+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

freyjaFreya istennő spirálját, mint negyedik spirált járjuk egy évig, az északi mágia erejét vesszük magunkhoz.

Mindig is bámultam a viking harcosok féktelen erejét, halált megvető bátorságát, és azt, hogy bármikor készen álltak egy jó mulatozásra, feledve a gondokat. A bátorság az erőből fakad, és ez az a dolog, ami jelen kor Valóságát át tudja írni. Olyan nyomás van rajtunk, olyan sötét energiák vannak körülöttünk, hogy ember legyen a talpán, aki testi-lelki épségét meg tudja őrizni. Elidegenedtünk egymástól, elfelejtettük, milyen a jelenben lenni, milyen ereje van a természetnek, nem is tiszteljük azt. Elszakadtunk a mítoszok, a valódi ünnepek világától. Az ego ereje tombol, míg útmutató intuíciónk hangja hallgat.

Olyan világban élünk, ahol az erő – pont, mint a hideg északon – életmentő lehet. Életerő, sámáni erő, fizikai és lelkierő szükséges ahhoz, hogy feljebb tudjuk emelni az életünket, és a világ káosza ne legyen ránk nagy hatással.

Mit is kaphatunk a vikingektől, a harcosoktól és a Völváktól? Leginkább erőt és kitartást, valamint azt a képességet, hogy a jelenben éljünk. Ússzunk az árral, de legyünk képesek alaposan forgatni is az evezőt az Élet folyójában, hogy elérjük a céljainkat. Vidámságot, az istenek tiszteletét és a mézsörös bulik nevetését. Mitológiai tudást, és kozmikus bölcsességet. Az intuíciónk hangját.

Ezen az utazáson szeretnélek elvinni a viking világokba, ahol bölcsességet, erőt, és sámáni tudást kapsz majd.

Segítőket kapsz a szellemvilágból. Megismerkedhetsz mítoszokkal, istenekkel és istennőkkel, a kilenc világgal, a rúnák mágikus erejével, a transz állapottal.

Az északi mágia gyakorlati alkalmazása pedig életjobbító hatással lehet rád.

Elkészítjük saját rúnáinkat, beavatjuk és megtanuljuk őket használni is.

Mit kapsz majd az utazástól? Erőt, minden szinten. Isteni támogatást. Testi-lelki-szellemi tisztulást, jóllétet. Kitartást és mély tudást. Hiszem, hogy az ajándékok, melyeket az északi világtól kapsz, segítenek neked túljutni a nehézségeken, s tudod majd élvezni az Élet által küldött mézsörös bulikat is.

Segítőket kapsz a szellemvilágból. Megismerkedhetsz mítoszokkal, istenekkel és istennőkkel, a kilenc világgal, a rúnák mágikus erejével, a transz állapottal.

Az északi mágia gyakorlati alkalmazása pedig életjobbító hatással lehet rád.

Elkészítjük saját rúnáinkat, beavatjuk és megtanuljuk őket használni is.

Mit kapsz majd az utazástól? Erőt, minden szinten. Isteni támogatást. Testi-lelki-szellemi tisztulást, jóllétet. Kitartást és mély tudást. Hiszem, hogy az ajándékok, melyeket az északi világtól kapsz, segítenek neked túljutni a nehézségeken, s tudod majd élvezni az Élet által küldött mézsörös bulikat is.

ősz

Alkalmak, témák

Január 15. és február 20. Rálépés a földútra

Yggdrasil, a viking Világfa és a Kilenc Világ. Megismerkedünk Odinnal, Mindenek Atyjával, és Freyával, a Völvák istennőjével. Szellemvilági segítőket/védelmezőket kapsz magad mellé a Túlvilágról. Megismerkedünk a törpékkel és az óriásokkal.  Heimdall istenség megnyitja nekünk a sámáni világok kapuját. Elutazunk az Yggdrasil világfához. Jörd óriás istennővel fedezzük fel ősi gyökereinket, dolgozunk a föld, mint őselem erejével. A jólét rúnáit készítjük el. A Földút megajándékoz a stabilitással, a gyökerekkel, a szellemi erővel.

Február 26. és március 20. A jéghegy csúcsa

Találkozunk a Sors istennőivel, a Nornákkal, akiktől információt kapunk egyéni és kollektív sorsunkról. Elutazunk Mimir kútjához, ahol Odin istenség sokat áldozott fel a tudásért. Megismerkedünk az egyenes Thor istenséggel, kalapácsával és kecskéivel. Generációs mintákat oldunk fel. Skadi óriás vadász-istennő sámáni világokba visz el, segít akaratunk nyilát a célra irányítani. Megismerkedünk a Jégóriások birodalmával.

Április 3. és 9. A Gyógyítás Hegye

Elutazunk az Ász istenekhez, és találkozunk Idun istennővel, aki őrzi a fiatalság elixírjét. Életerőt kérünk tőle. Férjével, Bragival is találkozunk, aki a költészet italát őrzi, tőle kérünk varázsigét, ami javítja az életünket. Felmegyünk a Lyfjabergre, a gyógyítás hegyére, ahol találkozunk Eir istennővel, és a kilenc gyógyító szűzzel, akiktől szellemi ajándékokat kapunk. Az egészség rúnái. A Fiatalság Forrása megajándékoz minket fénnyel, jólléttel, új kezdetekkel.

Május 15. és 21. A Tűz Transz tisztása

Találkozunk Sunna napistennővel, akitől áldást kérünk életünk tüzére. Elutazunk a Tűz Óriások birodalmába. Megismerkedünk a harcias Tyr istenséggel, akitől magunkhoz vesszük a viking harci erők. Beszélünk a Berserkerekről, megtanulunk szent módon megőrülni. Megtanuljuk sámáni módon kiterjeszteni a tudatunkat. Felülünk Sleipnir nyolc lábú lóra, hogy a sámáni transzot megtapasztaljuk. Az előre haladás rúnái. A Tűz Transz Tisztása megajándékoz minket fizikai és sámáni erővel, lelkesedéssel, harcos energiával.

Június 25. és július 3.  A Vörös Extázis Sátra

Találkozunk Freya istennővel, szerelem, mágia és életerő istennő formájában, valamint Freyr termékenység istennel is. Segítségükkel feloldjuk párkapcsolati, és önmagunk szeretetének nehézségeit. A Brisingamen, Freya mágikus nyakláncának ereje. Fafnirral megtanulunk sárkánnyá változni, vagyis utazni a sárkány erővel. A sámáni transzot tovább erősítjük. A szerelem rúnái. A Vörös Extázis Sátra megajándékoz a féktelen életszeretettel és optimizmussal.

Augusztus 28. és szeptember 3. Az Északi Tengerek Mélye

Utazunk Ran istennővel, aki megadja nekünk a tisztánlátás képességét. Kilenc leánya, a hullámok tanítanak az érzelmi állapotainkról. Hogyan lehetünk a Víz elem mesterei? Kapcsolódunk Mani holdistennel, aki rávilágít rejtett oldalainkra. A víz elem erejével dolgozunk, feltárjuk a segítségével mély érzelmi blokkjainkat, s a gátakat elsöpörjük életerőnk áramlása elől. Az érzelem rúnái. Az Északi Tengerek Mélye megajándékoz a nyugalommal, az érzelmek csillapodásával, a Látás képességével.

 Október 9. és október 16. Az Agancsos Sámánok Mezeje

Találkozunk Frigga istennővel, és Sif istennővel, akik tanítanak a sorsról minket. Feloldják a tudás befogadásával és továbbadásával való blokkjainkat. Az ősi közösségek erejével kapcsolódunk, valamint saját generációs vonalunkon át küldjük le a tisztító erőt. Elutazunk a Tündér birodalomba. Hogyan vegyük fel a kapcsolatot lakhelyünk tündér világával? Hogyan kérhetünk áldást a természet lényeitől? A vaddisznó, mint sámáni állat és a rénszarvas, mint sámáni állat ereje kísér majd. A termékenység rúnái. Hogyan lehetünk a Föld, a Tűz, a Levegő elem mesterei? Az Agancsos Sámánok Mezeje megajándékoz jóléttel, gondoskodással, sámáni erővel, emlékezéssel

November 19. és 27. A Beavatás Barlangja

Elutazunk a Világfa gyökereihez, s találkozunk Hél istennővel. Feloldjuk az erőnket korlátozó múltbeli tapasztalatokat. Megtapasztaljuk a Valkűrök erejét, magunkhoz vesszük a harcosok túlélőképességét. Baldr istenség segítségével feloldozzuk magunkat az áldozati létből. A viking túlvilágok mágiája. Honnan jöttünk, hová megyünk ebből az életből? Szembenézünk a félelmeinkkel, és legyőzzük azokat. Az erő rúnái. A Beavatás Barlangja megajándékoz a túlélés képességével és a lelkierővel.

December 17.  Beavatás (egy természeti helyen)

Ezen a napon északi sámáni beavatásban lesz részed. Találkozol Freya istennővel, aki tanácsot ad majd arra vonatkozóan, hogyan érdemes élni az életedet. Figyelj, mert a furfangos Loki is szeret benézni a beavatásokra

Várlak szeretettel, Luna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztások: