+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Mihály arkangyal est 09.29. 18 óra

mihályMihály arkangyal, fényhozó, védelmező estjére hívlak az Ő szent napján, szeptember 29-én, 18 órakor. Ő nem csak arkangyal, hanem szeráf is, aki Isten fényéhez a legközelebb áll.

Mostanában, a ragyogó idő ellenére, mégsem uralja a Fény az életünket. A külvilág energiája sötétségbe és bizonytalanságba taszít. Tele vagyunk félelmekkel, nem látjuk az alagút végét, a jövőnk ködbe borult. Mind a Fénynek, mind a Sötétségnek vannak erői, és nem mindegy, hogy melyikük van hatással jelenleg az életünkre.

Ebben a kaotikus világban a legjobb a Fényhez legközelebb álló angyalok, a Szeráfok segítségét kérni.

Ezen az estén kapcsolódunk Mihály, a legtüzesebb arkangyal, s egyben szeráf erejével, mely szétoszlatja körülöttünk a sötétséget, hogy az elkövetkezendő időszak a legjobb, legörömtelibb, legfényesebb dolgokat tudja hozni számunkra.

Mihály arkangyal fényarcos, a legfőbb védelmező, aki melletted áll; bátorságot, erőt, és önbecsülést ad. Őt hívjuk, hogy fényével mutasson nekünk utat, lásson el jó tanácsokkal, szabadítson meg félelmeinktől, öntsön belénk hitet, akadályozza meg a sötétség ténykedését.

Mihály arkangyal színe a ragyogó kék; hiszen isteni részünket és hitünket a kék fénysugár élteti. Ez az égkék energia olyan magas szinten rezeg, hogy a negatív erőket és a káoszt távol tudja tőlünk tartani. Energiaterünk ezáltal védelmet kap a lehúzó erők támadása ellen.

Ha úgy érzed, hogy mostanában nincs rend vagy nincs igazság az életedben, ha úgy érzed, rossz erők játékszere vagy, ami jelentkezhet rémálmokban, félelmekben, függőségekben, külső körülmények romboló erejében, akkor segíthet Mihály ereje.

Ha szeretnél ebben az őrült világban megpihenni, békében, magasabb rezgésszinten, akkor is segít neked Mihály ereje.

Az est családias, harmonikus hangulatban fog telni, itt megnyílhatsz a szeretet és fény felé.

Program:

  • Angyali kártyavetést végzünk, megnézzük, hol vannak jelen akadályaid, hogy feloldhassuk azokat
  • Bepillantunk egy meditációval előző életeidbe, hogy onnan is felhozzuk és elengedjük azon blokkokat, melyek befolyásolják jelen körülményeidet
  • Mihály tüzes kardjának segítségével megszabadulunk a negatív erőktől, melyek gúzsba kötnek
  • Átadjuk Neki a kívánságainkat, angyali kívánságdobozt készítve
  • Mihály arkangyal személyes üzenetét kapod majd meg
  • Elkészítjük Mihály arkangyal gyertyáját, melyet otthoni védelemért égethetsz
  • A mennyei rezgésű ibolya láng fényével megtisztítjuk testünket-lelkünket

Mire számíthatsz Mihály arkangyal estje után?

Megnyugvásra, megtisztulásra, az angyali fény, s az ibolya láng erejének rezgésszint emelő hatására. Hitre és reményre, a kétségbeesés helyett. Védelmet és útmutatást kapsz. Kapcsolatot teremthetsz Mihály arkangyallal, mikor szükséged van az erejére, a védelmére, a tanácsára.

A program díja 5000 Ft, melyben benne van a gyertya és az angyali doboz is.

A stúdióban vár kézfertőtlenítő, valamint meghatározott távolságot tartunk majd egymástól, így a létszám korlátozott.

Kérlek, ha szeretnél részt venni a programon, jelentkezz be előre az info@holdtemplom.hu emailcímen avagy a +36704089351-es telefonszámon. A program előreláthatólag 21:30 órakor ér véget.

Várlak fénylő szeretettel, és angyali áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás