a helyem. Éreztem, hogy sokkal több van bennem, valami megmagyarázhatatlan, megfoghatatlan erő, amit elő kellene bányásznom magamból, csak azt nem tudtam hogyan. A képzés segített. Felszínre hozta belőlem azt Aki vagyok…megtaláltam Önmagam, s rátaláltam az utamra.Tudom, most már a helyemen vagyok. Hálás vagyok Lunának. A.M.

Egy nagyon érdekes és izgalmas, gyakorlatias képzés. Amellett, hogy új megvilágításba helyezte az életemet és számtalan eszközzel, technikával és segítővel ismertetett meg, egy igazán jó csapat is összekovácsolódott az alkalmak során. Áldás és köszönet érte! N.D.

Hogy mit is adott nekem ez a képzés, mit is adtál nekem, nehéz pontosan megfogalmazni, bár mostanában sokszor kell összefoglalnom  ismerősöknek, családtagoknak:).Nekik is csak azt tudtam mondani, hogy úgy éreztem a kezdetektől fogva, megtaláltam azt az embert, akitől tanulni szeretnék. Aki a tiszta,ősi, elferdítés és ego nélküli tudást tudja nekem átadni, úgy, ahogy arra senki más nem képes. Rengeteg mindent tanultam, megértettem végre, elvarázsolódtam, feloldódtam. Sok mindenbe belepillanthattam, néha olyan világokba, idősíkokba, elmúlt életekbe is, amik létezésében eddig csak reménykedtem.Sokat erősödtem, másképp látom ma már a világot, szó szerint:) De ami a legfontosabb, hogy végre önmagam vagyok. Soha ennyire nem voltam az.Végre kezdem látni az utamat, a célomat, értem magam, és hogy miért is vannak képességeim, miért is érzek sok mindent másként, miért is vagyok ilyen. És nem félek megmutatni másoknak.:) Ha egyszer valaki belepillant a dolgok mögé, többé nem fogja már a világot szürke, anyagias és üres helynek látni. Köszönettel Á.

Hogy mit adott nekem ez az év? Mesék és csodák világát, tündérek mosolyát, manók pajkosságát. Sokkal tudatosabb lettem a természet csodáira, sokkal jobban érzem, hogy része vagyok a természetnek, mint korábban.A”próbák” felébresztették kreativitásomat, és felébresztettek a bennem szunnyadó erőt. Elindultam önmagam megismerése útján, szembesültem félelmeimmel, sötét oldalammal, amit nem könnyű tudomásul venni. És nem utolsó sorban az összetartozás érzését. R.

Talán mostanra összeszedtem a gondolataimat, hogy egyberakjam a mondatokat arról, hogy mit/miket is adott nekem az 1. spirál a képzésben. Az első gondolat az, hogy nyitottság. Erre eléggé szükségem is volt az életem számtalan területén. Nyitottabb lettem, de a visszaesések is megtapasztalhatók ám, mert ez egy bár felfelé vezető út, vannak benne azok a fránya kisebb lejtők. A következő gondolatom a tudatosság. Kezdem elhinni és megtapasztalni az erőmet, ami egy nagy kincs, csak fel kell ébreszteni magunkban. Másképp figyelem és élem át a körülöttem zajló eseményeket, tudatában vagyok és látom, miket is teszek vagy nem teszek. A gyógyuláshoz vezető út szerintem az, hogy először észrevesszük, hogy hol is lehetne másképp csinálni az eddigieknél. Azt nem tudom állítani, hogy minden egyes cselekedetem ezt tükrözi már, de az útra léptem, az tagadhatatlan. A képzés elején még leginkább csak testben voltam jelen, de kincs tündér ereje a tél során megtapasztaltatta velem, hogy le kell csupaszodnom, elhagyni az eddigi dolgaimat, hogy legyen helye az újaknak. A harmadik gondolatom pedig az, hogy jó és gyors és tapasztalatokban gazdag év van mögöttem. Nem állítom, hogy ez egy haverok-buli-fanta év is volt, mert nem, voltak elég erős mélyrepüléseim, dehát a gyógyulás alkalmasint fájdalmasabb, mint maga a “kór”, volt, hogy könyökömet törtem, hogy észrevegyek már egy helyzetet körülöttem, ami már a könyökömön jön ki, de ezek is mind kellettek ahhoz, ahol most vagyok. A képzést tehát ajánlom mindenkinek, akinek van vér a pucájában, hogy a saját kis álarca mögé nézzen és tudja levenni az útja során. Kitartást tanulónak és tanárnak is egyaránt a továbbiakhoz. áldás d.

Merem már vállalni a gondolataimat, véleményemet és elhiszem, hogy szerethető vagyok. Végtelen hála, szeretet és vidámság, amit irántad érzek! L.

Én egy olyan időszakban kezdtem el a képzést, amikor állandó sodródás volt az életem, és nagyon elfáradtam a kapálózásban- viszont fogalmam sem volt arról, h. mi az utam, így pedig nem lehet partra úszni. Tisztában voltam vele, hogy gyorsan fogást kell találnom az életemen. Különben egyik nap azon kapom magam, hogy én is üres tekintettel bámulom majd az ingyen újságot a miközben a sötét alagútban száguldok a mókuskerekem felé… és az lesz a nap fénypontja, hogy gurulós az irodai székem vagy ma csökkent a svájci frank árfolyam. Na NEEM! Szóval elég lentről indultam, és soha senki nem mondta, hogy könnyű lesz, de ma elmondhatom, hogy én uralom a életemet. No nem mindig ės mindenkor, addig még rengeteget kell tanulnom. Így be is iratkoztam a második évre 🙂 Sok sok hitet,erőt, abszurd és fekete humort, meg elég komoly feladatokat kaptam. Jobbak a megérzéseim, fejlődtek a csatornáim az égiek felé, merek rájuk hallgatni. Egy olyan csapattal dolgoztunk magunkon, amit csak szeretni lehet. Van olyan, h. Valaki mindent tud rólad ės mégis szeret és viszont, na itt ez működik. Ja a növényeim imádják azóta jobban értem őket. Elkezdtem jógázni, leadtam pár kilót, máshogy eszem, máshogy nézek ki, máshol fogok dolgozni ősztől, kifestettem és átrendeztem a lakást Szóval változás az jön, ha engeded, nekem kellett! Én annak ajánlom, aki nem fél kiugrani a mókuskerékből, mert felszabadító lesz! De ugrani azt kell, nem is kicsit. K.

Visszakapom a régen elvesztett, de mindig is bennem volt hitemet, tanítást a türelemről – amit még sajátítok; egy romboló szerszámot a falak ledöntéséhez, egy mankót a tapasztalatok megszerzéséhez. Ez az év a kezdete ahhoz, hogy én is eljussak oda, hogy a bennem lévő tudást felszínre hozzam – ami már írott formában meg is kaptam, fejlesszem, valamint később tanítsam, vagy segítsek általa másoknak. Egy seggbe rúgást az élethez! A beavatás útján járok, de még fogják a kezem, ami nagy biztonságot ad, még csak az első lépcsőfokára léptem fel, de szándékom végig járni még ebben az életemben, és úgy gondolom, ehhez meg is kaptam a támogatást az égben is és a földön is. Ez Istennő képzésem első éve. A.

Mit adott nekem az elmúlt egy év, zanzásítva, Önmagamat. Az Égiek gyógyító évet adtak nekem, hogy a sok fájdalom, dac és sértődöttség mögött magamra találjak és végre a Világra, amibe születtem. Két nőt küldtek, hogy segítsenek, az egyikük Babi, aki a családállítás eszközét adta, hogy gyógyítsam magam és a családomat. A másik nő Te voltál, általad kaptam a szakrális gyógyulást. A szertartások ünnepét, amire a léleknek van szüksége. Lassan megértem, hogy mind szellemi, mind érzelmi, mind fizikai síkon egyszerre kell megélnünk a változás gyógyító körhintáját.  Az életem során gyakran éreztem magamat úgy, mintha egy szélviharral küzdenék, csap faltól falig. Most úgy érzem, hogy én vagyok a szélvihar, ha küzdök a sorsom ellen, akkor érezhetem azt, hogy tehetetlenül hánykolódom, vagy befelé figyeléssel,  meghallgatom mit üzennek az Istennők és akkor minden kivirul. A tornádók szemében mindig süt a nap. Visszakaptam az erőmet, a tudatot, hogy az Égi Atya és Föld Anya halhatatlan lélekből  és testből gyúrt gyermeke vagyok és soha nem vagyok egyedül. Köszönöm a segítséget Áldás N.

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!