Boszorkány mágia tanfolyam ONLINE


farkasasszonyHa úgy érzed, folyik benned boszorkány vér, és szeretnéd magadhoz hívni a varázserődet, hívlak erre az online tanfolyamra.

Ha többet akarsz megtudni a hagyományos boszorkányságról, ha szeretnél egyszerű, de hatásos varázslatokat tanulni annak érdekében, hogy jobb legyen az életed, könnyebben menjenek a dolgaid, akkor érdemes tovább olvasnod.

Nem kell, hogy a sors játékszere legyél, hanem tudod alakítani, formálni az életedet, annak a hatalmas erőnek a segítségével, melyet mágiának neveznek.

A mágia tanulásához, alkalmazásához nem kell előképzettség. Mi kell hozzá? Nyitottság. Akarat ahhoz, hogy tudj tenni az életedért.

14 éve járok a boszorkányság ösvényén. Tanultam itthon és Angliában is. Ez idő alatt nagy tudás birtokába jutottam, amit folyamatosan bővítek.

A mágia nem hókuszpókusz, hanem egy, szinte matematikai alapokon nyugvó tudomány, melyben nagy szerepet kap az intuíció ereje. A boszorkány mágia az ősi természeti mágiát veszi alapul a valóság megváltoztatásához, ám a modern boszorkány mágia használ egyéb kellékeket, ideológiát is.

A mágia se nem sötét, se nem fényes energia, egyszerűen egy energia, egy képesség, mellyel minden ember rendelkezik, de nem mindenki tudja és meri használni. Hasonló a tűzhöz. A tűz melegít, ha hideg van, de fel is gyújthat bármit.

Mit tanulhatsz az online tanfolyamon?

* Hogyan alkalmazz mágikus védelmeket? Hogyan tisztíthatod meg egyszerűen az aurádat?

* Hogyan tudod befolyásolni a dolgokat a gondolataiddal, hozzáállásoddal? Mi az a hasonlósági mágia, és hogyan alkalmazd?

* Hogyan hívd be a segítődet a szellemvilágból? Hogyan építsd fel egy boszorkány szertartást?

* Hogyan dolgozz gyertyákkal, kristályokkal, szellemi segítőinkkel, gyógynövényekkel, varázsigékkel, mágikus lényekkel.

* Elutazunk asztrális birodalmakba. Segítségül hívjuk az ősök erejét.

boszorkány mágia1Olyan világ köszöntött ránk, amikor a belső erőnkre való támaszkodás létfontosságú. Tapasztalataim szerint, a mágia abban segít leginkább, hogy kapcsolatba hoz minket a saját erőnkkel, amivel úrrá lehetünk a nehéz körülményeken.

Mi kell ahhoz, hogy tudd alkalmazni a boszorkány mágiát?

A tudás magadhoz vétele. Mindent pontosan leírok, elmagyarázok, hogy megértsd. Ha megértesz valamit, az már sokkal nagyobb mértékben hoz sikert, mint egy olyan rítus, melyet csak elvégzel, de nem értesz meg.

Akarat. Akarj tanulni, fejlődni, változni. Mert a mágia változást hoz, erőt ad ahhoz, hogy spirituális utadat kiszélesítsd.

Merj. Merj cselekedni, kilépni a határaid közül, és szétnézni az univerzum birodalmaiban, és megkérdezni magadtól, mi más is lehetséges még, mint ahogy most élek?

Mire számíthatsz akkor, ha elvégzed a tanfolyamot?

Megnő az erőd és kiszélesedik a világnézeted. Félelmeid a mágikus világgal kapcsolatban enyhülni fognak. Tudásra teszel szert. Megtanulsz olyan mágikus rítusokat, mellyel megváltoztathatod az életedet, kisebb vagy nagyobb szinten. Bátrabb és nyitottabb leszel. Kevésbé leszel támadható és befolyásolható. És a szellemvilág még sok más, személyre szabott ajándéka vár.

A következő dolgokat kapod az online kurzussal:

– Bő anyagot a kurzusról online, amely bármikor elérhető

– Három vezetett meditációt (auratisztítás, belépés Tündérföldre, familiáris behívása)

– Vizsgakérdéseket minden blokk végén, mellyel ellenőrizheted a tanultakat

– Oklevelet a tanfolyam elvégzéséről

– Online beszélgetést Lunával a kurzus anyagáról (60 perc)

– Valamint, ha el tudsz jönni majd személyesen a kurzusra, akkor ingyen vehetsz részt rajta.

Az online tanfolyam díja  17000 Ft.

Jelentkezni a holdtemplom@gmail.com emailcímen tudsz, vagy a következő telefonszámon: +3670408 9351

Várlak sok szeretettel,

Luna

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kód 43 + = 52

8 comments on “Boszorkány mágia tanfolyam ONLINE

 1. Sándor Imre on said:

  Üdvözlöm! Az online tanfolyam az pontosan mit jelent? Ebböl a tananyagból mit lehet megtanulni? Mit tartalmaz? Aki ezt kéri az emailben kapja meg? Várom válaszát! Üdv: Imre!

 2. Kusnyerik Cintia on said:

  Kedves Luna!

  Szeretnék információkat a kérni a tanfolyamrol.

  Köszönöm:
  Cinti

 3. Labadi Andrea on said:

  Szia szeretném kérdezni mágiákat bevonzo olaj kesziteseket is tartalmaz a kurzus?

 4. Labadi Andrea on said:

  Jonapot. Erdeklodnek mit tartalmaz pontosan az online tanfolyam ?

  • Luna on said:

   Kedves Andrea, az online tanfolyam egy olyan anyag, amely előre fel van töltve a honlapra, jelszóval férhető hozzá, és bármikor elvégezhető. Szerepelnek benne meditációk, tudnivalók, varázslatok. Csodás napot,Luna

 5. Bugár Anikó on said:

  Szeretnék információt kérni a tanfolyamról