+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 27. hét energiája – Nimród Aranykora

NimrodA héten Nimród király üzent neked. Üzenete: merészen lődd ki a nyiladat, és győzni fogsz. Ne várj arra, hogy megment valaki. Most bátornak kell lenned, hogy cselekedhess. Elég erős vagy ahhoz, hogy elindulj a kívánt irányba.

Talán te is tapasztalod, hogy mostanában a „véletlenek”, avagy szinkronicitások felbukkanása megsokszorozódott. Mintha gyorsulna az idő, gyorsulna a rezgés, gyorsabban osztanák ki az Égiek a feladatokat – mert dolog van, ami a világ és a magyarság Aranykorára is vonatkozik. Találkozhatsz akár régi ismerősökkel is, akikkel szintén dolgod van, és talán ugyanott tudjátok folytatni a beszélgetést, ahol évekkel ezelőtt abbahagytátok… mert valamilyen céllal az Égiek újra összehoztak benneteket.

De mi is az az Aranykor? A Magyar Paleoasztronautika oldal tökéletesen leírja ezt, így tőlük idézek:

„Az ősi tanítások, mítoszok, jóslatok szerint az emberiség történelmében egyfajta körforgás figyelhető meg. A világ elfárad, elpusztul ezt követően újjászületik, fejlődik majd hanyatlásnak indul és ismét megsemmisül. Az Isteni tervnek megfelelően a történelem mindig megismétli önmagát.

A hindu szent iratok szerint az emberiség korszaka négy világkorszakból épül fel. Az első korszak az Aranykor, az igazság kora, amikor a Földön béke és tökéletes boldogság uralkodik. Az ezt követő korszakokban a társadalom fokozatos romlása figyelhető meg, míg a legutolsó negyedik korszak, a Vaskor, mind közül a legsötétebb. Ezt az időszakot kegyetlen háborúk, elnyomás, önzés, hazugság, irigység jellemzi. Bizony, az emberiség Vaskorában élünk mi.

Az ötezer évesre becsült irat megemlíti, hogy bizonyos időközönként, elsősorban akkor, amikor a vaskori ember válaszút elé érkezik, vagy változtat mindent elpusztító tevékenységén, vagy pedig a teljes megsemmisülés fenyegeti, az emberiség jótevőjeként mindig megjelenik egy ember. Ez a lény egy fehér lovon végigvágtat a Földön és lángoló kardjával megsemmisíti a gonosz erőit, letéve ezzel egy boldogabb időszak, az Aranykor alapjait, mely tízezer évig fog tartani. Nimródról írnak hasonlót az ősi próféciák.

A szellemi sötétséget legyőzi a szívből áradó, lelket simogató szeretet és kezdetét veszi egy boldog időszak, az Aranykor. A tudat fejlődésének köszönhetően egyes emberek különleges képességekre tehetnek szert. Pusztán a gondolat erejével tárgyakat mozgatnak, lebegnek a föld felett vagy akár az időjárás befolyásolására is képesek lesznek.

Mikor jön el ez az időszak? Erre az egyiptomi piramisok válaszolnak. A Gízában található három piramis elhelyezkedése az égbolt egyik legjellegzetesebb csillagképének, az Orion (Nimród) övében lévő három égitest, az Alnitak, az Alnilam és a Mintaka nevű csillagoknak a leképezése.

De vajon mi késztette az akkori embert, hogy egy ily hatalmas építményt létrehozzon? Ha valóban üzenni akartak nekünk, akkor apró és sérülékeny tárgyak (aranylemezek, papírlapok, kővésetek) helyett egy olyan megoldást kellett választaniuk, ami ellenáll az idő viharainak. Olyat, amit a legnagyobb földrengés vagy vízözön, az emberi butaság és mohóság sem bír elpusztítani és megismerését akadályozók sem tudják sötét vatikáni pincékbe, amerikai bunkerokba elrejteni az üzenet hordozóját.”

orion övAzt mondják, hogy a piramisok kapcsolatban állnak az Orionnal, a Szíriusszal, a Kisgöncöllel és a Sárkány csillagképpel, valamint a Szfinx-szel is. Ezek a bolygók, piramisok és a Szfinx azt az időt mérik és jelölik ki, amikor egy új korszak megkezdődik. Nem csak a földi, hanem a kozmikus időre is hangolva vannak.

A Szfinx távolba tekintő szemei azt az időpontot jelölik, amikor a Föld tengelye megtett egy kört, amikor egy másik korszakba léphetünk át. 

Mivel a gízai piramisok építői az Oziriszt megszemélyesítő Nimród csillagkép központi övét másolták le, ezzel egyértelműen arra utaltak, hogy ennek a csillagképnek a mozgását kell figyelnünk. Tehát amikor a Nimród csillagkép éppen a keleti horizonton kel fel, ott ahová a Szfinx tekint, lezárul egy időszak, véget ér egy világév, avagy korszak. És bizony ez megtörtént…

Az Aranykor közeledik felénk. Nem biztos, hogy ebben az évszázadban fogjuk megtapasztalni a beköszöntét, hiszen a kozmikus idő egy percében a Földön tíz év telik el, nem is biztos, hogy beköszönte nem jár majd nagy felfordulással, de egy biztos: mi vagyunk az úttörők, az új korszak eljövetelében segítők, akiket nagy feladattal bíztak meg.

Most már érzi mindenki, hogy a Föld nagy változáson megy át, és ez mély félelmet képes ébreszteni bennünk. A globális felmelegedés, a műanyagok szennyező hatása, a jégsapkák olvadása bennem is felkelti a létbizonytalanság érzését. Ám azt is észrevettem, hogy túl sokszor kerül ez a téma mostanában a szemem elé, ami azt jelzi, hogy  zajlik ebben egy tudatos programozás is, a sötét erők játszmája, ami fokozza ezt a félelmet, folyamatosan emlékeztetve arra, ami rossz – és sokkal kevesebb szó, figyelem övezi azt, ami jó.

Ha sokat gondolsz a rosszra, akkor a rossz események esélyei lesznek nagyobbak. Ha viszont elképzeled a Föld boldog jövőjét, miközben megteszed, amit tudsz, földi szinten, akkor erőt adsz annak, hogy ez valóban eljöhessen. 

Nimród babiloni mágus-király volt, a magyarok ősatyja. Ma már nem emberi mivoltában, hanem csillagként segít minket abban, hogy mutatja nekünk az utat az Aranykor felé. Pozitív gondolkodásra és kitartásra int, figyelmeztet a gondolataink erejére.

Számomra ő korának igazi lázadója volt, akiről a ókeresztény krónikások így írnak felháborodva: „Meggyőzte az embereket afelől, hogy ne Istennek tulajdonítsák, s ne általa várják a boldogságot, hanem higgyenek abban, hogy a saját bátorságuk által nyernek boldogulást.”

Én úgy hiszem, hogy mind saját munkálkodásunk, mind pedig az Égiek segítsége számottevő lehet számunkra.

Nimród a héten azt üzeni neked, hogy gyűjtsd össze a belső tüzedet, a bátorságodat, a hitedet és a pozitív gondolataidat, és kezdj el tenni magadért, az életedért. Ő támogat téged abban, hogy elérd a célodat. Ugye, érzed az erejét? 

Kívánok neked olyan hetet, amikor bátran haladsz előre az utadon, Nimród atyánk óvó-figyelő csillag-szemei alatt,

Áldással,

Luna

Megosztások:

5 Válasz “A 27. hét energiája – Nimród Aranykora”

Szerző: Bukovec Magdi - 4 július 2019 Válasz

Koszonom, nagyon informativ es motivalo cikk!

Szerző: Faragó Atilla - 5 július 2019 Válasz

Köszönöm,hogy hozzám is elérkezett egy újabb jó hír.
Igyekszem pozitívan gondolkodni és hinni a jóban amit az égiek és a felemelkedettek gyakran üzennek nekünk.
Teszem az Istendolgát amennyire tehetségem engedi és ehhez kérem is Nimród ős Apánkat,segítsen továbbra is fényharcos maradni.
Etele.

Szerző: Csörgő Éva - 6 július 2019 Válasz

Kedves Luna!
Köszönöm a munkádat, szeretem az írásaidat, és remélem el jutok vezetéseddel Avalonba. A családommal együtt?.
Boldogságos napokat kívánok neked !
Évi

Szerző: Vizsy Gábor - 25 december 2020 Válasz

Érdekes, de nem ez az igazság. Nimród Isten ellen lázadt, egyesíteni akarta az emberiséget. Ezért akarta Bábelt felépiteni. Amit Isten lerombólt, összekavarta a nyelveket. Így indult meg, a népvándorlás. Nimród elvesztettem hatalmát. Nevet változtatott. Khedorlaomer. Ha jól írom, és emlékszek. 5 királlyal megtámadta bevette Sodomát, gomorát, de Ábrahám szétverte az 5 király seregét. Úgy tudom Nimród halála után született fia felesége elhiresztelte, Nimród reinkarnációja. Aranykor, Dániel könyvébe van leirva arany fej ezüst mell, réz kezek, vas lábak. Ami érdekes 10 új vas és cserép.. Európai unió alapító tagjai. Szerintem.

Szerző: Luna - 28 december 2020 Válasz

Kedves Gábor, ki miben hisz, abban üdvözül. Én szeretem Nimród történetét építő és lelkesítő jellegűen feldolgozni. Senki nem tudja az igazságot, még talán 50 évvel ezelőtti eseményekről sem, nem hogy több ezer évre visszamenőleg. Tehát saját magunknak kell értelmezni a dolgokat.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás