+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

varázslónőA VARÁZSLÓNŐ SPIRÁLJA 2020-2021

A boszorkány iskola első spirálját elvégzettek számára nyitja meg kaput a Varázslónő Spirálja, ahol a szertartásoktól a mágiáig, a világ mitológiáin keresztül a gyógynövényekig sok mindent tanulunk majd.

A Varázslónő a csillagokból érkezett, és a Kozmosz láthatatlan erejét birtokolja. Benned is megvan ez az erő, és ez a Spirál arra hív, hogy ha készen állsz rá, akkor tovább léphetsz egy mágikus birodalomba, ahol szinte minden lehetséges – ha hajlandó vagy tenni érte.

Morgaine Le Fey, a Varázslónők Királynője ott vár ránk, hogy fogjuk meg a kezét, és díszes Üstjéhez vezet… ahová együtt ugrunk majd. Készülj tanulásra, új élményekre, izgalmas kalandokra, mély transzformációra.

Képzési alkalmak:

Egyiptom Spirálja: 2020. december 5.

Megkezdjük utazásunkat a Morgenekkel, az Avaloni Varázslónőkkel és a boszorkány mágiával. Mazoe Banya Morgen kíséri majd a napot. Tanulunk a boszorkány mágia alapjairól, a mágikus védelmekről. Felhozzuk a mélyből árnyékainkat, félelmeinket, romboló mintázatainkat, hogy transzformálódni tudjanak. Felvesszük a kapcsolatot az ókori Egyiptom mágiájával.

Az Észak Spirálja: 2020. január 24.

A vikingek, északi sámánok birodalmába utazunk el, a hó és fagy földjére, az északi regék otthonába. Megvizsgáljuk azt, hogyan hátráltatnak az illúziók, a múlt emlékei, melyeket elengedünk Tyronoe, az ősöreg Csillag-Levegő Morgen útmutatásával. A boszorkányok a seprűn szállnak a levegőbe, az asztrális világba. Tanulunk a vizualizációról, a Levegő őselemről, az asztrálutazásról, a légzés, a meditáció erejéről. A mágikus teremtés csendjéről. Felvesszük a kapcsolatot az ősi rúnák erejével. Látomást keresünk.

A Javasasszony Spirálja: február 28.

Thitis Leány Morgen hóvirággal hinti meg utunkat, miközben segít nekünk felvenni a kapcsolatot ősi füvesasszony énünkkel, s tanulunk a fák, növények szelleméről, a gyógyfüvek birodalmáról, a titkos testekről és az energia munkáról, az aromaterápiáról. Elkészítjük saját mágikus főzetünket. A nagy tudással nagy felelősség is jár. Tanulunk a druidák bölcsességéről. Felvesszük a kapcsolatot a tündérvilággal.

A Tűztündérek Spirálja: április 25.

Cliton Tűz Morgen vezet minket mágikus birodalmába. Tanulunk a teremtés tüzéről, a Tűz őselemről, a sárkány erőről. Behívjuk életünkbe saját sárkányunkat. Visszautazunk időszámításunk előtti Babilonba, a legősibb mágia színhelyére. Tanulunk a démonokról. Felébresztjük életünkben is a tüzet, ott, ahol csak pislákol és nem haladunk előre. Tanulunk a mágikus támadásokról s azok elhárításáról.

hattyú (2)A Szerelmi Bájital Spirálja: június 5.

A gyönyörű Thetis, Szerelem Morgen merít bele rózsaillatú Üstjébe. Belekóstolunk a szerelmi mágiákba. Felfedezzük magunkban a szerelmi papnőt, aki elbájolja a férfiakat. Megtisztítjuk a szívünket minden olyan régmúlt szerelmi kapcsolat emlékétől,  ami még lebilincselve tartja azt. Megtanulunk utazni a Világok Között, hiszen Szerelem istennő megnyitja a kapukat. Bejárjuk az ősi labirintust.

A Sellő Spirálja: július 4.

Gliten, Víz Morgen, a Mélység Úrnője csobbant bele Üstjébe, a Szent Kútba, amely bölcsességet rejt, az élet vizét tartalmazza, ami elmossa a fájdalmat, a szomorúságot. Mi a Kút Asszonyának ajándéka számodra? Az érzelmek ereje a legfőbb teremtő erő a mágiában. Hogyan is használhatod tudatosan az érzelmeidet egy vágyott dolog megteremtéséhez? Felvesszük a kapcsolatot a Sellőkkel, és megtanuljuk csatornázni a Papnőt, egy ősi istennő szertartással.

A Kozmikus Anya Spirálja: augusztus 8.

Glitonoe Anya Morgen, a Teremtő Anya Arany Üstjébe érkezünk. Tanulunk a közösségben elvégzett boszorkány szertartások teremtő erejéről, megtanulunk szertartást végezni mások számára, úgy mint kézfogót, menstruációs szertartást, és végtelen a szertartások sora, melyekkel mások hasznára lehetünk. Gazdagság-bőség-jólét mágiákat tanulunk. Felfedezzük káros mintáinkat, melyek hátráltatják a bőséget, az elfogadást az életünkben, s szélnek eresztjük azokat. Behívjuk életünkbe a pénzt.

morgan le fayA Föld tündérek Spirálja: október 3.

Moronoe Föld Morgen vezet be az erdőben álló Barna Üstjéhez, melyen falevelek díszelegnek, s alatta lobog az éltető tűz. Dolgozunk a kristályok erejével, a harmóniával, egyensúllyal az életünkben, párkapcsolati, anyagi, egészségügyi téren is. A természet szellemei segítenek nekünk felfedezni titkos, mágikus helyeket. Sámán szertartást végzünk. Megtanuljuk behívni magunkba a Papnőn keresztül az Istennőt, és csatornázni energiáját.

Beavatás november 14.

Morgaine Le Fey-től, a Kör közepén álló Úrnőtől, a Boszorkány Királynőtől kérünk engedélyt arra, hogy beléphessünk Bíbor Birodalmába. Megismerjük ezt a csodálatos, mágikus helyet, ahol minden boszorkánynak helye van.

Morgaine Le Fey a szemedbe néz. Kiállod-e a próbát? Levizsgázol-e előtte? Mered-e Rá vetni a tekintetedet s ezzel bizonyítanod Neki, hogy megértél a Varázslónő címre?

Bizonyosan kegyeibe fogad a Boszorkányok Királynője, s megkapod mágikus boszorkány köpenyedet.

A Varázslónő képzés minden alkalommal 10-18 óráig tart, díja 12000 Ft alkalmanként. El fogunk látogatni a természetbe is, ezt előre jelzem majd.

Várlak sok szeretettel,

Luna

Megosztások: