+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Pénz szertartás október 17. 16 óra

aranEgy olyan délutáni programra hívlak, egy nagyon szerencsés napon, amikor meghívjuk életünkbe a pénz isteni energiáját, hogy több bőségben, nyugalomban és játékban lehessen részünk.

Te hogy állsz a pénzzel? Kedvesnek, vagy ellenségesnek tartod? Úgy érzed, jár neked? Úgy érzed, nem érdemled meg? Van-e annyi pénzed, amennyit szeretnél?

A pénz isteni eredetű, az energiacsere jelölője. Ám nagyon sokan tartják őt ördögi találmánynak, hiszen ez a kép kering évezredek óta az emberek tudatában. Amíg viszont ördöginek tartod, addig nem fogsz tudni megbarátkozni vele.

Olyan bolygóra születtünk, ami képes nekünk biztosítani a bőséget minden téren, így a pénznek és az anyagi javak áramlásának végtelennek kellene lennie az életünkben. De miért nem történik ez meg? A blokk a befogadásunkban van, ami abból ered, hogy ezer meg ezer program gátol minket, legyen ez szülői, gyerekkori, generációs, nézőpontbéli, félelem-alapú, vagy más. Ezek a programok automatikusan bekapcsolnak, ha a pénz, vagy bármely földi jó befogadásáról van szó.

A pénz egy földi energia, s ily módon semleges. A hozzáállásod, a hitrendszered határozza meg, hogyan állsz hozzá, s a hited csökkenti vagy növeli életedben a pénzáramlást. 

A pénznek sajátos szabályai vannak. Nem ahhoz jön, aki keményen megdolgozik érte, se nem ahhoz, aki megérdemelné, inkább ahhoz, aki lazán képes játszani a pénz energiájával.

Földanya időszakban járunk, ami a bekuckózás, és a télre való felkészülés ideje. A 17-es szám a tarot kártyában a szerencsés Csillag lap jelölője, összeadva pedig a száma 8-as, ami a végtelen pénzáramlás jele, így ez a nap különösen alkalmas arra, hogy a bőséget életünkbe hívjuk.

  • Ezen a napon kapcsolódunk a Pénz energiájával, megnézzük, te, hogy állsz vele. Beengeded az életedbe? Ha nem, akkor átalakítjuk ezt a képet, hogy több bőségben lehessen részed.
  • Megkapod a Pénz személyes üzenetét.
  • Ránézünk gyerekkori mintáidra, ami befolyásolja a pénz áramlását az életedben, és átírjuk mindezt.
  • Egy pénz-állítással ránézünk a pénzzel való kapcsolatodra.
  • Mágikus pénz szertartást végzünk, ami bevonzza életünkbe a bőséget.
  • Energetikailag megtisztítjuk a pénz életedbe való áramlásának az útját.

Kérlek, hozz egy bankjegyet, amit majd megáldva hazaviszel, és ez pénzérmét, amit szintén.

A program körülbelül 20 óráig tart, díja 5000 Ft.

Bejelentkezni Lunánál tudsz a +36 70 408 9351-es telefonszámon, avagy a holdtemplom.hu emailcímen.

Várlak sok szeretettel, Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás