+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Gyógyító megbocsátás nap 09.08. 10-18

megbocsátásHa úgy érzed, hogy életed dolgai nem mennek úgy, ahogy szeretnéd, ha nincs elég öröm a mindennapjaidban, ha vannak olyan emberek, akik megkeserítik az életedet, ha sokszor félsz, haragszol magadra és másokra, akkor van segítség. Ez pedig a megbocsátás ereje.

Tudom, ez olyan közhelyesen hangzik (mindenki mondogatja és közben nehéz betartani) és egészen pár héttel ezelőttig talán én is így vélekedtem. Ám az Égiek jobban tudják, hogy mi rejlik a kemény, hajlíthatatlan nézőpontok alatt, amivel én is rendelkeztem, és elkezdtek finoman vezetni egy olyan útra, amihez fel kellett adnom azt a nézetet, hogy én tudok mindent jobban – és magamhoz venni azt, hogy talán más utak is vezetnek egy cél eléréséhez, mint ami eddig nem is működött számomra, mégis, kiapadhatatlan forrása volt a méltatlankodásomnak.

Az Aranykor eljöveteléig, 2032-ig nagyon sok dolgunk van még, különösen az, hogy a személyes életünket, kapcsolatainkat rendbe tegyük. Szemmel láthatólag elkezdődött egy Égi rendezés, amit akár „karmakiegyenlítés” -nek is nevezhetünk, az utóbbi időben, hiszen mintha az Égiek is felfigyelnének arra, hogy életünk egy-egy területén mennyit fáradoztunk – talán kevés sikerrel. Ezeken a területeken pedig készek megtenni az első lépést, azaz elindítani a pozitív változást.

Mostanában sokszor az utamba kerül Kyle Gray, egy skót fiú, aki elég nagy hírnévre tett már szert, mint angyalszakértő, spirituális tanácsadó. Az ember útjába pedig az Égiek tesznek embereket, tanfolyamokat, könyveket, javasolva azt, hogy érdemes erre menned. Kyle egy roppant laza, fiatal srác, aki előszeretettel visel sportos ruhákat, valamint felemelkedett mesterek és angyal képeket ábrázoló tetoválásokat – és nekem nagyon tetszik az, hogy mindenféle hókuszpókusz és sallang nélkül, a saját fényében ragyogva képes átadni a szeretet tanítását.

A múltkori avaloni utamon az Égiek az ő könyvét küldték el a megbocsátás fontosságáról, hiszen tudják, hogy van az én életemben is stagnáló helyzet, s ezzel jelezték azt is, hogy nekem kell megtennem az első lépést ahhoz, hogy ez a dolog – bár teljesen ártatlan szenvedőnek érzem magam benne – megoldódjon. „Na most szórakoztok velem? Ez az egész nem is az én hibám, még hogy én bocsássak meg?” – zsörtölődtem, de egy erő húzott nagyon a könyv felé. Kétszer vettem le a könyvet a polcról és kétszer tettem vissza – majd harmadszor a kezemben maradt és eljött velem haza.

Elkezdtem olvasni, magamévá tettem a gyakorlatokat, és az életem elkezdett változni.

Szeretném azt, hogy mások is részesüljenek ebben a kegyben, főleg azok, akik – hozzám hasonlóan – nagyon lázadoznak a megbocsátás ellen. Nem feltétlenül másoknak kell megbocsátanod, lehet, hogy saját magadnak… és lehet az is, hogy mások ellenségeskedésének tükrében is a saját magadnak meg nem bocsátás érzelme lakozik.

Az élet örömteli megélését gyakran akadályozza a tudatos, avagy tudat alatti harag és bűntudat.

Sokszor felbukkannak emberek, akikkel nem tudunk mit kezdeni, akik ősellenségként csücsülnek az életünkön, és szinte lehetetlen őket eltávolítani.

Gyakran félünk valamitől, kételkedés gyötör, vagy bizonytalanok vagyunk, és ez mérgezi meg a napjainkat.

Lehet, hogy nem tudjuk elengedni a múltat, hogy olyan ember, emlék foglyai vagyunk, aki már nincs is ebben a dimenzióban, avagy régen eltűnt az életünkből.

angyali szeretetEzen a napon, a szeretet angyalai, a felemelkedett mesterek, mint Szűz Mária és Mária Magdolna segítségével elkezdődhet bennünk az önmagunknak és másoknak való megbocsátás folyamata, ami elég gyorsan hoz magával csodával határos változásokat.

És hogy megtisztulva tudjuk elkezdeni ezt a folyamatot, minden csakránkból kioldjuk azokat a blokkokat, sötét energiatorlaszokat, amelyek a hosszú évek alatt felhalmozódtak bennünk.

Meditációval, vizualizációval és imával megnyitjuk a szívünket az igazságra és az együttérzésre – főleg saját magunkkal szemben.

Szeptember 8-a különleges nap, Szűz Mária születésének az ünnepe, ami éppen vasárnapra esik.

Szűz Mária a megbocsátás, a feltétel nélküli szeretet istennője, és e napon sokkal könnyebb az Égi-Istennői kapcsolódás.

Kérlek, hogy hozz magaddal a Megbocsátás Napra egy tükröt, minden mást én biztosítok a nap gyakorlataihoz.

A Megbocsátás Nap szeptember 8-án 10-18 óráig tart, díja 12000 Ft.

A regisztrációhoz 5000 Ft előleg befizetése szükséges.

Jelentkezni a holdtemplom@gmail.com emailcímen tudsz.

Várlak sok szeretettel, Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás